inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický krájač

Kategória: Ostatné - biela

Predám dohodou funkčný a udržiavaný elektrický krájač Doris od výrobcu Zelmer typ 393.5. Je možnosť ho jednoducho aj zložiť. Máme aj originálnu dokumentáciu. Dôvodom predaja je prestavby kuchyne.
Elektrický krájač
Podobné inzeráty
Predám ELEKTRICKÝ KRÁJAČ GRAEF CLASSIC C 90
Predám ELEKTRICKÝ KRÁJAČ GRAEF CLASSIC C 90 Používaný, funkčný. Osobný odber. Cena 50euro Tel.
Krájač ETA1094 Tempo - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Predám nový, nikdy nepoužitý elektrický krájač ETA 1094 Tempo. Osobný odber Nitra alebo pošlem kuriérom (cena za prepravu +5€). Cena pevná. Viac o tomto produkte tu > Pozrite aj moje ostatné inzeráty, veľa nových produktov - elektroniky, preskúšané veci s minimálnymi známkami použitia alebo len poškodená krabica či obalové materiály a za VÝBORNÉ CENY!
Ručný krájač Salad Chef Smart
Ponúkam na predaj kuchynský ručný krájač zn. Salad Chef, model TVK-8768, ktorý je nový, nevyužívaný, zabalený v krabici. Krájač je z plastu a nereze, vo farebnom prevedení bielej a zelenej. Ľahko umývateľný. Určený na krájanie zeleniny a ovocia. Ku krájaču je komplet príslušenstvo vratane receptov. V priade záujmu píšte mail. Preferujem osobný odber v Senici / poštou.
Elektrický krajac chleba
Ponúkam na predaj nový elektrický krajac na chleba
Elektrický krájač DAEWOO
Predám zachovalý, funkčný elektrický krájač značky Daewoo o výkone 130W.
ručný elektrický krájač
Predám nový, nepoužitý ručný bezdrôtový, elektrický sekáčik a krájač na zeleninu a ovocie. Má 2 rôzne nádoby jedna klasická a jedna s otvorom, 2 rôzne čepele pre dôkladné rezanie Na mäso, ovocie, zeleninu, korenie.Balenie obsahuje: 1x akumulátorová elektrická rukoväť, 2x miska, 2x čepeľ, 1x kefa, 1x nabíjací kábel, cena 19 EUR. Len telefonicky.