inzercia, predaj, predám, bazár

EKO-dezinfekcia auta ozónom – likvidácia 99,99% vír/bakterií

Kategória: Auto Moto

Bezpečne, rýchlo a účinne. BEZ CHÉMIE.

! Mobilná služba = nikam nemusíte chodiť. Prídeme za Vami, o všetko sa postaráme, vysvetlíme, zaškolíme.

Dezinfekcia interiéru a klimatizácie organickým ozónom:

+ Táto technológia umožňuje likvidáciu 99,99 % všetkých vírusov, vrátane obávaného COVID-19, baktérií, plesní a zápachov (napríklad z cigariet a podobne)
+ Špeciálny prístroj ozónggenerátor sa necháva pri nastavenom vnútornom okruhu ventilácie a pri zapnutom motore auta v interiéri pôsobiť 20 až 40 minút (v závislosti od veľkosti automobilu)

Dokážeme zlikvidovať:
☑️vírusy na 99,99%
☑️baktérie na 99,99%
☑️huby a spóry plesní
☑️hmyz, roztoče, blchy, vši, atď.

Odstraňujěe tiež rôzne zápachy a obnovujeme čerstvý vzduch:

☑️cigaretový dym
☑️pot
☑️WC zápach
☑️zvierací zápach
☑️potravinový zápach
☑️zatuchnuté priestory
☑️čiastočne chemický zápach

Ozonizér predstavuje prístroj, ktorý dezinfikuje priestory prostredníctvom „šokovej dezinfekcie ozónom“. Princípom je vyplnenie dezinfikovaného priestoru určitou koncentráciou ozónu, ktorá zlikviduje všetky vírusy, baktérie, pachy a ďalšie nežiaduce látky.

Odporúča sa dezinfikovať min. 1x za ročné obdobie.

CENNÍK:
1 auto komplet 15,00€
2 autá komplet 19,00€
3 autá a viac - po dohovore

Príplatok za dopravu v rámci Košíc 0,-

Príplatok za dopravu Košice OKOLIE po telefonickom dohovore, ca. 0,40€/km

Pondelok - Nedeľa
05:00 - 22:00

??? Ozvite sa a dohodnite si miesto a čas (nikam nemusíte chodiť!).

! Pôsobíme iba Košice a okres Košice-okolie.

