inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický gril Rohnson R-2320

Kategória: Ostatné - biela

Predám elektrický gril Rohnson R-2320 - jeden krát použitý, vo výbornom stave. Dôvodom predaja je naša malá kuchyňa
Elektrický gril Rohnson R-2320
Podobné inzeráty
Mobilná Klimatizácia Rohnson - Siberia husky
ROHNSON R-888 Siberian Husky:Za pomoci klimatizácie ROHNSON si dokážete prispôsobiť teplotu v miestnosti, a to aj v priebehu sparných letných dní. Funkcia odvlhčovania udržuje v miestnosti vhodnú vlhkosť vzduchu, s ktorou nevznikne pleseň. Vnútorná klimatizácia je navyše vybavená praktickým časovačom, vďaka ktorému sa dá nastaviť vychladenie miestnosti na vami preferovaný čas. Pri režime ventilátora príjemne rozprúdi vzduch a pocitové ochladenie tak príde rýchlejšie. Diaľkové ovládanie prispieva k pohodlnému a pritom efektívnemu využívaniu interiérovej klimatizácie. Klimatizácia ROHNSON R-888 Siberian Husky umožňuje ochladiť miestnosť s rozmerom 125 m3. Filter možno ľahko umyť slabým prúdom vody, nechať uschnúť a vložiť naspäť. Na ovládanie má mobilnú aplikáciu, máte tak šancu určiť si teplotu vzduchu na diaľku. Zariadenie využíva 3 rýchlosti ochladzovania. Hmotnosť klimatizácie predstavuje 35,5 kg, takže vám manipulácia s ňou nebude robiť problém. Základné vlastnosti klimatizácie do bytu ROHNSON R-888 Siberian Husky Klimatizácia na reguláciu vysokých teplôt v miestnosti Funkcia odvlhčovania koriguje vlhkosť vzduchu v miestnosti Opakované používanie filtra si vyžaduje ho raz za čas vymyť vodou Variant nastavenia zariadenia za pomoci mobilnej aplikácie Diaľkové ovládanie sa stará o pohodlné používanie mobilnej klimatizácie Ventilátor vyvolá v miestnosti príjemný vánok Funkcie mobilnej klimatizácie ROHNSON R-888 Siberian Husky Nočný režim má schopnosť ušetriť energiu, ale takisto bráni tomu, aby vám v noci bolo horúco. ROHNSON R-888 Siberian Husky totiž dokáže znížiť otáčky, čo umožňuje znížiť hlučnosť.
Mobilná Klimatizácia Rohnson - Siberia husky
Klimatizácia používaná pár mesiacov v roku 2022 kúpená za 400 euro. Dôvod predaja už mám nástennú klimatizáciu. ROHNSON R-888 Siberian Husky:Za pomoci klimatizácie ROHNSON si dokážete prispôsobiť teplotu v miestnosti, a to aj v priebehu sparných letných dní. Funkcia odvlhčovania udržuje v miestnosti vhodnú vlhkosť vzduchu, s ktorou nevznikne pleseň. Vnútorná klimatizácia je navyše vybavená praktickým časovačom, vďaka ktorému sa dá nastaviť vychladenie miestnosti na vami preferovaný čas. Pri režime ventilátora príjemne rozprúdi vzduch a pocitové ochladenie tak príde rýchlejšie. Diaľkové ovládanie prispieva k pohodlnému a pritom efektívnemu využívaniu interiérovej klimatizácie. Klimatizácia ROHNSON R-888 Siberian Husky umožňuje ochladiť miestnosť s rozmerom 125 m3. Filter možno ľahko umyť slabým prúdom vody, nechať uschnúť a vložiť naspäť. Na ovládanie má mobilnú aplikáciu, máte tak šancu určiť si teplotu vzduchu na diaľku. Zariadenie využíva 3 rýchlosti ochladzovania. Hmotnosť klimatizácie predstavuje 35,5 kg, takže vám manipulácia s ňou nebude robiť problém. Základné vlastnosti klimatizácie do bytu ROHNSON R-888 Siberian Husky Klimatizácia na reguláciu vysokých teplôt v miestnosti Funkcia odvlhčovania koriguje vlhkosť vzduchu v miestnosti Opakované používanie filtra si vyžaduje ho raz za čas vymyť vodou Variant nastavenia zariadenia za pomoci mobilnej aplikácie Diaľkové ovládanie sa stará o pohodlné používanie mobilnej klimatizácie Ventilátor vyvolá v miestnosti príjemný vánok Funkcie mobilnej klimatizácie ROHNSON R-888 Siberian Husky Nočný režim má schopnosť ušetriť energiu, ale takisto bráni tomu, aby vám v noci bolo horúco. ROHNSON R-888 Siberian Husky totiž dokáže znížiť otáčky, čo umožňuje znížiť hlučnosť.
