inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrické autíčko BMW X6 M lakované čierne

Kategória: Ostatné

luxusné veľmi výkonné elektrické detské auto s možnosťou dobíjania akumulátora, ktorý je určený pre 1 dieťa. Výrobok je zhotovený z tvrdého plastu, vďaka tomu je veľmi kvalitný. Auto jazdí dopredu i dozadu. Ďalej je vybavené zvukovými, svetelnými efektmi a peknú hudbu. Autíčko má realistický zvuk motora. Vozidlo je možné ovládať pomocou diaľkového ovládača alebo môže dieťa riadiť vozidlo samo. V aute môžete tiež pripojiť svoje vlastné zariadenia MP3, takže dieťa môže počúvať svoje obľúbené skladby.
tlačidlo pre zapnutie vozidla (aktivuje zvuk motora)
- prepínač (radiaca páka) dopredu / dozadu
- hudobné panel obsahuje: veselé piesne, USB vstup, MP3, AUX
- funkcia voľný štart
- indikátor nabitia batérie
- pohon oboch zadných kolies
- penová EVA kolesá
- predné a zadné LED svetlá
- mäkké, tvarované sedadlo z čiernej eko-koža
- viacbodové bezpečnostné pásy
- otváranie dverí + dverný zámok
- diaľkové ovládanie 2,4 GHz
Možnosť diaľkového ovládania:

