inzercia, predaj, predám, bazár

El. KonVektor

Kategória: Radiátory

Máme na predaj nove nepoužité 2ks elektrické konvektory. Rozmer 1350mmx350mm vykon 2500w. Majú digitálne ovládanie nové stáli cca 250e dávame ich jeden za 130e . Sú úplne nove jeden nebol ani rozbalený.
El. KonVektor
Podobné inzeráty
Konvektor
Predám Vigo EPK 4590 E25 elektrický konvektor 1200 W a 2400 W Elektrický konvektor Vigo s digitálnym ovládaním a výkonom 2400W vyhreje priestor o rozlohe 14 až 28m². Zaistí bezpečné a pohodlné vykurovanie domácností, chát, kancelárií, obchodov a iných budov. Konvektor je chránený proti prehriatiu a striekajúcej vode . Využijete ho aj v kúpeľni alebo pivnici. Jeho telo je vyrobené z kvalitnej ocele a neprehrieva sa ,tak že sa nemôžete popáliť. Prívodný kábel do elektrickej siete meria 2m. Vlastnosti digitálneho konvektora Vigo Efektívna spotreba energie Vďaka elektronickej riadiacej jednotke si v miestnosti nastavíte teplotu, akú chcete. Keď túto hodnotu dosiahne teplota okolia, konvektor prestane spotrebovávať energiu. Elektronický termostat obmedzuje stály chod zariadenia, čím sa stará o jeho efektivitu. Konvektor tak spotrebuje len toľko energie, koľko skutočne potrebuje. Cena: 1200 W : 100,- Eur , 2400 W: 120,- Eur.
Elektrický konvektor Wi-Fi
Predám elektrický panel (konvektor, ohrievač, radiátor). Možnosť ovládania na panely alebo cez mobil (wi-fi). Nový, zabalený, záruka 2 roky. Na predaj viac veľkostí a výkonov. 800W - 239€, 1000W - 249€, 1200W - 264€, 1400W - 279€, 2000W - 299€ Svojou eleganciou a výkonom Vás prekvapí. Elektrický vykurovací panel SMART WIFI je dielo nórskych dizajnérov, ktorý vyhral prestížnu cenu Nórskej Dizajnérskej Rady. Konvektor v sebe spája ekonomickú funkčnosť a estetickosť. Vhodný na vykurovanie rodinných domov, bytov, kancelárií. Novinkou je vyšší stupeň krytia IP24, čo predstavuje ochranu proti striekajúcej vode. Taktiež je vybavený dvojitou izoláciou a ochranou proti prehriatiu, čím sa rozširuje jeho bezpečné použitie o kúpeľne či pivničné priestory. Ďalšou prednosťou tohto typu je jeho ovládanie cez WIFI, prostredníctvom mobilnej aplikácie Smart heater. Výhody ovládania cez Wifi: Vzdialené ovládanie konvektora pomocou mobilného telefónu, tabletu s pripojením na internet z akéhokoľvek miesta na svete, Aplikácia je prispôsobená pre iOS, Android a Windows Mobile operačné systémy v slovenskom jazyku, V prípade poruchy internetu sa konvektor ovláda cez digitálny termostat a udržuje teplotu, Možnosť vytvárať vlastné týždenné programy vykurovania a upravovať ich, Upozornenie v prípade poruchy, alebo zlyhania pripojenia internetu. SMART WIFI konvektory sú schopné garantovať vykurovanú teplotu 28 °C, na čo však za normálnych okolností nie je dôvod. Povrchová teplota panelov dosahuje maximálne 84 °C. Na ich výrobu je použitá špeciálna kovová vykurovacia vložka, ktorá nežeraví pri vysokých teplotách a vďaka tomu je priemerná povrchová teplota nižšia. Rozsah termostatu je 6 - 35°C.   Technické parametre konvektora SMART WIFI: Programovanie a ovládanie pomocou internetu, Záloha nastavenia programu pri výpadku prúdu, Jednoduchá a rýchla montáž na zvislú stenu (nie na strop, podlahu alebo vodorovné plochy), Nespaľuje kyslík či čiastočky prachu, Montážny rám na stenu je súčasťou balenia, Konvektor sa dodáva s prívodným káblom o  dĺžke 1,1 m, zapája sa na pravej strane konvektora.
Konvektor
Elektrický konvektor Vigo s digitálnym ovládaním a výkonom 2400W vyhreje priestor o rozlohe 14 až 28m². Zaistí bezpečné a pohodlné vykurovanie domácností, chát, kancelárií, obchodov a iných budov. Konvektor je chránený proti prehriatiu a striekajúcej vode . Využijete ho aj v kúpeľni alebo pivnici. Jeho telo je vyrobené z kvalitnej ocele a neprehrieva sa ,tak že sa nemôžete popáliť. Prívodný kábel do elektrickej siete meria 2m. Vlastnosti digitálneho konvektora Vigo Efektívna spotreba energie Vďaka elektronickej riadiacej jednotke si v miestnosti nastavíte teplotu, akú chcete. Keď túto hodnotu dosiahne teplota okolia, konvektor prestane spotrebovávať energiu. Elektronický termostat obmedzuje stály chod zariadenia, čím sa stará o jeho efektivitu. Konvektor tak spotrebuje len toľko energie, koľko skutočne potrebuje. Cena: 1200 W : 100,- Eur , 2400 W: 120,- Eur.
EL. KONVEKTOR ELEKTRONICKÝ CN 03 250 EIS W - POŠKODENÝ