Klimatizácia Rohnson R-890 Siberian Tiger
Predám mobilnú klimatizáciu vo výbornom stave. Iba osobný odber BA - Devínska. Plne funkčná, jednoduchá údržba, dôvodom predaja je rekonštrukcia bytu a prechod na vstavanú klimatizáciu. Fóliu z vrchu sme ani nedávali dole. Už je však bez záruky (2020). Žiadna klimatizácia na trhu nie je úplne tichá, ale mali sme ju v spálni a spĺňala účel dobre. Prosím o kontakt e-mailom - číslo z toho dôvodu nie je kompletné. Ďakujem za pochopenie POPIS: Pomocou klimatizácie Rohnson môžete upravovať teplotu v miestnosti aj počas horúcich letných dní. Funkcia odvlhčovania slúži na udržovanie adekvátnej vlhkosti vzduchu, ktorá znemožňuje vznik plesní postihujúcich steny a kúty. Klimatizácia do bytu je navyše vybavená praktickým časovačom, s ktorým si dokážete nastaviť vychladenie miestnosti na vami vybraný čas. Pri režime ventilátora vyvolá v miestnosti príjemný vánok a vedie tak k rýchlejšiemu pocitovému ochladeniu. Diaľkové ovládanie prispieva k pohodlnému a zároveň efektívnemu používaniu klimatizácie. Mobilná klimatizácia ROHNSON R-890 Siberian Tiger si poradí s ochladením miestnosti s rozmerom 150 m³. Filter sa dá umyť pod slabým prúdom vody, nechať uschnúť a dať naspäť. Hmotnosť klimatizácie predstavuje 33,5 kg, takže s ňou možno ľahko manipulovať doma aj na cestách. Dôležité parametre klimatizácie do bytu ROHNSON R-890 Siberian Tiger Klimatizácia do bytu určená na reguláciu vysokých teplôt v miestnosti Funkcia odvlhčovania pomáha ideálnej vlhkosti vzduchu v miestnosti Filter stačí vymyť vodou Diaľkové ovládanie na pohodlné využívanie mobilnej klimatizácie do bytu Ventilátor rozprúdi príjemný vánok Funkcie klimatizácie ROHNSON R-890 Siberian Tiger Nočný režim má na starosť úsporu energie, ale takisto vám pri zaspávaní nebude horúco. ROHNSON R-890 Siberian Tiger zvládne znížiť otáčky, čo zaručí menšiu hlučnosť.
Mobilný ochladzovač vzduchu Rohnson R-875
Predam pouzivany mobilný ochladzovač vzduchu Rohnson R-875
Rohnson ochladzovac vzduchu
Velmy zachovalý, malo používaný ochladzovac vzduchu. Prevádzka ochladzovača je veľmi tichá a teda ideálna v čase spánku Ochladzovač Rohnson ponúka nízku, strednú a vysokú rýchlosť Ovládanie je dotykové aj diaľkové Ochladzovač disponuje nastaviteľným uhlom sklonu a automatickým otáčaním Rohnson R-871 Cool Box zníži teplotu v miestnosti až o 4 °C Užitočné sú funkcie ochladzovanie, ventilátor, ionizácia a čistenie vzduchu Môžete si ľahko nastaviť časovač vypnutia Ochladzovač Rohnson sa automaticky vypne ak je zásobník prázdny
Gril na kebab – 3 horáky – elektrický | Maxima 09370265
Bol používaný necelý rok. Maxima Gril na kebab 3 – horákový – elektrický – s motorom hore má 3 elektrické horáky a s motorom uvedeným na vrchu. Gril je ideálny pre výrobu lahodných gyros, kebab. Profesionálny gril pre Gyros / Kebab / Shawarma Vybavený 3 elektrickými horákmi s ochranným sklom Robax Teplotu je možné nastaviť individuálne pre každý horák Vybavený odkvapkávacou miskou z nerezovej ocele s filtrom Puzdro, špíz a mäsový tanier z nehrdzavejúcej ocele Spoľahlivý motor na vrchu Gril špíz je nastaviteľný pre dokonalú prípravu Špíz sa môže otáčať doľava a doprava Jednoduché čistenie Max. kapacita: 30 kg mäsa Rozmery špízu: 12 x 12 mm Dĺžka špízu: 608 mm Rýchlosť otáčania: 1 rotácia za minútu Priemer dosky mäsa: 190 mm Celková hmotnosť: 26 kg Rozmery: 545 x 691 x 982 mm 400 V / 50 Hz / 3 fázy 5100 Watt Holandská značka Maxima sa vyznačuje vysoko kvalitnými výrobkami, akým je bezpochyby aj Maxima Gril na kebab 3 – horákový – elektrický .