inzercia, predaj, predám, bazár

Dynastar Mythic 97 Pro

Kategória: Skialpy

Predám skialp/freeride lyže DYNASTAR MYTHIC 97 PRO Carbon 2020, dĺžka 171cm, R14m z viazaním Dynafit Rotation 12 (najvyšší model, má veľký rozsah nastavenia) a nové pasy Cooltex.

Skialpové lyže Dynastar Mythic 97 Pro sú vrcholom ponuky firmy Dynastar. Skialpové lyže Dynastar Mythic 97 Pro sú vysoko výkonné free-touringové lyže pre oddaných milovníkov backcountry, MYTHIC 97, spájajú ľahkú konštrukciu (2700 g / pár) s freeridovými elementy. Jadro z dreva paulovnie a technológie C-Ply ponúka jedinečný pomer hmotnosti a výkonu pri zjazde. Mierny profil rocker a progresívne päťbodové vykrojenie, spoľahlivé držanie na hrane a jedinečné nadnášanie pre jedinečný zážitok na svahu.

Mam viac skialp setov,taktiež poradím a pomôžem pri výbere a podobne.
Pôvodná cena iba lyží 890€
Moja cena za set 690€
Predaj osobne alebo na dobierku.
Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
Dynastar Mythic 97 Pro
Podobné inzeráty
DYNASTAR MYTHIC 87
Predám skialp/freeride lyže DYNASTAR MYTHIC 87, dĺžka 179cm, R15m z viazaním Dynafit Radical ST 2 (rotation),nove pasy v cene. Skialpinistické lyže s výborným pomerom cena/výkon DYNASTAR MYTHIC 87 prichádzajú s odľahčeným dreveným jadrom PAULOWNIA WOOD CORE, čo výrazne cítiť na ich váhe. Sily ušetrené pri výstupe môžete následne naplno využiť počas rýchlej jazdy nekonečnými snehovými pláňami alebo strmými žľabmi, kedy vynikne všestrannosť päťbodovej geometrie, rocker na špici lyže a skvelá ovládateľnosť a hravosť tohto vydareného modelu zo srdca francúzskych Álp. KONŠTRUKCIA SANDWICH – je charakteristická vrstvením materiálov jadra a vertikálnymi bočnicami, ktoré prechádzajú celou dĺžkou lyže. Výsledkom je perfektné držanie hrany, presnosť a stabilita pri točení lyže. TIP ROCKER – tradičný profil lyže s prehnutím a jemným rockerom pre dobrú ovládateľnosť, absorpciu nárazov a maximálnym kontaktom lyže so snehom PAULOWNIA WOOD CORE – o 25% nižšia váha lyže pri zachovaní tuhosti a stability vďaka laminovanej konštrukcii. Parametre (171cm): Váha: 2900 g / pár Vykrojenie: 127 – 87 – 103 mm Rádius: 15 m Mam viac skialp setov,taktiež poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Pôvodná cena 1100€ Moja cena za set 670€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na MENO
DYNASTAR MYTHIC 87 set
Predám skialp/freeride lyže DYNASTAR MYTHIC 87, dĺžka 179cm, R15m z viazaním Dynafit Radical ST 2 (rotation),nove pasy v cene. Skialpinistické lyže s výborným pomerom cena/výkon DYNASTAR MYTHIC 87 prichádzajú s odľahčeným dreveným jadrom PAULOWNIA WOOD CORE, čo výrazne cítiť na ich váhe. Sily ušetrené pri výstupe môžete následne naplno využiť počas rýchlej jazdy nekonečnými snehovými pláňami alebo strmými žľabmi, kedy vynikne všestrannosť päťbodovej geometrie, rocker na špici lyže a skvelá ovládateľnosť a hravosť tohto vydareného modelu zo srdca francúzskych Álp. KONŠTRUKCIA SANDWICH – je charakteristická vrstvením materiálov jadra a vertikálnymi bočnicami, ktoré prechádzajú celou dĺžkou lyže. Výsledkom je perfektné držanie hrany, presnosť a stabilita pri točení lyže. TIP ROCKER – tradičný profil lyže s prehnutím a jemným rockerom pre dobrú ovládateľnosť, absorpciu nárazov a maximálnym kontaktom lyže so snehom PAULOWNIA WOOD CORE – o 25% nižšia váha lyže pri zachovaní tuhosti a stability vďaka laminovanej konštrukcii. Parametre (171cm): Váha: 2900 g / pár Vykrojenie: 127 – 87 – 103 mm Rádius: 15 m Mam viac skialp setov,taktiež poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Moja cena za set 650€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
