inzercia, predaj, predám, bazár

Electrolux Create 5

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predam novy, nepouzivany kuchynsky robot Electrolux Create 5 v ciernom prevedeni.

univerzálny kuchynský robot • príkon 1 200 W • celokovové telo • objem nerezovej nádoby 5 l • funkcia šľahania, miešania a miesenia • planetárny systém miešania • mechanické ovládanie • 6 rýchlostí s plynulou reguláciou • V × Š × H: 33 × 24,5 × 38 cm
Electrolux Create 5
Podobné inzeráty
Stolný mixér Electrolux Create 4
Predám takmer nový mixér Electrolux Create 4 - kvôli sťahovaniu. Príkon 800 W 4 nerezové čepele TruFlow Výber z 5 rýchlostí spracovania a pulznej funkcie Veľká sklenená nádoba s objemom 1,5 l Možnosť umývania nádoby aj čepelí v umývačke Cena 40€ + dohoda Košice Tel:
Smoothie mixér Electrolux ESB 2500 PerfectMix, nový
Predám smoothie mixér Electrolux ESB 2500 PerfectMix, nový, nerozbalený, v plnej záruke, vhodný ako darček. Parametre Príkon: 300W 2x odnímateľná nádoba 0,6 l slúžiaca ako fľaša na pitie Nádoby vyrobené z plastu Možno umývať v umývačke riadu(nádoby) Protišmykové nožičky 4 mixovacie nože z antikorovej ocele Pulzný spínač Farba matný nerez Dovod predaja, bol to darček, nakoľko obdobné zariadenie máme je zbytočné. Detailné informácie:
Electrolux EFP5300 kuchynský robot
Predám nový nerozbalený kuchynský robot Electrolux EFP5300. Bol to nevhodný dar. Cena 70€+pošta, alebo osobný odber BA.
RUČNÝ MIXÉR ELECTROLUX ESM3300
Uplne novy iba 1x zapnuty ci funguje. Nevhodny darcek. Doklad nemam. Popis: Ručný mixér Electrolux ponúka silný výkon 450 W, ktorý zaručuje pohodlné spracovanie aj tuhších ciest a ďalších potravín. Jeho ďalšou prednosťou je nerezová šľahacia nádoba s objemom 3,5 litra, ktorú dopĺňa štandardná výbava dvoch šľahacích metiel a dvoch hákov na miesenie. Veľmi príjemnou vlastnosťou je možnosť voľby medzi 5 rýchlosťami a populárne pulzné tlačidlo, ktoré v okamihu zvýši rýchlosť na maximum. Všetko je usadené do praktického stojanu, takže môžete mať voľné ruky a pohodlne pridávať suroviny, alebo nechať prístroj pracovať a venovať sa niečomu inému.
mixér Electrolux ESB 3400 na súčiastky
Predám starší mixér Electrolux ESB 3400. Je funkčný, ale je olámaný plast pod veľkou nádobou (viď 2. foto). Príkon 500W, 4 stupne rýchlosti + pulz. Najradšej osobne, Trnava, Bratislava, občas aj inde.
Electrolux ESB2500
Kuchynský stolový mixér ELECTROLUX ESB 2500 vám spoľahlivo pripraví kokteil alebo zdravú zeleninovú či ovocnú šťavu. Vyrobený je z kvalitných materiálov v bielej farbe. Objem nádoby mixéra je 0,6 litra. O hladké rozmixovanie obsahu sa postará štvorstranný nôž z ušľachtilej ocele. Celkový spoľahlivý chod spotrebiča zaisťuje jeho výkonný motor s príkonom 300 W. Aby bola práca čo najbezpečnejšia, disponuje mixér až dvojnásobnou ochranou proti náhodnému zapnutiu. Použili sme ho iba raz na testovacie účely.