Ďakujem za prečítanie.
Ing. Jozef Antol

PS: pre najlepší efekt je odporúčané auto prv povysávať
EKO-dezinfekcia auta ozónom – likvidácia 99,99% vír/bakterií
Podobné inzeráty
EKO-dezinfekcia auta ozónom – likvidácia 99,99% vír/bakterií
Bezpečne, rýchlo a účinne. BEZ CHÉMIE. ! Mobilná služba = nikam nemusíte chodiť. Prídeme za Vami, o všetko sa postaráme, vysvetlíme, zaškolíme. Dezinfekcia interiéru a klimatizácie organickým ozónom: + Táto technológia umožňuje likvidáciu 99,99 % všetkých vírusov, vrátane obávaného COVID-19, baktérií, plesní a zápachov (napríklad z cigariet a podobne) + Špeciálny prístroj ozónggenerátor sa necháva pri nastavenom vnútornom okruhu ventilácie a pri zapnutom motore auta v interiéri pôsobiť 20 až 40 minút (v závislosti od veľkosti automobilu) Dokážeme zlikvidovať: ☑️vírusy na 99,99% ☑️baktérie na 99,99% ☑️huby a spóry plesní ☑️hmyz, roztoče, blchy, vši, atď. Odstraňujěe tiež rôzne zápachy a obnovujeme čerstvý vzduch: ☑️cigaretový dym ☑️pot ☑️WC zápach ☑️zvierací zápach ☑️potravinový zápach ☑️zatuchnuté priestory ☑️čiastočne chemický zápach Ozonizér predstavuje prístroj, ktorý dezinfikuje priestory prostredníctvom „šokovej dezinfekcie ozónom“. Princípom je vyplnenie dezinfikovaného priestoru určitou koncentráciou ozónu, ktorá zlikviduje všetky vírusy, baktérie, pachy a ďalšie nežiaduce látky. Odporúča sa dezinfikovať min. 1x za ročné obdobie. CENNÍK: 1 auto komplet 15,00€ 2 autá komplet 19,00€ 3 autá a viac - po dohovore Príplatok za dopravu v rámci Košíc 0,- Príplatok za dopravu Košice OKOLIE po telefonickom dohovore, ca. 0,40€/km Pondelok - Nedeľa 05:00 - 22:00 ??? Ozvite sa a dohodnite si miesto a čas (nikam nemusíte chodiť!). ! Pôsobíme iba Košice a okres Košice-okolie. Ďakujem za prečítanie. Ing. Jozef Antol
Dezinfekcia ozónom
Čistenie a dezinfekcia auta ozónom. Bez chemických prostriedkov Ozón zabíja 99,9% baktérií a vírusov. Ozón slúži na dezinfekciu auta,bytové aj nebytové priestory od rôznych organických a anorganických zápachov, ako napríklad zápachov po cigaretách a zvieratách,plesni,vírusov,baktérii,hub. Ničí tiež všetok hmyz (ako blchy, vši, roztoče, ploštice, komáre, muchy,mravce a pod.) Ozónová dezinfekcia auta sa odporúča: - ako dezinfekcia a čistenie klimatizácií - ako užitočná súčasť pravidelného čistenia interiéru - pre autá, v ktorých posádke cestujú deti, astmatici, alergici a osoby s oslabeným imunitným systémom, -pre autá fajčiarov,ale aj ako celková prevencia. Nemusíte nikam chodiť,prídeme za Vami. Ponúkame tak tiež celkovú diagnostiku vozidiel,kódovanie,odblokovanie a iné ...
R1234yf Plnenie , servis autoklimatizacii
Ponúkam: Plnenie auto-klimatizácii novým ekologickým chladivom s označením R1234yf (možnosť plniť osobné autá, úžitkove vozidlá, dodávky, kamióny, autobusy, poľnohospodárske stroje,…). Na servis Vašej klimatizácie využívame najmodernejší prístroj BOSCH ACS 863. Diagnostika chladiaceho systému Dezinfekcia interiéru ozónom Zisťovanie úniku chladiva pomocou UV Zisťovanie úniku chladiva dusíkovo-vodíkovou metódou Oprava poškodených klimatizačných hadíc Postup: • Odsatie starej chladiacej kvapaliny a oleja • Prečistenie klimatizačného systému (vákuovanie systému) • Dopĺňanie UV látky • Dopĺňanie oleja do kompresora • Dopĺňanie systému chladivom R1234yf • Kontrola správneho fungovania klimatizácie Pri servise klimatizácie je možné využiť dezinfekciu OZÓNOM: • Čistenie a dezinfekcia klimatizácie • Čistenie a dezinfekcia interiéru vozidla • Odstraňovanie zápachu, baktérií a plesní Táto metóda ničí až 99,97% baktérií vrátane COVID19. V prípade záujmu o predbežnú cenovú kalkuláciu je potrebné do e-mailu uviesť: -model vozidla -rok výroby -objem a kW Viac informácií poskytnem na tel. čísle alebo mailom na autoklimanr@