- zapnutie diaľkového ovládania (po zapnutí diaľkového ovládania sa synchronizuje s vozidlom)
- S-3 úrovne rýchlosti
- STOP - brzda (zablokovanie vozidla)
Auto je flakate treba vylestit. Sem tam sa nájde miniskrabanec. Nikdy nebolo burane. Vonku bolo len veľmi málo. Väčšinou len vo vnútri na hudbu.
Elektrické autíčko BMW X6 M lakované čierne
Podobné inzeráty
Elektrické autíčko Ružová farba Land rapid racer pink
Predám elektrické autíčko ružovej farby párkrát použité. Pôvodná cena 130€, predám za 80€. Elektrické auto dokáže jazdiť smerom dopredu aj dozadu na 3 rýchlosti vpred a 3 rýchlosti vzad, doprava, doľava. Autíčko je tiež vybavené diaľkovým ovládaním 2,4 GHz , pomocou ktorého môžete riadiť smer a bezpečnosť jazdy Vášho dieťaťa. Elektrické autíčko Land Rapid Racer ľahko zvládne nerovné, spevnené aj nespevnené terény a mierne kopčeky s max. stúpaním 10%. Ďalej je autíčko vybavené predným a zadným LED osvetlením , bezpečnostnými pásmi, bočnými zrkadlami a zvukmi volantu či klaksónu. K autíčku je možné pripojiť kábel Mini Jack , ktorý je súčasťou balenia a púšťať tak MP3 súbory . Ďalej je možné pripojiť aj USB kábel. Toto exkluzívne autíčko prinesie potešenie ako pre dieťa, tak aj pre rodičov. Elektrické autíčko veľkostne zodpovedá deťom od 1 do 3 rokov. Diaľkové ovládanie: 3 stupňová regulácia rýchlosti jazda vpred, vzad, vľavo, vpravo Elektrické autíčko Land Rapid Racer vlastnosti: plynulý rozjazd diaľkový ovládač 2.4GHz 2 silné motory (30 W) 2 batérie (6V 4,5AH) zvuky na volante (melódie, klaksón) bočné zrkadlá 2 zadné tlmiče jazda vpred aj vzad otváracie dvere predné LED svetlá zadné LED svetlá možnosť pripojenia MP3 (súčasťou kábel Mini Jack) nastavenie hlasitosti vstup USB diaľkové ovládanie pre rodičov bezpečnostné pásy plastové kolesá
Land rover elektricke auticko
Ponukam na predaj detske elektricke auticko Range Rover. Auticko ma male kozmeticke chyby, ktore nemaju ziaden vplyv na fungovanie. Auticko je plne funkcne, garantujem 100% stav, nakolko auticko prebehlo generalkou priamo u predajcu. Aktualne je v auticku aj cisto nova baterka. Auticko je aktualne v demonte zabalene v krabici, pripravene na predaj. V pripade potreby viem pomoct s velmi jednoduchou instalaciou. Svetelne a zvukove efekty (vratane prehravania svojej hudby prostrednictvom SD karty) su plne funkcne, je mozne aj zapinanie a vypinanie svetiel z dovodu setrenia baterky. Auticko je mozne ovladat aj ovladacom (vratane funkcie blokovania pohonu). Preferujem osobny odber. V pripade poziadavky poslat auticko postou - je to mozne avsak az po pripisanej platbe za postovne vopred na moj ucet (zvysok na dobierku). V pripade zaujmu ma kontaktujte na t.c. Rozumnej dohode na cene sa nebranim, avsak prosim zaujemcov, nech ma kontaktuju len ti, ktori maju vazny zaujem a ktori beru do uvahy stav auticka, ktory (opakujem) garantujem - je 100% plne funkcne.
Mercedes AMG
Predám elektrické autíčko Mercedes AMG pre 2 deti. Je párkrát odreté keďže sme sa snažili deti naučiť šoférovať a na podlahe sa nám niečo vylialo a teplom sa podlaha zvráskavela. Pôvodná cena bola 550€. Výdrž batérie je cca 1 hodina neustálej jazdy. Podrobný popis Detské elektrické autíčko Mercedes-Benz GT R prichádza na mäkkých penových Eva kolesách s ultra výkonným elektrickým motorom. Hravo zvládne nerovný povrch aj kopca, pretože má náhon na všetky štyri kolesá. Nosnosť vozidla je do 30 kg. Autíčko je vybavené bohatým hudobným panelom s FM rádiom a mnoho vstupy ako je USB, MP3, AUX či SD. Dieťa sa posadí do pohodlne tvarované sedačky z ekologickej kože s bezpečnostnými pásmi. Na cestu si posvietite prednými aj zadnými LED svetlami. Elektrické autíčko má funkciu automatickej čoskoro po spustení nohy z plynového pedála. Má plynulý rozjazd i zastavenie. Vozidlo smie dieťa riadiť samo, avšak do jazdy môžu zasahovať aj rodičia, vďaka diaľkového ovládača. V prípade nebezpečenstva smie stlačiť bezpečnostné tlačidlo Stop, ktoré ihneď zastaví vozidlo a vypne všetky jeho funkcie. Technické parametre: Výkon 4x RS550PH-12V, 13 000 RPM Batérie 2x 12V 7Ah Diaľkový ovládač 2,4 GHz Dva sedadlá, každé 25 x 20 x 30 cm Dĺžka vozidla 130 cm Šírka vozidla 78 cm Výška vozidla 53,5 cm Maximálna nosnosť 30 kg 3 rýchlosti plynulý rozjazd 2 x predné tlmiče 2 x zadné tlmiče Priemer kolies 25 cm Šírka kolies 10 cm vybavenie: Penové EVA kolesá Kožená sedačka FM rádio Hudobný panel: vstup MP3, SD, AUX, USB Tlačidlá s melódiami Klaksón na volante bezpečnostné pásy Bezpečnostné tlačidlo Stop na diaľkovom ovládači
Elektrické autíčko
Predám elektrické autíčko v 100% zachovalom, používanom stave vhodné do 6 rokov. Značky Lexus , bielej farby s novou nabíjateľnou batériou . Autíčko sa dá riadiť joistickom alebo pedálovým plynom a brzdou. Autíčko je jednomiestne, ale vošli sa doň aj 2 detičky vo veku 2 a 5 rokov. Autíčko ma dva stupne rýchlosti, melodickú palubovku, zapínanie pásov a takisto možnosť vloženia vlastného USB. Dôvodom predaja je kúpa väčšieho autíčka s dvomi sedacími miestami. Pôvodná cena autíčka bola 270€ Autíčko je možné prísť si osobne obhliadnúť po telefonickom dohodnutí.
Elektricke auticko 4x4
Predam elektricke auticko 4x4 vhodne pre deti uz od 1roka auticko je ovladane diaľkovým ovládačom alemo šikovné dieťa to môže ovládať samo používané 2rokov.vsetko funguje ako ma Elektrické autíčko NEW RSX Čierny, Pohon 4x4, 2x12V, EVA kolesá, široké dvojmiestne sedadlo, Kľúč na štartovanie, 2,4 GHz DO, 4X MOTOR, Dvojmiestne, USB, SD karta na cene sa vieme ešte dohodnúť ista viem aj doviesť do 20km od Prešova viac info sms. Alebo kludne volajte alebll
Elektrické autíčko
Predáme elektrické autíčko UTV-MX s pohonom 4x4 so skvelým designom. Dvojmiestne autíčko sa vyznačuje výbornou kvalitou , koženou sedačkou, vlastným kľúčikom a vlastným bluetoothom vo výbave. Zaujímavosťou a vychytávkou tohto modelu je tlmič na kaźdom kolese. Diaľkové ovládanie pre rodiča, s 2 rýchlosťami vpred aj vzad. Doplnky modelu dotvárajú podobnosť so skutočným modelom, svietiace LED svetlá. Ohromí detailami, vyzerá ako skutočné - 4x45 W motor s pohonom na všetky kolesá, 2.4Ghz s diaľkovým ovládačom, 2 rýchlosti - pomalśia 2-4 km/hod , rýchlejšia 5-8 km/hod. Svetlá výška tohto modelu umožňuje prechod aj náročnejším terénom. Autíčko sme používali 2 roky, no je plne funkčné.