DYNASTAR MYTHIC 87 Carbon
Predám skialp/freeride lyže DYNASTAR MYTHIC 87, dĺžka 171cm, R14m z novým viazaním Marker Alpinist 12 long (veľký rozsah nastavenia) a pasy Black Diamond mix. Skialpinistické lyže s výborným pomerom cena/výkon DYNASTAR MYTHIC 87 prichádzajú s odľahčeným dreveným jadrom PAULOWNIA WOOD CORE, čo výrazne cítiť na ich váhe. Sily ušetrené pri výstupe môžete následne naplno využiť počas rýchlej jazdy nekonečnými snehovými pláňami alebo strmými žľabmi, kedy vynikne všestrannosť päťbodovej geometrie, rocker na špici lyže a skvelá ovládateľnosť a hravosť tohto vydareného modelu zo srdca francúzskych Álp. KONŠTRUKCIA SANDWICH – je charakteristická vrstvením materiálov jadra a vertikálnymi bočnicami, ktoré prechádzajú celou dĺžkou lyže. Výsledkom je perfektné držanie hrany, presnosť a stabilita pri točení lyže. TIP ROCKER – tradičný profil lyže s prehnutím a jemným rockerom pre dobrú ovládateľnosť, absorpciu nárazov a maximálnym kontaktom lyže so snehom PAULOWNIA WOOD CORE – o 25% nižšia váha lyže pri zachovaní tuhosti a stability vďaka laminovanej konštrukcii. Mam viac skialp setov,taktiež poradím a pomôžem pri výbere a podobne. Moja cena za set 600€ Predaj osobne alebo na dobierku. Ďalšia moja ponuka-kliknite na Skialp
Dynastar Mythic 87 Pro  Carbon - nové
Predám nové vo fólii skialpové ale aj skvelé freeridové lyže Dynastar Mythic 87 Pro. Ide o carbon variantu, čierno-oranžová farba. Lyže ako všetky LEGENDÁRNE mythiky sú ľahučké, hravé a mimoriadne obratné s R14-15 !. Vhodné sú na všetky druhy snehu a trate. Kto pozná Mythic, vie o čo ide.... Pôvodná cena carbon lyží 599E, teraz 390E. Môj nedokončený projekt. Nové mythiky a ešte karbónové nezoženiete ! Poštovné vrámci SK 12E K nim do setu viem dať viazko ATK Tropheo Plus s podložkou na všetky velkosti topánok (+280Euro). Alebo 1x použité skialp viazanie Marker Duke PT16, najlepšie skialp a freeride viazanie za sezonu 2021/2022 (+ 350E).
Dynastar Mythic 87 Pro  Carbon - nové
Predám nové (ešte vo fólii) skialpové ale aj skvelé freeridové lyže Dynastar Mythic 87 Pro. Ide o carbon variantu, čierno-oranžová farba. Lyže ako všetky LEGENDÁRNE mythiky sú ľahučké, hravé a mimoriadne obratné s R14-15 !. Vhodné sú na všetky druhy snehu a trate. Kto pozná Mythic, vie o čo ide.... Pôvodná cena carbon lyží 599E, teraz 250E. Môj nedokončený projekt. Nové mythiky a ešte karbónové nezoženiete ! Poštovné vrámci SK 12E *****K nim do setu viem dať viazko ATK Tropheo Plus s podložkou na všetky velkosti topánok (+280Euro). Alebo 1x použité skialp viazanie Marker Duke PT16, najlepšie skialp a freeride viazanie za sezonu 2021/2022 (+ 350E).
Dynastar Mythic 87 Pro - 171 cm
Predám skialp set - lyže Dynastar Mythic 87 Pro - 171 cm - viazko ATK Haute Route 10 s brzdami - pásy Dynastar original Set je používaný ale v dobrom stave, na pásoch je malý šrám pri jednej hrane. Viazko namontované na skelet 276 mm na podložke s posunom 3 cm (ccs 1 cm vpred a 2 cm vzad) Hmotnosť setu je 2980 g Perfektná kombinácia skvelých lyží s ľahkým viazkom, univerzálna šírka do všetkých podmienok.