inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický drvič záhradného odpadu

Kategória: Záhradná technika

Predám nový Drvič záhradného odpadu GH2800

Výkonný drvič s tichým chodom určený na drvenie záhradného odpadu pomocou valcov. Indukčný motor, funkcia spätného chodu, veľký 55 l zberný box, pevný podstavec s transportnými kolesami, ochrana proti striekajúcej vode.

Sieťové pripojenie: 230 V
Frekvencia: 50 Hz
Výkon motora (P1): 2800 W
Otáčky motora: 2800 min-1
Druh ochrany: IPX4
Maximálna hrúbka konára: 45 mm
Objem zbernej nádoby: 55 l
Hladina akustického výkonu Lwa: 90 dB
Rozmery (DxŠxV): 600 x 433 x 848
Hmotnosť netto/brutto: 27,5 kg
Elektrický drvič záhradného odpadu
Podobné inzeráty
Záhradný drvič konárov AL-KO NEW TEC 2500 R
Záhradný drvič konárov AL-KO NEW TEC 2500 R je výkonnejší model záhradných drvičov, vhodný predovšetkým pre úžitkové a okrasné záhrady so stromami a krovinami. Veľké kolesá zaisťujú dobrú stabilitu drviča a umožňujú jeho ľahké premiestňovanie. Dvojitá izolačná stena znižuje hlučnosť drviča až o 25%. Vďaka veľkému lieviku, ktorým je záhradný drvič AL-KO vybavený, je vkladanie záhradného odpadu bezpečné a bezproblémové. Na drvenie slúžia rezné zuby z tvrdenej ocele, čím je zaručená dlhá životnosť drviča. Šikmé uloženie motora spôsobuje samovťahovací efekt a uľahčuje tak prácu. Pomocou záhradného drviča AL-KO môžete z konárov a ďalšieho záhradného odpadu vytvoriť rýchlo tlejúci materiál na kompostovanie.
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám nový záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
Záhradný elektrický drvič konárov štiepkovač + 60L vak
Predám záhradný elektrický drvič konárov mulčovač štiepkovač KraftDele. Drvič je vybavený moderným a efektívnym motorom s vysokým výkonom 2800 W, ktorý sa vyznačuje bezporuchovosťou a nízkou hlučnosťou. Umožní drviť výhonky aj vetvičky zo živých plotov alebo kríkov a dokonca aj konárov s priemerom až do 44 mm. Základom drviaceho ústrojenstva je pomalobežné ozubené koleso - valec z vysoko kvalitnej ocele, ktoré je pre dlhšiu životnosť uložené v pevnom kovovom bloku. Ozubené koleso - valec si vťahuje konáre do vnútra ústrojenstva sám. Bez problémov si poradí aj s hrubými konármi z tvrdého dreva. Veľkou výhodou je jej vysoká spoľahlivosť - nie je potrebné ho brúsiť ako nôže v prípade drvičov s nožmi. Aby bola zaistená bezpečnosť používateľa, drvič má funkciu zmeny smeru otáčania v prípade zaseknutia rozdrvených vetiev v zariadení. Ochrana motora proti preťaženiu a blokovanie opätovného spustenia v prípade dočasného výpadku prúdu. Drvič je veľmi ľahko použiteľný, obsluha prístroja je mimoriadne jednoduchá a zvládne ju takmer každý. Široko rozmiestnené kolesá a oceľový rám zariadenia zaisťujú stabilitu pri práci. Nasekané kúsky sú užitočné ako materiál na mulčovanie alebo prírodný kompost TECHNICKÉ ÚDAJE: Menovitý výkon: 2800W Voľnobežné otáčky: 60ot./min. Hmotnosť: 17kg Napájacie napätie: 230V Maximálny priemer - hrúbka vetiev alebo konárov pre vkladanie: 44mm Tepelná ochrana motora proti preťaženiu Stupeň ochrany proti vniknutiu vody: IPX4 Vrecko s objemom 60 litrov na drvený materiál Nastavenie prítlačného tlaku frézy CE osvedčenie o zhode Nový s dokladom a zárukou. Dobierka: 7 EUR. .
štiepkovač, drvič konárov
Predám štiepkovač, drvič konárov od nemeckej firmy Jansen. 4-taktný motor značky Kohler, OHV, 14 HP, 429 cm³. Max. priemer štiepaného materiálu: do 120 mm (v závislosti od štruktúry dreva). Dva rotujúce nože, ktoré bežia proti protiľahlej čepeli, ťahajú drvené konáre s veľkou silou. Nože bubna sú obojstranné a môžu sa používať dvakrát. Pomocou tiahla je možné stroj ľahko odtiahnuť na akékoľvek miesto. Zariadenie je vhodné pre komerčné použitie. Drvič som kupoval nový a vlastním ho 4 roky. Má odrobených len 48,5 motohodín. Drvič som si upravil podľa svojich potrieb. Rozšíril som ho kvôli lepšej stabilite pri ťahaní a dal som urobiť väčší násypník ( 89x67 cm) kvôli lepšej manipulácii s konármi. Pôvodný násypník mám tiež. Na prvom obrázku je neupravený drvič a na ostatných je už po úprave. Stroj vám viem po dohode aj zdarma doviezť. Pri rýchlom jednaní je možná menšia dohoda na cene. Viac info mailom alebo telefonicky.
Predám   VeGA CH1214 benzínový drvič
Predám VeGA CH1214 benzínový drvič Drvič je ešte v záruke používal sa len niekoľko krát. Robustný benzínový drvič s veľmi výkonným 4-taktným motorom LONCIN s obsahom 420 ccm. Drvič je vybavený veľkými transportnými kolesami pre ľahkú manipuláciu. Súčasťou štandardnej výbavy je aj ťažná oj s možnosťou pripojenia na klasický automobilový záves. Vďaka veľkému vstupnému otvoru možno pohodlne vkladať drvený materiál. Polohovateľný vyhadzovací komín patrí k ďalším prednostiam tohto obľúbeného drviča. Technické parametre: Motor: Loncin, 420 ccm, 14 HP Max. priemer konárov: 120 mm Rozmer násypky: 380 x 440 mm Počet rezných nožov: 2x 300 x 55 mm Priemer turbíny: 240 mm Rozmer kolies: 4.80-4 Hmotnosť: 185 kg
šrotovník - drvič na ovocie celonerezový
Dobrý den mám na predaj drvič na ovocie je vyrobený z potravinarskej nereze objem nasypky je 80 lit je to profesionalny drvič ma rozoberatelný disk ktory ma navarene trojite nože to znamena že dostanete jemne v hodný na jablká,hrušky, slivky marhule,čerešne,hrozno,zeleninu. Drvič je na kolieskach,napajanie 380V.Idealne pre palenice alebo velko odberatela ktory ma vela ovocia. Inzerat plati do zmazania. Drvič,Mlynec,Śrotovnik, Viem to priviest Zvolen,Topolčany,Nitra,Partizanske,Prievidza a okolie.