inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický obojok výcvikový pre 2 psov - DOSAH 800 m

Kategória: Chovateľské potreby

NOVÝ nepoužitý elektronický obojok pre 2 psov. Patpet 776

NOVÝ VYLEPŠENÝ MODEL! Rýchlejšia reakcia, silnejší výboj, šetrič batérie, dlhšia výdrž batérie, silnejšia vodotesnosť.

Vodotesný.

DOSAH AŽ 800 m. 4 funkcie.
Predám profesionálny elektrický výcvikový obojok - sada pre 2 psov. Sada na dvoch psov obsahuje 1 vysielač a 2 obojky. Spárovať je možné na 2 rôzne kanály, aj obidva obojky na 1 kanál, podľa potreby.
Vzdialenosť dosahu diaľkového ovládania až 800 m.

Úplne vodotesný - pes sa s ním môže kúpať. Vodotesnosť s označením IPX7. Prístroj je možné ponoriť pod vodu do hĺbky 1 metra na 30 minút.

Silikónové elektródy, ktoré chránia krk psa pred zranením. Súčasťou balenia sú aj vodivé nástavce na elektródy, ktoré zvyšujú vodivosť elektrického výboja pre psov s dlhšou a hustejšou srsťou.

4 funkcie:
- zvukový signál
- vibrácia (99 stupňov intenzity)
- elektrický výboj (99 stupňov intenzity)
- svetlo - diaľkovým ovládaním je možné zapnúť svetlo na obojku aj na diaľkovom ovládaní

VÝHODOU TOHTO OBOJKU JE: že na každú funkciu je k dispozícii samostatný gombík na diaľkovom ovládaní (zvuk, vibrácia, elektrický výboj), čo uľahčuje manipuláciu s ovládaním a zvyšuje efektivitu výcviku, keďže nie je potrebné prepínať funkcie ďalším tlačidlom.

ďalšou výhodou je, že na zadnej strane vysielačky je klipsa, vďaka ktorej si vysielačku upevníte na opasok, na oblečenie a máte ju po ruke, bez toho aby ste ju museli držať v ruke.

Diaľkové ovládanie je možné spárovať s 3 obojkami a používať súčasne na 3 psov.

Podsvietený displej + svetlo na diaľkovom ovládaní.

Dĺžka obojku nastavitelná, max. 72 cm. Vhodný na každú veľkosť psa. Pre menšieho psa jednoducho odstrihnete nadbytočnú časť obojku.
Prijímač je kompaktrný, malý a ľahký. Váži iba 42g a rozmery má 5x3 cm.

Vstavaná Li-ion batéria, dlhá výdrž na jedno nabitie (prijímač vydrží cca. 2 týždne a vysielač 4 týždne). Dvojitý nabíjací kábel - možnosť nabíjať vysielač a prijímač súčasne.

Obsah balenia:
- vysielač (diaľkové ovládanie)
- 2x prijímač
- 2x silikónový obojok
- dvojitý nabíjací kábel
- adaptér
- 2x skúšobná dióda na testovanie funkčnosti
- 2x nástavce na elektródy pre vyššiu vodivosť
- slovenský návod
- krabica

