inzercia, predaj, predám, bazár

DYNAFIT - Women's Traverse GTX Jacket - L

Kategória: Funkčné prádlo

Dámska bunda Dynafit Traverse GORE-TEX bola vytvorená na outdoorové aktivity počas dní s nepriaznivým počasím. Nepremokavá konštrukcia je dosiahnutá použitím membrány z rodiny GTX® a podlepených švov. Bunda tiež poskytuje dobrú úroveň ochrany pred studeným nárazovým vetrom.

Atletický strih podporuje neobmedzenú voľnosť pohybu a optimálne sedí. Vďaka odolnej polyamidovej tkanine s certifikátom bluesign® je tento výrobok šetrný k životnému prostrediu.

Dámska horská bunda Dynafit Traverse GORE-TEX Jacket s membránou využíva technológiu GORE-TEX® Active . Táto membrána je určená na komplexnú ochranu pred silným dažďom počas zvýšenej aktivity. Nepremokavosť bundy ďalej zvyšujú podlepené švy. Extrémna priedušnosť tejto membrány sa prejavuje účinným odvodom potu, čo minimalizuje riziko prehriatia. Membrána GTX® tiež poskytuje vysokú úroveň ochrany pred mrazivými nárazmi studeného vetra.

Dámska bunda Dynafit GORE-TEX je výnimočne ľahký model s hmotnosťou približne 170 gramov. Oblečenie má zips po celej dĺžke a praktické náprsné vrecko na zips. Integrovaná priliehavá kapucňa presne chráni hlavu pred vetrom a vodou bez toho, aby obmedzovala zorné pole. Elastická úprava manžiet a spodného okraja bundy zabraňuje vyhrňovaniu.
DYNAFIT - Women's Traverse GTX Jacket - L
Podobné inzeráty
DYNAFIT - Women's Alpine 2 3/4 Tights - XL
Dynafit Alpine 3/4 Tights W sú dámske legíny úzkeho strihu a ponúkajú odvod potu a vysokú elastickosť, aby sa čo najlepšie prispôsobili postave a neobmedzovali pohyb počas náročného trailového behu. V zadnej časti nohavíc sa nachádza elastické vrecko na gél, alebo fľašku nápoja a vrecko so zipsom pre telefón, alebo iné drobnosti. Bezpečie za zhoršenej viditeľnosti zvýšia pásiky, ktoré odrážajú svetlo.
DYNAFIT - Women's Transalper Pant  - S
Dynafit Transalper Pants všestranné dámske nohavice, ideálne na rôzne outdoorové aktivity od jari do jesene. Nohavice sú vyrobené zo strečovej, priedušnej tkaniny, ktorá je odolná voči oderu s vodeodpudivou úpravou a odolnosťou voči vetru. Výborne padnú vďaka elastickému pásu. Zipsy v spodnej časti nohavíc umožnia prispôsobenie či už s vysokými alebo nízkymi topánkami. Samozrejmosťou sú predné vrecká na uloženie drobností, ktoré sú umiestnené diagonálne, takže ich môžete pohodlne nosiť aj so sedacím úväzom.
DYNAFIT - Women's Vert 2 S/S Tee - XS
Štýlové dámske tričko Vert 2 Men S/S Tee od značky DYNAFIT. Je vyrobené z funkčného materiálu. Je vhodné ako na beh tak aj na turistiku alebo iný šport, pri ktorom sa zapotíte.
DYNAFIT - Women's 24/7 Drirelease S/S Tee - L
Dámske tričko DYNAFIT 24/7 DRIRELEASE W S/S je pohodlné, rýchloschnúce tričko voľného strihu. Módne, pohodlné tričko vhodné pre každodenné nosenie. Vďaka použitému Drirelease® materiálu je tričko rýchloschnúce a disponuje antibakteriálnou úpravou eliminujúcou zápach. Ďalej poskytuje skvelý odvod potu od tela a ventiláciu počas aktivity na rozdiel od bežných bavlnených tričiek. Použitý materiál je strečový a poskytuje úplnú slobodu pohybu.
Skialp kombineza dynafit
Predám Skialp závodnú kombinézu Dynafit DNA Racing suit, zeleno čierna, veľkosť L. Raz použitá, má malú dierku na spodku nohy - zašité. Má 4 vnútorné vrecká na pásy, vrecko na pieps. Dôvod predaja: nevyužívam. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Preferujem osobný odber LM (jazdím do Bytče) Viac info:
Mammut Vella Bra Women veľkosť XS, S, M nová
Vella Bra Women, ženská športová podprsenka pre lezkyne ale aj na bežný šport, či nosenie. Môže sa nosiť s tričkom alebo samostatne a na zadnej strane sa vyznačuje sofistikovaným riešením. Vhodné ako set s Vella Tights.