Dezinfekcia O3 , a plnenie klimatizácii auta r134 a
Ponúkam dezinfekciu vozidla (dezinfekcia výparníka klimatizácie). Spoľahlivo ničí až 99,9% baktérií, vírusov a plesní. Vďaka silnej oxidácii likviduje aj všetky zápachy organického a anorganického pôvodu v interiéri vozidla napr. zafajčený alebo zatuchnutý interiér od mlieka a pod., zápachy vyvolané farbami, lakmi, plastmi a inými chemikáliami. Keďže ozón je plyn, dostane sa aj na ťažko prístupné miesta. Postup čistenia: Ozonizácia vozidla nepredchádza žiaden technický zásah do vozidla. Pred ozonizáciou odporúčam vymeniť peľový/kabínový filter. Počas ozonizácie musí byť vozidlo naštartované a spustený vnútorný okruh ventilácie. Po ukončení procesu je nutné auto minimálne na 5-10 minút vyvetrať. (odporúčam aspoň 15 min) Čistenie ozónom je možné za každého počasia. Čistenie vykonávam s generátorom o výkone 200w = 48 000 mg (48g) O3 za hodinu Cena: 15€/30min(0,5hod) pri záujme o 1 hod (60min) cena 25€ poprípade ponúkam plnenie klimatizácii r134 (odsatie starého média, vákuovanie (vysušovanie, zisťovanie hrubých netesnosti), doplnenie oleja, poprípade UV, naplnenie novým médiom) Cena 25€ + cena za médium teda 10€/100g Dezinfekciu a plnenie vykonávam v Krásne nad Kysucou.
Plnenie klimatizácie auta r134a a dezinfekcia
Ponúkam plnenie klimatizácii r134a (odsatie starého média, vákuovanie (vysušovanie, zisťovanie hrubých netesnosti), doplnenie oleja, poprípade UV, naplnenie novým médiom) Cena 25€ + cena za médium teda 10€/100g Ponúkam dezinfekciu vozidla (dezinfekcia výparníka klimatizácie). Spoľahlivo ničí až 99,9% baktérií, vírusov a plesní (aj zárodkov COVID19). Vďaka silnej oxidácii likviduje aj všetky zápachy organického a anorganického pôvodu v interiéri vozidla napr. zafajčený alebo zatuchnutý interiér od mlieka a pod., zápachy vyvolané farbami, lakmi, plastmi a inými chemikáliami. Keďže ozón je plyn, dostane sa aj na ťažko prístupné miesta. Ozonizácia vozidla nepredchádza žiaden technický zásah do vozidla. Pred ozonizáciou odporúčam vymeniť peľový/kabínový filter. Po ukončení procesu je nutné auto minimálne na 5-10 minút vyvetrať. (odporúčam aspoň 15 min) Čistenie ozónom je možné za každého počasia. Čistenie vykonávam s generátorom o výkone 200w = 48 000 mg (48g) O3 za hodinu Cena: 15€/30min(0,5hod) pri záujme o 1 hod (60min) cena 25€ Dezinfekciu a plnenie vykonávam v Krásne nad Kysucou.
Plnenie klimatizácie auta r134 a dezinfekcia
Ponúkam plnenie klimatizácii ( r134 a) (odsatie starého média, vákuovanie (vysušovanie, zisťovanie hrubých netesnosti), doplnenie oleja, poprípade UV, naplnenie novým médiom) Cena 25€ + cena za médium teda 10€/100g Ponúkam dezinfekciu vozidla (dezinfekcia výparníka klimatizácie). Spoľahlivo ničí až 99,9% baktérií, vírusov a plesní (aj zárodkov COVID19). Vďaka silnej oxidácii likviduje aj všetky zápachy organického a anorganického pôvodu v interiéri vozidla napr. zafajčený alebo zatuchnutý interiér od mlieka a pod., zápachy vyvolané farbami, lakmi, plastmi a inými chemikáliami. Keďže ozón je plyn, dostane sa aj na ťažko prístupné miesta. Ozonizácia vozidla nepredchádza žiaden technický zásah do vozidla. Pred ozonizáciou odporúčam vymeniť peľový/kabínový filter. Po ukončení procesu je nutné auto minimálne na 5-10 minút vyvetrať. (odporúčam aspoň 15 min) Čistenie ozónom je možné za každého počasia. Čistenie vykonávam s generátorom o výkone 200w = 48 000 mg (48g) O3 za hodinu Cena: 15€/30min(0,5hod) pri záujme o 1 hod (60min) cena 25€ Dezinfekciu a plnenie vykonávam v Krásne nad Kysucou.