inzercia, predaj, predám, bazár

Eklektus

Kategória: Vtáctvo

Predám eklektus odchov pod rodičmi nekružkovany r.2022
Eklektus
Podobné inzeráty
Eklektus samec
Predám úplne krotkého mladého samčeka Eklektusa narodeného 15.11.2022. Cites,pevný krúžok a zmluva samozrejmosť ručne dokŕmený od 1 dňa.Má veľmi milú povahu,vhodný ako domáci miláčik. Eklektus sa pri dobrej starostlivosti naučí krásne rozprávať,hovorí celé vety zrozumiteľne, naučí sa spievať pesničky. Je vhodný aj pre alergikov, lebo nemá prachové perie.Eklektus patrí medzi najkrajšie vtáky na svete.Naučený na traky a zvyknutý na deti. Volať len vážny záujemcovia. Je možnosť zakúpiť aj klietku.
Eklektus, Aratinga, Spevavy
Predam -tri aratingy slnečné bez DNA rok 22(pp 1/1,+1 s vadou)cena 150€/ks a dohodou s vadou(pohnevali sa s amazonanmi) -Eklektus Polychloros kr.22 samcek 350€ -Papagaj Spevavy r22 2 samci po 15 € alebo vymena za samicku podobnej mutácie.
Eklektus polychloros - samicka
Ponúkame na predaj mladú ručne kŕmenú samičku eklektus polychloros. Niejaký čas je vo voliere. Skôr do chovu. Podľa dohody vieme aj priniesť.
Eklektus samica
Predám rucne dokrmenu Eklektus samicu Pre viacej informácii ma kontaktujte
EKLEKTUS Polychloros
Ponúkam na predaj tohtoročného samca Eklektus polychloros, čipovaný. Viac info telefonicky
eklektus polychloros
Predám eklektus polychloros, 3 samičky, mláďatá 2022 - odchov pod rodičmi - až do úplnej samostatnosti. Výborná genetika a skvelá starostlivosť o potomstvo, CITES krúžky, možnosť odberu február - marec 2023