inzercia, predaj, predám, bazár

Dynafit Podium Recovery žabky

Kategória: Turistika, horolezectvo

Nové s visačkou.
Vhodné ako dar.
Veľkosť 38.
PC 50€

Úplne nové žabky Dynafit Podium Recovery Footwear Unisex z kolekcie roku 2023 sú exkluzívne dostupné už teraz! Vyzujte si topánky a šups na stupienok víťazov! So žabkami Dynafit Podium dostanú vaše chodidlá svoju zaslúženú odmenu po pretekoch, alebo tréningu. Dlhé horské prechádzky, resp. turistika a vyzývavé preteky dajú vašim chodidlá zabrať a oni potom budú potrebovať slobodu, oddych a relax. Dynafit Podium doprajú vašim chodidlám maximálne pohodlie, možnosť dýchať, regenerovať sa, pričom ponúkajú aj dostatočnú ochranu a stabilitu, aby ste bezpečne vystúpili na pódium a stupienok víťazov a aby ste si mohli maximálne užiť víťazný ceremoniál. Vďaka kvalitnej anatomickej stielke a medzipodrážke si budete jemne masírovať vaše chodidlá každým krokom a prispievať tak zotaveniu. Oproti tradičným žabkám ponúkajú vyvýšené okraje, ktoré tvoria ochranu pre špičky a proti kamienkom. Podrážka s inteligentným dizajnom poskytne držanie aj na mokrom povrchu.

bezpečné a pohodlné žabky
anatomická stielka spolu s medzipodrážkou jemne masírujú nohy pri každom kroku
vyvýšené okraje pre ochranu špičky a proti kamienkom
podrážka s protišmykovým vzorom
vysoké pohodlie, regenerácia, relax
hmotnosť: 190g
Dynafit Podium Recovery žabky
Podobné inzeráty
Prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX (EU46)
Predám párkrát nosené prístupové topánky Dynafit Speed MTN GTX vo veľkosti EU46, membrána Gore-Text. Podrážka Dynafit Speed MTN GTX sa vyznačuje modernou konštrukciou, ktorá je určená na pohyb v skalnatom horskom teréne. Zdokonalená medzipodrážka a podrážka zaručujú vysokú presnosť vašich krokov, čo sa premieta do bezpečnosti. Topánky Dynafit vám umožnia efektívne prekonávať skalnatý terén, a keď cítite, že máte chuť a schopnosti, určite môžete zrýchliť svoj krok. Membrána GORE-TEX® udrží vaše nohy v suchu, keď budete brázdiť horský potok alebo v daždi. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú mimoriadne modernú konštrukciu. Zvršok využíva kožu aj vysoko odolný balistický materiál v prednej časti chodidla. Výsledkom je vysoká odolnosť a nižšia celková hmotnosť. Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear je zodpovedná za nepremokavosť. To zabraňuje prenikaniu vody dovnútra, čo je mimoriadne dôležité pri chôdzi po mokrej zemi alebo v daždi. Okrem toho celková konštrukcia umožňuje zachovať vysokú priedušnosť, takže aj počas intenzívnej námahy môže byť vlhkosť produkovaná nohami odvádzaná preč. Topánky Dynafit Speed MTN GTX majú moderný a rýchly systém viazania. Špeciálne zaisťovacie lanko umožňuje plynulé prispôsobenie objemu topánky nohe. Celá topánka je chránená pred ľahkým odieraním na skalách špeciálnym chráničom. To zaručuje maximálnu spoľahlivosť obuvi aj v tom najnáročnejšom teréne. Tento model zaručuje vysokú presnosť pohybu v skalnatom teréne. Je to najmä vďaka špecializovanej podrážke značky Pomoca, ktorá je špeciálne pripravená na tvrdší podklad. Stúpacie zóny v zadnej a prednej časti umožňujú isté používanie aj menších schodov pri stúpaní aj klesaní. Okrem toho špeciálny gumový prvok obopínajúci pätu a primerane ju stabilizujúci pomáha zvyšovať stabilitu každého kroku. Topánky Dynafit Speed MTN GTX - kľúčové vlastnosti: - Špeciálne navrhnuté na rýchly pohyb v technickom teréne; - Zvršok z odolnej kože a balistického materiálu ponúka vysokú odolnosť; - Membrána GORE-TEX® Extended Comfort Footwear poskytuje vynikajúcu ochranu proti vode; - Špeciálny gumový prvok stabilizuje pätu počas chôdze; - Dodatočné gumové výstuhy na prednej a zadnej strane topánky; - Systém rýchleho viazania pre optimálne prispôsobenie sa nohe; - Špeciálny ochranný kryt kábla pre systém rýchleho šnurovania zabraňuje jeho ľahkému odreniu; - Tvarované stielky Ortholite® poskytujú chodidlám primeranú oporu; - Pomocná podrážka pre vynikajúci výkon na skale; - Model vybavený užitočnou lezeckou zónou. Pôvodná cena: 175€.
Dynafit, krátke nohavice.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp) krátke šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, ako nové. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, alebo osobne.
Krátke pánske nohavice Dynafit.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp)šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, stav nových. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, alebo osobne, dohoda. PLATÍ DO ZMAZANIA.
Krátke pánske nohavice Dynafit.
Predám všestranne použiteľné (od turistiky-skialp)šortky dynafit, veľkosť XL, po bokoch nastaviteľné na suchý zips(farba, čierna). Kraťasy sú prakticky nové, mal som ich na prechádzke 2x, žiadne poškodenia, vyprané, stav nových. Kupované v Galfy, Vysoké Tatry. Cena : 65€ + poštovné, po zlých skúsenostiach osobný odber, alebo posielam po uhradení vopred na účet. PLATÍ DO ZMAZANIA.
predam Dynafit Beast Hybrid velkost L
predam stretchove nepremokave nohavice Dynafit Beast Hybrid. Na skialp alebo lyzovanie, kludne aj freeride. Nohavice sa daju na spodku stiahnut na dvoch mieastach cize uz niesu siroke (vid foto) a daju sa pouzit aj na turistiku horolezectvo. Preto som si ich aj kupil, na moj vkus su vsak kratke. Ani jeden flak, opticky nove az na osuchanie od lyzi na vnutronej strane. cena novych okolo 300e. btw: ja mam pas velkost 32 a dynafit nosim L-ko s tym ze to stiahnem. viac udajov na stranke vyrobcu mammut, montura, la sportiva, salewa, karpos, gore-tex,
predam Dynafit Beast Hybrid velkost L
predam stretchove nepremokave nohavice Dynafit Beast Hybrid. Na skialp alebo lyzovanie, turistiku kludne aj freeride. Nohavice sa daju na spodku stiahnut na dvoch mieastach cize uz niesu siroke (vid foto) a daju sa pouzit aj na turistiku alebo horolezectvo. Preto som si ich aj kupil, na moj vkus su vsak kratke. Ani jeden flak, opticky nove az na osuchanie od lyzi na vnutronej strane. cena novych okolo 300e. btw: ja mam pas velkost 32 a dynafit nosim L-ko s tym ze to stiahnem. viac udajov na stranke vyrobcu mammut, montura, la sportiva, salewa, karpos, gore-tex,