inzercia, predaj, predám, bazár

EGO POWER+ Rýchla nabíjačka CH5500E

Kategória: Kosačky

Ponúkam na predaj málo používanú rýchlo nabíjačku EGO POWER + CH5500E.

Rýchla nabíjačka CH5500E má v sebe zabudovaný chladiaci systém, pomocou ktorého sa batéria môže začať nabíjať skôr a dobiť rýchlejšie.
Vďaka chladeniu ventilátorom sa tiež predlžuje životnosť batérie, pretože sa batéria pri nabíjaní neprehrieva.
LED Indikátor zobrazuje úroveň nabitia batérie a stav nabíjania.
Je kompatibilná so všetkými batériami EGO POWER+
Nabíjacie výkony:

- 56V 2.0 Ah batéria: 25 minút
- 56V 2.5 Ah batéria: 30 minút
- 56V 5.0 Ah batéria: 40 minút
- 56V 7.5 Ah batéria: 60 minút

Dôvod predaj mám 2 ks na nabíjanie a používam iba 1. Stíha bezproblémov dobíjať kým kosím s druhou batériou.
EGO POWER+ Rýchla nabíjačka CH5500E
Podobné inzeráty
AKU KOSAČKu S NULOVÝM POLOMEROM
Predam akumulatorovu kosačku rider EGO Z6 s nulovym polomerom otač idealna pre velke zahradys vynikajucou manevrovatelnostou v členitom terene.Unikát na trhu pojazdných kosačiek.4 bezuhlíkové motory Ridera Z6 podávajú výkon na úrovni benzínového motora s výkonom 22 koní, pričom maximálna rýchlosť pojazdu je až 12.8 km/h. Na jedno nabitie so šiestimi 10 Ah batériami pokosí tento záhradný rider až 12 000 m2.V zakladnej cene su 2 baterie s ktorymi pokosite cca 1500-2200 m2 podla velkost a hustoti trávy.Najrychlejšia nabijačka na trhu Keď dokosíte, môžete ich použiť v celom sortimente akumulátorovej záhradnej techniky EGO.Akciova cena do konca 2022.
Akumulátorová kosačka Einhell RASARRO 36/38 Power X-Change
Akumulátorová kosačka Einhell RASARRO 36/38 Power X-Change sa odporúča pre trávniky do 450 m², napájané dvoma výkonnými batériami Power X-Change 4,0 Ah. Stav: so zjavnými známkami používania, na viacerých miestach poškrabaný plast.  Súčasťou balenia je to, čo sa nachádza na fotografiách. (bez AKU) Pôvodná cena 430 eur
Ryobi AKU kosačka s vlastným pohonom
Ryobi RY36LMX51A-160 36V (akumulátor 6.0 Ah) Bezuhlíková aku kosačka Kosačka bola zakúpená 9/2021 takže je ešte v záruke. Pôvodná cena 600 €. Používaná bola 1 sezónu, počas ktorej bola skladovaná v uzatvorenom záhradnom domčeku. Dôvod predaja: nevhodná do nášho terénu Hmotnosť vrátane aku: 26,1 kg Kapacita akumulátora: 6.0 Ah Mechanizmus pohonu: s vlastným zadným pohonom aj s ovládaním premenlivosti rýchlosti Mulčovanie: áno Napätie: 36 V Typ akumulátora: Li-ion Nabíjačka: áno Typ nabíjačky: 36V MAX POWER™ Kompaktná nabíjačka 1.7 Amp/h Doba nabíjania: 210 min Úložný port: na 2 akumulátory Veľké zadné kolesá pre lepšiu manévrovateľnosť Šírka záberu: 51 cm Dĺžka čepele: 510 mm Svetlo: predné LED Vertikálne uskladnenie: áno Vhodné pre záhrady: 700m2 a viac Náhradná nová čepel 510mm: áno 1 ks Výškové nastavenie trávy: nastavenie na 7 dĺžok trávy (najnižšia 4 cm) Teleskopické rukoväte a zasúvací 70L kôš na trávu pre kompaktné riešenie uloženia
Predám aku kosacku Gardena
Šikovná a výkonná GARDENA kosačka PowerMax™ 32/36V P4A (2 x 18V) je perfektná akumulátorová kosačka na trávu pre plochy do 200 metrov štvorcových. Špeciálne kalený nôž zaisťuje vynikajúce výsledky kosenia. Pracovná šírka činí 32 centimetrov. Výšku kosenia je možné ľahko nastaviť na desať rôznych úrovní pomocou funkcie QuickFit - jednoducho stlačíte a otočíte. Hrebene na trávnik po stranách krytu zaisťujú pokosenie trávy pri múroch a obrubníkoch, takže nikdy nezostanú nevzhľadné trsy trávy. Vďaka ergonomicky tvarovanej rukoväti ErgoTec so spínačmi na oboch stranách budú vaše ruky vždy v uvoľnenej pracovnej polohe. Kosačku tak môžete tlačiť dlhšiu dobu bez únavy. Jasne viditeľný indikátor LED na zariadení zobrazuje aktuálnu úroveň nabitia akumulátora. Kosačka je vybavená praktickým systém CNC (Cut and Collect), ktorý zaisťuje efektívne kosenie a zber trávy. Vďaka riadenej cirkulácii vzduchu a ideálnej polohe koša sa do neho počas kosenia zmestí nadpriemerné množstvo odrezkov trávy, takže ho nemusíte tak často vyprázdňovať, čím ušetríte drahocenný čas. Rám je skladací. Kosačka sa preto ľahko prepravuje a skladuje priestorovo úsporným spôsobom. Akumulátorová kosačka na trávu PowerMax™ 32/36V P4A sa dodáva ako súprava pripravená na okamžité použitie s rýchlonabíjačkou a dvoma akumulátormi 2,5 Ah 18 V POWER FOR ALL. Aliancia POWER FOR ALL je jednou z najväčších aliancií popredných svetových výrobcov akumulátorov rôznych značiek. Akumulátor je preto kompatibilný s radom ďalších prístrojov pre dom a záhradu - takže ušetríte peniaze a zaistíte si trvalú flexibilitu!
Predám trávny traktor RIWALL 92 H POWER KIT
Predám trávny traktor RIWALL 92 H POWER KIT. Má špičkový jednoválcový motor MTD Evo o výkone 14,5 HP a objemom 420 cm/3, má tlakové mazanie. Jednoduchá obsluha vďaka modernej hydrostatickej prevodovke špičkového amerického výrobcu Hydro-Gear. Traktor má namontované špeciálne trojzubové nože Riwall. Objem zberného koša 240 l. Traktor je ako nový, veľmi málo používaný. Kúpeny 06/2018, ale pracoval iba necelú jednu sezónu a od vtedy je nepoužívany. Ako príslušenstvo dodám mlčovací klin, deflektor pre voľné zadné vyhadzovanie a dva nové náhradné klinové remene na kosiace zariadenie so záberom 92 cm. Dôvod predaja je svahová náročnosť mojich pozemkov nevhodná pre túto kategóriu trávnych traktorov. Cena 1800€, pri rýchlom jednaní dohoda možná. Traktorik je veľmi spoľahlivý, elektrické štartovanie, kosí veľmi pekne. Možnosť vyskúšania, v prípade dohody ponúkam aj odvoz zdarma.
MTD Power-Liner 76
Predám ročnú kosačku Mountfield Anthracite Power-Liner 76, šírka záberu 76cm, výkon 6,8kW / 9PS