IDE O NOVÝ - POŠKODENÝ, ALE PLNE FUNKČNÝ KONVEKTOR. Elektrický konvektor s elektronickým ovládaním. Výkon ohrevného telesa 2500W umožňuje vykúrenie miestnosti s rozlohou 20 - 28m2, alebo 50 - 70m3. Elektrické krytie IP 24 umožňuje inštaláciu aj do kúpelne. Hlavné výhody: Klasický dizajn Optimálne prúdenie vzduchu LED displej zobrazuje požadovanú teplotu a skutočnú teplotu v miestnosti Presný elektronický termostat s presnosťou 0,1°C Úspora energie až 21% Teplotný rozsah 12 - 30°C Protimrazová ochrana pevne nastavená na 5°C Časovač start / stop Funkcia SLEEP Ochrana proti prehriatiu Krytie IP 24 Elektrický konvektor s elektronickým ovládaním V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Telefonicky len Po - Pia od 7:15 do 15:45, v prípade že nebudem dvíhať mi pošlite SMS alebo E-mail a ja sa Vám ozvem. Tel.č.: alebo E-mail: miroslav@ alebo info@
Konvektor Dimplex DX 415E
Predám kompaktný a zároveň výkonný konvektor Dimplex DX určený pre montáž na stenu, ponúka elektronický izbový termostat, nastaviteľný od 4 do 32 °C, pričom o aktuálne nastavenej teplote Vás informuje LCD displej. Konvektor je vybavený pokročilým riadiacim systémom s týždenným programátorom a funkciou "Eco-Start", ktorá určuje dobu, po ktorú je ohrievač zapnutý pre dosiahnutie požadovanej teploty. Zariadenie sa „učí“ zo správania používateľa, kedy a ako môže čo najefektívnejšie vykurovať, čo z neho robí ideálne vykurovacie zariadenie pre prírodu. Rada konvektorov Dimplex DX vyniká svojim kompaktným dizajnom a pevným plášťom z vysoko kvalitnej ocele. Charakteristika a technické údaje: Samoučiaci sa automatický vykurovací systém "EcoStart" Základný konvektor pre montáž na stenu Elektronický, plynulý izbový termostat (+4 až +32 °C) LCD displej Napájanie: 230 V / 50Hz Trieda ochrany: I, IP20 Klasický dizajn Farba: biela Prevedenie: plášť z oceľového plechu s čiernymi bokmi Týždenný program a časovač Ochrana proti zamrznutiu (+5 °C) Ochrana pred prehriatím(tepelná poistka) Certifikácia: VDE Pripojovací kábel pre pevné pripojenie: cca 1,5m Príkon: 1500 W Dĺžka: 57,5 cm Výška: 35 cm Hĺbka: 12,4 cm Hmotnosť: 4,1 kg Nevyužitý, pôvodná cena 120,-€
Xiaomi Mi Smart Space Heater S,Elektrický Radiátor-Ako Nový
Predám ročný smart radiátor ktorý bol minimálne používany je ako nový. Nový stojí 120 EUR. Moja cena 80 EUR. Xiaomi Mi Smart Space Heater S je konvektor, ktorý vytvorí príjemný pocit tepla, kedykoľvek to budete potrebovať. Jeho výkon 2 200 W sa postará o rýchle vyhriatie miestnosti a vďaka presnému digitálnemu termostatu ponúka možnosť výberu z celkom 6 prednastavených teplôt. Môžete si zvoliť kúrenie na 18, 20, 22, 24, 26 alebo 28 °C. Pomocou diaľkového ovládania nemusíte na kúrenie ani vstávať a prostredníctvom aplikácie Mi Home alebo hlasového asistenta už nemusíte byť dokonca ani doma. Vďaka nej sa zahrejete ihneď po príchode domov, pretože umožňuje plné ovládanie odkiaľkoľvek a stačí na to iba dátové pripojenie na telefóne. Xiaomi Mi Smart Space Heater S má k dispozícii aj funkciu časovača pre nastavenie na 1, 3, 5 alebo 12 hodín. Kľúčové vlastnosti elektrického kúrenia Xiaomi Mi Smart Space Heater S Konvektor Xiaomi Smart Space Heater S pre príjemný pocit tepla Postará sa o rýchle vyhriatie miestnosti Presný digitálny termostat ponúka možnosť výberu z celkom 6 prednastavených teplôt Môžete si zvoliť vyhrievanie na 18, 20, 22, 24, 26 alebo 28 °C Prostredníctvom aplikácie Mi Home alebo hlasového asistenta možno ovládať kúrenie aj mimo domova Xiaomi Mi Smart Space Heater S má k dispozícii funkciu časovača pre nastavenie na 1, 3, 5 alebo 12 hodín Vypnutie pri prehriatí i pri páde Odolné proti striekajúcej vode so stupňom ochrany IPX4 Biele minimalistické vyhotovenie sa hodí do každého interiéru V hornej časti je umiestnený aj držiak na jednoduché prenášanie ohrievača Bezpečnostné prvky aj praktické využitie konvektora Xiaomi Smart Space Heater S Konvektor Xiaomi Mi Smart Space Heater S má v sebe zabudované aj bezpečnostné prvky, ako je vypnutie pri prehriatí či pri páde. Je tiež odolný proti striekajúcej vode so stupňom ochrany IPX4, takže je možné ho bez obáv umiestniť aj do kúpeľne. Kúrenie v bielom minimalistickom dizajne sa hodí do každého interiéru a nezaberie ani príliš veľa miesta. V hornej časti je umiestnený aj držiak na jednoduché prenášanie ohrievača. Navyše sa dá sklopiť, takže je na ňom možné usušiť uterák či nejaký odev. Dá sa ovládať cez telefón na dialku(viď.fotky), alebo manuálne z miesta. Výkon: 2 200 W Hmotnosť: 5,7 kg Rozmery: 78 × 21,6 × 52,6 cm Volať prosím na číslo od 8:00 do 23:00.