Edícia Teubner 2002 + zadarmo lampičky a taška
Kategória:
Kuchárky
ponúkam nové knihy do zbierky: A4, tvrdá väzba, veľký formát, kartónový obal, cca 318 strán každá jedna. Vhodné aj ako darček.
Milovníci dobrej kuchyne si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Cena za kus 10€.
Cena za 3ks 25€ + ZADARMO Lampička na knihu pre náruživých čitateľov & darčeková taška.
Vydania:
>Ovocie a zelenina (Mám 2ks z toho 1 v pôvodnom obale)
>Mäso a divina
>Ryby a morské plody
Kniha Ovocie a zelenina:
V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach.
Kniha Ryby a morské plody:
Ryby sú potraviny, ktoré vyžadujú zvláštny spôsob spracovania a úpravy. V tejto knihe nájdete prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných, ako aj morských rýb, ...
Kniha Mäso a divina:
Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne upravovať? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku?
V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie.
Rady pre úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy.
Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet.
Milovníci dobrej kuchyne si pri čítaní alebo len lisotvaní nepochybne prídu na svoje.
Cena za kus 10€.
Cena za 3ks 25€ + ZADARMO Lampička na knihu pre náruživých čitateľov & darčeková taška.
Vydania:
>Ovocie a zelenina (Mám 2ks z toho 1 v pôvodnom obale)
>Mäso a divina
>Ryby a morské plody
Kniha Ovocie a zelenina:
V tejto rozsiahlej encyklopedickej príručke nájdete fundované informácie o celom rade najrôznejších druhov ovocia a zeleniny: o ich výskyte, spôsobe pestovania, využití v kuchyni a chuťových vlastnostiach.
Kniha Ryby a morské plody:
Ryby sú potraviny, ktoré vyžadujú zvláštny spôsob spracovania a úpravy. V tejto knihe nájdete prehľad najdôležitejších druhov sladkovodných, ako aj morských rýb, ...
Kniha Mäso a divina:
Podľa čoho poznáme kvalitné mäso? Ako ho správne upravovať? Ako ho správne uchovávať? Aký vplyv má na chuť diviny pôvod a potrava zveri, a taktiež spôsob ošetrenia úlovku?
V tejto publikácii nájdete všetky základné informácie o jatočnom mäse, hydine a divine: od bravčového a bizónieho mäsa cez domácu hydinu až po diviačie či jelenie.
Rady pre úpravy mäsa, jeho vykosťovania, porciovania, marinovania, solenia, údenia a rozličných spôsobov tepelnej úpravy.
Osobný odber pri Trnavskom mýte. Pošlem aj poštou v prípade úhrady poštovného vopred na účet.
