inzercia, predaj, predám, bazár

E&L M4 SOPMOD II Daniel Defence

Kategória: Paintball

Predám M4 od E&L. Zbran je v zaklade mal som v plane ju upgradnuť ale rad to prenecham niekomu kto si chce rovno upgradnut vnutro.

Zbran je nastriekana podla vzoru M4 od Daniel Defence. Spravil som na nej razenie laserom.

K zbrani je vsetko co je na foto okrem tlačáku.

- predne mieridlo
- zadne mieridlo
- specna arms rucka (pridam aj origo e&l)
- ocelovy tlmic vyslehov

Zbran vhodna pre niekoho kto si ju vyladi. Mechabox ma tak 500 ran cize ako novy.

Píšte SMS, email. Ideálne osobný odber BA.

*Pozri moje ďalšie inzeráty.
E&L M4 SOPMOD II Daniel Defence
Podobné inzeráty
NOVÁ Airsoftová M4 - B4 SOPMOD EBB
Aktuálne do zmazania. VÝPREDAJ! Airsoftová zbraň značky BOLT model SOPMOD HIGH CYCLE. Zbraň je nová, plne funkčná predávaná v rámci časovo obmedzeného výpredaja niektorých skladových zásob. Aktuálny je posledný kus. Pôvodná cena 350€ VÝPREDAJOVÁ CENA: 269€ Parametre zbrane: FPS: ~440fps Kapacita zásobníka: 300 Blow-back Vysoko kvalitná hop-up komora Precízna hlaveň 6,01mm Príslušenstvo: Zásobník Hi-cap Zbraň je možné zaslať aj na dobierku. Cena dobierky je +6€ POZRITE SI AJ ĎALŠIE NAŠE INZERÁTY
Airsoft E&L M4 SOPMOD II Platinum
Zdravim mám na predaj Airsoft E&L M4 SOPMOD II Platinum vo veľmi dobrom stave. K zbrani: -Guličky 0.3G -Plnička -2 lipo batérie -lipobag -zobrazovač stavu batérie -Nabíjačka -laser -5 zásobníkov -Tlmič -Pružina M150 a M130 -Kufor -Popruh -Maska Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Airsoft E&L M4 SOPMOD II Platinum
Zdravim mám na predaj Airsoft E&L M4 SOPMOD II Platinum vo veľmi dobrom stave. K zbrani: -Guličky 0.3G -Plnička -2 lipo batérie -lipobag -zobrazovač stavu batérie -Nabíjačka -laser -5 zásobníkov -Tlmič -Pružina M150 a M130 -Kufor -Popruh -Maska Možná dohoda na cene.
Systema PTW - hlaveň Systema, predpažbie Madbull
Originál vonkajšia hlaveň na PTW - Systema Steel Outer Barrel for PTW CQB-R - 150€ RIS predpažbie - Madbull MK18 9.5 Inch Daniel Defense SOPMOD II-RIS II (Black) -100€ Viem dopraviť aj do TN Rozumnej dohode sa nebránim.
Systema PTW - hlaveň Systema, predpažbie Madbull
Originál vonkajšia hlaveň na PTW - Systema Steel Outer Barrel for PTW CQB-R - 50€ RIS predpažbie - Madbull MK18 9.5 Inch Daniel Defense SOPMOD II-RIS II (Black) - 50€ Rozumnej dohode sa nebránim.
Mk18 SA - E19 edge
Mk18 SA - E19 edge Zbraň ma od vyroby v sebe vstavany mosfet X-ASR od gate Link k zbrani kde sa dočítate viac - > Zbraň je v zaklade, hraná niečo cez rok. K zbrani prikladám 2 origo tlačné zasobniky čo boli k baleniu ( + nejake zvyšne zasobniky ), tlmič, krytky na predpažbí, plnička, sumka. K zbrani dám 11.1v Lipo batériu. Dovod predaja: Sadá mi na ňu prach, nemám pre ňu naďalej využitie. Prosim zaujemcu aby ma kontaktoval mailom ondrogregus@ , mobil nenosim pri sebe kvôli práci. Zbraň v prípade záujmu viem odoslať poštou na dobierku ( mám origo krabicu ).