inzercia, predaj, predám, bazár

DYNAFIT - Women's Alpine 2 Shorts - Running shorts - M

Kategória: Športové oblečenie

Dámske bežecké šortky Dynafit Alpine Shorts sú najvhodnejšie na behy na stredné vzdialenosti v technickom teréne. Pôsobivo nízka hmotnosť ide ruka v ruke s vysokou funkčnosťou, ktorá vám umožní prekonávať ďalšie rekordy.

Minimalistický dizajn šortiek obsahuje zadné vrecko na zips na energetické gély alebo menší smartfón. Toto riešenie umožňuje v mnohých prípadoch nebrať so sebou na kratšie tréningy ďalší opasok alebo bežeckú vestu.

Dámske bežecké šortky Dynafit Alpine Shorts majú stredne dlhý strih pre maximálnu ventiláciu. Je preto veľmi ľahká a voľný strih nijako neobmedzuje pohyb. Tkanina je veľmi tenká a vysoko priedušná. Vďaka tomu sú šortky ideálne na extrémne aktivity pri vysokých teplotách.

Aby sa počet ďalších prvkov znížil na minimum, šortky majú individuálne nastaviteľný elastický pás. To umožňuje užívateľovi rýchlo a bezpečne upraviť pás bez potreby klasického opasku. Ultraľahké bežecké šortky vážia menej ako 100 gramov a sú ideálne na súťaže aj tréning. Práve pre neskoré návraty z ciest je model vybavený reflexnými prvkami, ktoré výrazne zlepšujú viditeľnosť po zotmení, čím výrazne zvyšujú bezpečnosť na cestách a chodníkoch.
DYNAFIT - Women's Alpine 2 Shorts - Running shorts - M
Podobné inzeráty
DYNAFIT - Women's Alpine 2 Shorts - L
Dámske bežecké šortky Dynafit Alpine Shorts sú najvhodnejšie na behy na stredné vzdialenosti v technickom teréne. Pôsobivo nízka hmotnosť ide ruka v ruke s vysokou funkčnosťou, ktorá vám umožní prekonávať ďalšie rekordy. Minimalistický dizajn šortiek obsahuje zadné vrecko na zips na energetické gély alebo menší smartfón. Toto riešenie umožňuje v mnohých prípadoch nebrať so sebou na kratšie tréningy ďalší opasok alebo bežeckú vestu. Dámske bežecké šortky Dynafit Alpine Shorts majú stredne dlhý strih pre maximálnu ventiláciu. Je preto veľmi ľahká a voľný strih nijako neobmedzuje pohyb. Tkanina je veľmi tenká a vysoko priedušná. Vďaka tomu sú šortky ideálne na extrémne aktivity pri vysokých teplotách. Aby sa počet ďalších prvkov znížil na minimum, šortky majú individuálne nastaviteľný elastický pás. To umožňuje užívateľovi rýchlo a bezpečne upraviť pás bez potreby klasického opasku. Ultraľahké bežecké šortky vážia menej ako 100 gramov a sú ideálne na súťaže aj tréning. Práve pre neskoré návraty z ciest je model vybavený reflexnými prvkami, ktoré výrazne zlepšujú viditeľnosť po zotmení, čím výrazne zvyšujú bezpečnosť na cestách a chodníkoch.
DYNAFIT - Women's Alpine - 41 (7,5)
Dynafit Alpine W je dokonalá všestranná trailová bežecká obuv pre dámy vhodná na každý druh technického terénu. S dropom 6 mm a vnútorným priestorom so stredným objemom je model Alpine ideálnou topánkou, ak hľadáte univerzálnu topánku do terénu. Je vhodná na rýchle tréningy aj dlhšie behy na rôzne vzdialenosti. Vyznačuje sa vynikajúcou hmotnosťou, strednou úrovňou odpruženia a priľnavou podrážkou Vibram s gumovou zmesou Megagrip. Bezšvový jazyk a klasické šnúrovanie poskytujú vynikajúce pohodlie. Dizajn podrážky Alpine Rocker a vyvážené odpruženie dosahujú dynamický a citlivý prenos energie pri behu. Dynafit Alpine ponúka všetko, čo potrebujete pre svoje každodenné tréningové behy.
DYNAFIT - Women's Alpine Pro 2/1 Short - Running shorts - L
Ľahké bežecké kraťasy Alpine Pro 2in1 od značky Dynafit s vnútornými sieťovanými nohavičkami poskytujú maximálny komfort. Alpine 2v1 s integrovanými vnútornými trenírkami sú ľahké, pohodlné, ideálne pre horúce letné dni pri horskom behu. Disponujú vreckom na gél, nastaviteľným pásom a vreckom na telefón. Prémiový materiál je veľmi príjemný na dotyk a poskytuje vysokú priedušnosť a optimálnu ventiláciu.
DYNAFIT - Women's Alpine Pro 2/1 Short - Running shorts- XL
Ľahké bežecké kraťasy Alpine Pro 2in1 od značky Dynafit s vnútornými sieťovanými nohavičkami poskytujú maximálny komfort. Alpine 2v1 s integrovanými vnútornými trenírkami sú ľahké, pohodlné, ideálne pre horúce letné dni pri horskom behu. Disponujú vreckom na gél, nastaviteľným pásom a vreckom na telefón. Prémiový materiál je veľmi príjemný na dotyk a poskytuje vysokú priedušnosť a optimálnu ventiláciu.
DYNAFIT - Women's Alpine - 37 (UK 4,5)
Ľahká dámska bežecká obuv Dynafit Alpine W - turquoise/pink glo s výborným tlmením vhodné na technické traily do akéhokoľvek terénu na každodenný tréning. Textilný zvršok zaisťuje vynikajúcu cirkuláciu vzduchu. Ich bezšvový jazyk poskytuje vynikajúce pohodlie. Špeciálny profil podrážky umožňuje ešte hladší a dynamickejší kontakt so zemou. Trakciu má na svedomí známa gumová zmes Vibram Megagrip, ktorá v kombinácii s agresívnym dezénom zvládne akýkoľvek, aj najťažší terén. zvršok je vyrobený z ľahkých, pevných a vzdušných textilných materiálov klasický šnurovací systém bezšvový jazyk profil Alpine Rocker poskytuje dynamický a prirodzený prechod chodidla podrážka Vibram Megagrip poskytuje vynikajúcu trakciu na akomkoľvek type terénu agresívny dezén pre bezpečný beh v náročnom teréne klasická odolná pena EVA Materiál zvršok: Textil Materiál medzipodrážka: Eva pena Materiál podrážka: Vibram® Megagrip Drop: 6 mm Hmotnosť: 440 g (pár veľ 5 UK)
Dynafit damsky Xs-S
Damske oblečenie Dynafit Xs-S Ponúkam nosene a niektoré aj nové oblečenie zn. Dynafit Bunda Alpine wind bez poškodení v super stave-90€ Mikinka ružovo-modrá Radical nová s vysackami- 90€ Tričká top stav modré-30€ modro-ruzove-20€ S dlhým rukávom funkčné-45€ Kratasy modré-40€ Čierno modré-45€ Nohavice modre s ružovým Transalper Hybrid- 70€ Všetky vecičky sú v top stave,pri záujme vám podrobne popíšem kuknite aj ostatné inzeráty nám viac veci Dynafit,nosene len mnou len už mám toho až moc,skoro všetky veci na fotkách sú na predaj. Pre viac info sms