inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrická ohrievačka fliaš Lovi

Kategória: Kojenecké potreby

Lovi Elektrický ohrievač na fľaše 4 v 1 – ohrieva, udržuje teplotu, rozmrazuje a sterilizuje parou.


4 v 1 – K jeho funkciám patrí okrem ohrievania aj udržiavanie teploty pokrmu, rozmrazovanie a sterilizácia parou

Rýchly – ohrev pokrmu trvá okolo 2 minút (v závislosti od množstva a hustoty)

Bezpečný – vypne sa automaticky v prípade nedostatku vody (v režime HOT)

Intuitívny – 4 prevádzkové režimy a elektronický displej

Univerzálny – vhodný pre väčšinu fliaš a nádob

Skladný – s možnosťou skrátenia a skrytia kábla

Režim BOTTLE udrží zvolenú teplotu vody alebo mlieka až do 10 hodín. Umožňuje tiež postupné rozmrazovanie potravín uložených v taške.

Režim HOT umožňuje rýchle a rovnomerné zohrievanie potravín, sterilizáciu fliaš a príslušenstva parou.

Režim DINER udržuje teplotu jedla až 3 hodiny.

Používaná 3 mesiace, v skvelom stave.
Elektrická ohrievačka fliaš Lovi
Podobné inzeráty
Elektrická odsávačka
Predám úplne novú, nepoužívanú elektrickú 3D odsávačku mlieka. Nová v obchodoch od 140€ Lovi Expert 3D elektrická odsávačka materského mlieka je profesionálny pomocník pri riešení problémov s laktáciou a odsávaním materského mlieka. Efektívne a jemne odsáva materské mlieko vďaka inovatívnej technológii 3D. Technologicky vyspelý silikónový nadstavec veľmi tesne objíme bradavku. Tým, že pracuje s celým svojím povrchom, napodobňuje dvojfázový proces satia dieťaťa. Je efektívna a citlivá. Profesionálnu pomoc pri laktácii. Mäkká silikónová vložka používa novú 3D technológiu odsávania Silikónová vložka využíva celý svoj povrch.  Dynamický cumlík lovi® Cumlík lovi je vyrobený z heterogenních silikonových vrstiev: tenká špička a pevná základňa. Dynamicky se prispôsobuje (naťahuje sa) satiu dieťaťa. Povzbudzuje svaly čeľustí k aktívnej činnosti. Mlieko nevyteká, dieťa ho musí aktívne sať. Pevná základňa zo silnejšieho silikónu umožňuje stabilnú oporu pre správne umiestnenie pier na cumlíku.   Príslušenstvo pre skladovanie mlieka Fľaša obsahuje tesniace disk, ktorým ju po odsatí materského mlieka uzavrite. Mlieko je chránené pred vyliatím a môže byť bezpečne uložené v chladničke.   Napájanie zo siete alebo batériami Až 3 hodiny nepretržitého odsávania bez nabíjania batérie.   Dotykový panel a display Intuitívny dotykový panel a display poskytujú jednoduché používanie odsávačky materského mlieka.  Príslušenstvo pre ručné odsávanie Vďaka setu pre ručné odsávanie môžete jednoducho premeniť elektronickú odsávačku materského mlieka na ručné.  Obsah balenia: odsávačka materského mlieka s fľašou 150 ml, dynamický cumlík lovi® a tesniace disk pre uchovanie mlieka viečko so stupnicou na odmeranie tekutín adaptér elektronický dotykový panel silikónová hadička s konektormi set na ručné odsávanie materského mlieka sieťový adaptér stabilná základňa na fľašu kufrík náhradné diely: kábel, silikónové elementy, konektor vzorky vložiek do podprsenky lovi
Lovi ohrievačka 4v1
Predam pouzivanu ohrievacku flias lovi 4v 1, plne funkčná, digitalny displej, nastavuju sa programy alebo teplota a cas. ohrievač fliaš automatické vypnutie, digitálny, funkcia rozmrazovania, funkcia rýchla sterilizácia, viac stupňov ohrevu, s displejom, veľmi jednoduché použitie a funkcia udržovania teploty K cene prirátam postovne, balik odoslem po pripisani penazi na účet.Alebo osobny odber, nezjednavam.
Ohrievacka flias Philips SCF358.
Predam 2x pouzitu ohrievacku flias Philips SCF358. V zaruke do 07.02.2025. link na produkt: Iba osobny odber. Rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Vlastnosti: ohreje fľašu do 3 minút* rovnomerný ohrev – mlieko nepretržite cirkuluje počas zahrievania, takže sa rýchlo a rovnomerne zohreje bez horúcich miest jemné rozmrazovanie inteligentná regulácia teploty – mlieko požadovanej teploty jedným stlačením tlačidla, akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, udržuje mlieko zohriate až hodinu Pre bábätká je prirodzené piť teplé mliečko, takže je rozumné dať dieťaťu zohriatu fľašu. Pohodlný spôsob, ako to dosiahnuť je s pomocou ohrievača fliaš. Jednoduchým stlačením tlačidla náš inteligentný snímač teploty zahrieva obsah na požadovanú teplotu. Kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš.
Cumlíky NUK, lovi, suavinex, BIBS
Nuk Trendline 0-6 m. 2ks 6,50€ Lovi Dynamic mini 0-2 m. 1ks 1,50€ Lovi Dynamic buddy bear 0-3 m. 2ks 4,50€ Lovi Dynamic botanic 6-18 m. 2ks 4,50€ Sauvinex SX Pro 0-6 m. 1ks 4,50€ BIBS Vanilla Latex veľ.1 1ks 4,50€ Cumlíky neboli používané, iba vysterilizované.
Avent Philips ohrievacka flias a sterilizator flias
Predam vybornych pomocnikov do domacnosti kde su babatka. Ohrievacka a sterilizator flias. Plne funkcne, bez poskodeni ako nove. Ja som bola velmi spokojna, urcite odporúčam. Predam spolu za 30€. Osobny odber alebo posta.
NOVÝ - Lovi ohrievač 4v1
Predám nový ohrievač 4v1 Dôvod predaja : tento sme mali u starých rodičov, no nepoužili sme ho ani raz LOVI ohrievač fliaš zabezpečí rýchle a jednoduché ohriatie pokrmov pre dieťa v optimálnej teplote. Zariadenie dokáže pracovať v troch režimoch: Bottle, Hot a Dinner (Fľaša, Horúci a Večera) Režim BOTTLE (fľaša) udržiava nastavenú teplotu vody, alebo mlieka do 10 hodín. Umožňuje tiež postupné rozmrazovanie jedla skladovaných vo vrecku. Režim HOT (Horúci) umožňuje rýchle a rovnomerné ohrievanie pokrmov a taktiež dezinfekciu fliaš, cumlíkov a príslušenstva parou. Režim DINNER (Večera) udržiava teplotu pokrmu do 3 hodín. 4 funkcie v jednom zariadení Ohrievanie jedla, udržiavanie teploty jedla, rozmrazovanie a odmrazovanie a varenie Rýchly Ohreje pokrm do 2 minút (80 ml mlieka/vody na počiatočnú teplotu 21°C) Intuitívny Vďaka trom prevádzkovým režimom a elektrickému čitateľnému displeju Bezpečný Automaticky sa vypne v prípade absencie vody (v režime HOT) Praktický S možnosťou nastavenia dĺžky a skrytia kábla. Univerzálny Do ohrievača sa zmestí väčšina fliaš a pohárov. V prípade, že nezdnihnem tel, prosím, nechajte sms, ozvem sa späť :) PS: Klik na meno a pozri aj ďalšie inzeráty