inzercia, predaj, predám, bazár

Džínsové kraťasy L - DARUJEM K NÁKUPU

Kategória: Džínsy

Darujem k nákupu. Dámske džínsové kraťasy šišované s dierami, farba bledomodrá. Veľkosť uvádzam L, držte sa prosím mier: pás 44cm x2,dĺžka 45cm. Klikni na profil, viac inzerátov v ponuke.
Džínsové kraťasy  L  -   DARUJEM K NÁKUPU
Podobné inzeráty
Modre a čierne džínsy a rifľová sukňa platene nohavice mango
Modré rifle značka esmara veľkosť 44. Darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 8 eur. Alebo predám za 1 e. Čierne rifle ​značka esmara veľkosť 44. Nie sú vôbec vyblednuté, fotka trošku skresľuje. Nenosené. Darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 8 eur. Alebo predám za 1 e. Rifľová sukňa dlhá široká Zamatový pás a farba fialovo ružová. Na sukni píšu veľkosť 48 ale podľa mňa je to veľkosť 42 44 46 darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 14 eur. Alebo predám za 6 eur. V prípade záujmu mi prosím volajte, nie SMS ďakujem . čierne plátené nohavice veľmi dobrý materiál na leto. Veľkosť 40. Značka Mango basic. Sú úplne čierne a majú mierne strieborný odlesk. Nie su vôbec vyšedivené. Fotka to trošku skresľuje. zadarmo k nákupu nad 9 eur alebo predám za 2 eura. Sú vo veľmi dobrom stave. Bledomodré rifle , píšu veľkosť 46 ale podľa mňa aj 44. vybíjané vzadu. Úplne nové nenosené darujem k nákupu z mojich inzerátov v hodnote minimálne 10 eur alebo predám za 4 eurá. V prípade záujmu mi prosím volajte, nie SMS ďakujem. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty možno vás ešte niečo zaujme a ušetríte na poštovnom.
Pánske džínsové kraťasy veľkosť L
Predám pánske džínsové kraťasy veľkosť L.
Džínsové kraťasy Crashone,S
Džínsové kraťasy Crashone,S+ tričko gratis
Džínsové kraťasy Crashone,S
Džínsové kraťasy Crashone,S
Dámske skinny rifle/džínsové legíny 38
Predám dámske skinny rifle high waist (s vysokým pásom), resp. džínsové legíny - džegíny (jeggings): 1.(obrázky 1-4) veľ. 38 (sedia na 36/38), zn. Camaieu, dlžka 98 cm, od rozkroku 73 cm, v páse 36x2 cm. Párkrát nosené, bezchybný stav. cena: 4 € 2. (obrázky 5 a 6) veľ. 38 (ale sedia skôr na 40), zn. Esmara, dlžka 97 cm, od rozkroku 74 cm, v páse 40x2 cm. Neboli vôbec nosené, čiže sú v podstate nové. cena: 5 € 3. (obrázky 7 -10) veľ. M (38), zn. colours of the world (Takko), dlžka 99 cm, od rozkroku 77 cm, v páse 31x2 cm (ale sú na gumičku ako aj predošlé dvoje rifle). Oblečené asi 2-krát, takže ako nové, jedine na pravej strani na zadku je drobné jemné zošúchanie (viď. foto 8). cena: 3 € Pozrite aj moje ďalšie inzeráty kliknutím na moje meno.
Dzinsove dámske sako,vel.M
Predám dzinsove sako.ako nové,nepouzivané