inzercia, predaj, predám, bazár

Elekticky varic

Kategória: Ostatné - biela

Nepouzivany
Elekticky varic
Podobné inzeráty
Indukcny varic Xiaomi Mi Indukčný varič EU
Indukčný varič Xiaomi má viac ako 99 rôznych režimov varenia, pričom využíva dvojfrekvenčnú ohrievaciu technológiu, ktorá Vám zaručí bezstarostný zážitok z varenia. Indukčný varič je opatrený externou teplotnou sondou s inteligentnou reguláciou tepla. Vďaka dvojitej protišmykovej ochrane, hrniec drží na variči vždy stabilne. Samozrejmosťou je prepojenie variča s aplikáciou v telefóne.
Predám nový elektrický varič - dvojplatnička
Predám nový elektrický varič - dvojplatničku v čiernej farbe, zabalený, kúpený kôli rekonštrukcii no nevyužitý
Varič na ryžu Activer
Na predaj automaticky varič na ryžu a na napärovanie napr zeleniny,vhodný do akejkoľvek kuchyne či na chatu alebo internát. Používané na chate 6 mesiacov. Stav perfektne nové,žiadne škrabance...ešte v záruke. Slovenský návod na použitie. Cena 35 €
Varič vajec
Predám plne funkčný varič vajec. cena 8 euro NA DOBIERKU ANI POŠTOU NEPOSIELAM !!! LEN OSOBNÝ ODBER BRATISLAVA VRAKUŇA
Indukčný varič SENCOR SCP3201 Nový, nepoužitý, nerozbalený
Nový, nerozbalený, nepoužitý. Pôvodná cena bola 66€. Jednozónový indukčný varič. Sklokeramická indukčná varná doska studená na dotyk, teplo sa indukciou vytvára priamo v nádobe. Úspora času 60% a el.energie 50% pri varení. Minimálne tepelné straty, účinnosť viac ako 90%. Špeciálny sklokeramický povrch pre ľahkú a hygienickú údržbu. Mikroprocesorové riadenie všetkých procesov,Vhodný pre priemery riadu od 12 do 19 cm. Automatická detekcia nádob pre indukčné varenie. Veľký čitateľný LCD displej. Regulácia teploty v rozsahu 60-240°C v krokoch po 20°C, 10 prednastavených stupňov ohrevu v rozsahu 200-1800W, Časovač pre aktiváciu oneskoreného vypnutia s rozsahom 1-180 minút nastaviteľný v krokoch po 1 minúte, Senzorové dotykové ovládacie plochy. Otočné regulačné koliesko pre rýchlejšie nastavenie stupňa ohrevu, teploty a časovača. Tlačidlo ON/OFF pre zapnutie alebo prepnutie do pohotovostného režimu. Protišmykové nôžky, Vysoká úroveň bezpečnosti:Automatické vypnutie po 2 hodinách nečinnosti. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri odstavení riadu z varnej plochy počas varenia. Zvuková signalizácia a prechod do pohotovostného režimu pri použití nevhodného riadu. Tepelná poistka proti prehriatiu varnej dosky i vnútra variča so zvukovou signalizáciou. Ochrana proti prepätiu a podpätiu v el. sieti. Automatická detekcia chýb so zobrazením chybových hlásení na displeji. Chladiaci ventilátor riadený mikroprocesorom vypína a zapína sa automaticky v závislosti na teplote variča. Príkon 1800 W. Dĺžka prívodného kábla:1, m. Rozmery: š.280 x h.355 x v.74 mm. Hmotnosť 2,6kg. Max. hmotnosť zaťaženia jednej varnej platne je do 10 kg. Napätie a kmitočet:220-240 V, 50 Hz. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom darujem zadarmo darček.
Varič ryže
Predám varič ryž ako nový max.2 krát používaný.V balení je nadstavec na varenie na pare na šetrnú prípravu zeleniny, rýb a pod.