Osobný odber v Močenku
Pošlem aj na dobierku

Mám aj iné typy výcvikových obojkov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty
Elektrický obojok výcvikový pre 2 psov - DOSAH 800 m
Podobné inzeráty
Elektrický obojok výcvikový pre 2 psov - DOSAH 1000 m
NOVÝ nepoužitý elektronický obojok - sada na 2 psov. Patpet T720. 2v1 - Výcvikový obojok + automatický obojok proti štekaniu DOSAH AŽ 1000 m. Predám profesionálny elektrický výcvikový obojok pre psa. Vzdialenosť dosahu diaľkového ovládania až 1000 m. 5 funkcií. Tento obojok je kombinácia výcvikového a protištekacieho obojku v jednom. Protištekaciu funkciu je možné kedykoľvek zapnúť či vypnúť. Vodeodolný s označením IPX6. Možno ho používať iba v daždi, dlhodobejší pobyt vo vode a potápanie však nie je možné. 5 funkcií: - zvukový signál - vibrácia (volitelných 100 stupňov intenzity) - elektrický výboj (volitelných 100 stupňov intenzity) - protištekacia funkcia - svetlo na diaľkovom ovládaní. Na každú funkciu je k dispozícii samostatné tlačidlo na diaľkovom ovládaní, čo uľahčuje manipuláciu a efektivitu ovládania, keďže nie je potrebné prepínať jednotlivé funkcie. Podsvietený displej + svetlo na diaľkovom ovládaní. Vymeniteľné krátke a dlhé elektródy + silikónový kryt na elektródy, ktorý chráni krk psa pred zranením. Vhodný na každú veľkosť psa, aj na najväčšie plemená ( od 5 do 90 kg). Malý kompaktný ľahký prijímač, ktorý je vhodný na každú veľkosť psa, aj na malých psov. Váži iba 40 g a rozmery má iba 5x3 cm. Vstavaná Li-ion batéria, dlhá výdrž na jedno nabitie (2-3 týždne). Dvojitý nabíjací kábel - možnosť nabíjať vysielač a prijímač súčasne. Protištekacia funkcia: slúži na odučenie nežiadúceho nadmerného štekania. Obojok po nasadení reaguje sám, detekuje štekanie a reaguje formou zvukové upozornenie + elektrický výboj. Funkciu je možné zapnúť či vypnúť. Sada na 2 psov - Obsah balenia: - vysielačka - 2x prijímač - 2x obojok - dvojitý nabíjací kábel - skúšobná dióda - lanko na zavesenie vysielačky - 2x krátke elektródy - 2x dlhé elektródy - 2x silikónové kryty na krátke elektródy - 2x silikónové kryty na dlhé elektródy - 2x chrániče na závity - slovenský návod - krabica + ZADARMO 2 ebooky: 1. "Ako najjednoduchšie vycvičiť psa - návod ako sa naučiť psiu reč a rozumieť si s vašim štvornohým miláčikom", ktorý obsahuje množstvo praktických typov a rád ako najjednoduchšie vycvičíte vášho psa. 2. "Návod ako používať elektronický obojok pri výcviku psa", kde sa dozviete ako presne postupovať a cvičiť psa s elektronickým obojkom. Osobný odber možný v Močenku. Pošlem aj poštou na dobierku. Mám aj iné veci pre psov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty
Elektrický obojok výcvikový pre 2 psov - DOSAH 1000 m
NOVÝ nepoužitý elektronický obojok - sada na 2 psov. Patpet T720. 2v1 - Výcvikový obojok + automatický obojok proti štekaniu DOSAH AŽ 1000 m. Predám profesionálny elektrický výcvikový obojok pre psa. Vzdialenosť dosahu diaľkového ovládania až 1000 m. 5 funkcií. Tento obojok je kombinácia výcvikového a protištekacieho obojku v jednom. Protištekaciu funkciu je možné kedykoľvek zapnúť či vypnúť. Vodeodolný s označením IPX6. Možno ho používať iba v daždi, dlhodobejší pobyt vo vode a potápanie však nie je možné. 5 funkcií: - zvukový signál - vibrácia (volitelných 100 stupňov intenzity) - elektrický výboj (volitelných 100 stupňov intenzity) - protištekacia funkcia - svetlo na diaľkovom ovládaní. Na každú funkciu je k dispozícii samostatné tlačidlo na diaľkovom ovládaní, čo uľahčuje manipuláciu a efektivitu ovládania, keďže nie je potrebné prepínať jednotlivé funkcie. Podsvietený displej + svetlo na diaľkovom ovládaní. Vymeniteľné krátke a dlhé elektródy + silikónový kryt na elektródy, ktorý chráni krk psa pred zranením. Vhodný na každú veľkosť psa, aj na najväčšie plemená ( od 5 do 90 kg). Malý kompaktný ľahký prijímač, ktorý je vhodný na každú veľkosť psa, aj na malých psov. Váži iba 40 g a rozmery má iba 5x3 cm. Vstavaná Li-ion batéria, dlhá výdrž na jedno nabitie (2-3 týždne). Dvojitý nabíjací kábel - možnosť nabíjať vysielač a prijímač súčasne. Protištekacia funkcia: slúži na odučenie nežiadúceho nadmerného štekania. Obojok po nasadení reaguje sám, detekuje štekanie a reaguje formou zvukové upozornenie + elektrický výboj. Funkciu je možné zapnúť či vypnúť. Sada na 2 psov - Obsah balenia: - vysielačka - 2x prijímač - 2x obojok - dvojitý nabíjací kábel - skúšobná dióda - lanko na zavesenie vysielačky - 2x krátke elektródy - 2x dlhé elektródy - 2x silikónové kryty na krátke elektródy - 2x silikónové kryty na dlhé elektródy - 2x chrániče na závity - slovenský návod - krabica Osobný odber možný v Močenku. Pošlem aj poštou na dobierku. Mám aj iné veci pre psov. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty
✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku
✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku - TOP - [17.4. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať ✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku - 1 ✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku - 2 ✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku - 3 ✅ GPS obojok, GPS elektrický obojok pre psa i mačku - 4 ✅ Dobrý deň, Predám GPS elektrický obojok pre psa, mačku, dobytok. GPS obojok je úplne nový, nepoužívaný, 100% funkčný. K obojku je mobilná aplikácia, v ktorej po nainštalovaní do vášho smartphonu uvidíte polohu vášho zvieraťa a aj históriu jeho polohy. Polohu viete sledovať aj cez PC, prípadne pošlete obojku sms a obojok vám odpíše svoju GPS polohu. To znamená že pre správne fungovanie sa do obojku vkladá mikro-SIM karta. Funkcie: - aktuálna poloha vášho zvieratka na mape v PC / mobile. - Spätná história trasy, zobrazenie históre GPS polohy . - Nastavenie geo hranice - Určiť si maximálnu virtuálnu hranicu na mape, pričom po jej prekročení budete upozornený. - Detekcia pohybu GPS obojok je vodotesný - IP66. Dĺžka obojku je univerzálne nastaviteľná. Vstavaná nabíjacia batéria. Vysoká presnosť určovania polohy s odchýlkou max. do 3 m. Výdrž batérie je cca 2 týždne. Inzerát je platný do zmazania.
Nové , Elektronický obojok PetSafe Standard 600m
Elektronický obojok PetSafe Standard 600m Elektrický výcvikový obojok PetSafe® 600m tréner je najnovší systém pre tréning vášho psa! Pomocou vysielača s dosahom až do 600m môžete ľahko zlepšiť komunikáciu medzi vami a vaším psom. Vysielač vyšle signál, ktorý aktivuje tréningový obojok vášho psa. Vďaka výberu medzi tromi možnosťami výcviku - tón, vibrácia a statická stimulácia, vám toto výcvikové zariadenie môže pomôcť v krátkom čase vycvičiť vášho psa. Výcvikový obojok PetSafe® 600m poskytuje komunikáciu so psom na dlhé vzdialenosti a tak je ideálny na kždodenné prechádzky, beh alebo akúkoľvek inú outdoorovú aktivitu. Tento výcvikový elektronický obojok je perfektnou voľbou pre majiteľov psíkov, ktorí sú v procese výcviku svojho miláčika. Elektronický obojok môže byť použitý na posilnenie požadovaného správania alebo zastavenie nežiaduceho správania, ako je napríklad skákanie, atď... Hlavné vlastnosti elektronického obojku PetSafe Tento produkt je plne vodotesný. Testovaný pri ponore 1,5m počas 30minút. Vodo-tesnoť bola testovaná výrobcom na obojku ako aj vysielačke a to formou ponorenia zariadenia do vody o hĺbke 5 stôp (asi 1,5m) po dobu 30 minút. Psík teda môže bezpečne skákať s obojkom do bazéna, alebo sa s ním kúpať, bez toho aby ste sa museli obávať o následnú funkčnosť zariadenia. Hlavné vlastnosti elektronického obojku PetSafe » 15 úrovní statickej stimulácie plus tón a vibrácie » Bezpečnostný zámok na úrovni 8-15 zabraňuje náhodnej stimulácii na vyšších úrovniach » Vodotestný a dobíjateľný Ďalšie vlastnosti elektronického obojku PetSafe » Pre psov od 3,6 kg » Pre vnútorné alebo vonkajšie použitie » Vhodný pre veľkosti krku až do 71 cm » Rozšíriteľný na 2 psov po zákúpení extra obojku » Vodotestný » Batéria sa dobíje za 4-5 hodín » Indikátor vybitia batérie Rozmery zariadenia Vysielačka 11,5 x 3,9 x 3 cm a váha 65,2g Obojok Lite 5,5 x 3,5 x 2,37 cm a váha 39,7g Obojok Standard 6,8 x 3,5 2,67 cm a váha 42,5g Obsah balenia » Elektrický tréningový obojok » Nastaviteľný obojok s vode-odolnou úpravou » Digitálny vysielač s podsvieteným displejom » Dlhé a krátke kolíky korekcie » Nabíjací USB kábel » Testovacie zariadenie » Návod
✅ Nový, výcvikový elektrický výcvikový obojok pre psa :)
✅ INZERÁT JE PLATNÝ DO ZMAZANIA. Možnosť dokúpiť náhradný prijímač pre ďalšieho psíka za 15 € - obojok oranzovej farby. Predám úplne nový, nerozbalený , nabíjateľný ako telefón, vodeodolný výcvikový elektrický obojok Patpet 776 s dosahom 800 m pre všetky plemená psov od 2,5 kg do 90 kg hmotnosti. Obvod obojku sa dá prispôsobiť až do 70 cm. S obojkom váš psík môže plávať / kúpať sa. Elektrický tréningový obojok je nabíjateľný, pričom sa nabíja ako mobilný telefón a balenie obsahuje nabíjačku aj s potrebnými káblami a konektormi. Elektronický obojok disponuje funkciami zvuk, svetlo, vibrácie a impulz v 99 úrovniach intezity. Výcvik je možné rozšíriť až pre 3 psy zároveň, na jeden vysielač je možne spárovať 3 rôzne prijímače. Ponúka jednoduché ovládanie, takže pre každú funkciu nájdete samostatné tlačidlo. Tento obojok disponuje aj bielym svetlom. Stlačením tlačidla na dialkovom ovládači sa rozsieti psovi na krku biele LED diódy, aby ste ho vedeli nájsť v tme + pes lepšie vidí vo svojom okolí. Zelené svetlo na obojku bliká stále, čím indikuje stav baterie a že je obojok zapnutý. Pri vybití bliká obojok na červeno. Obojok vám viem poslať aj na dobierku poštou, zasielkovňou, prípadne osobne v okolí Čadce. Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 45 + poštovne Možnosť dokúpiť obojok navyše, alebo samostatný náhradný obojok. INZERÁT JE PLATNÝ DO ZMAZANIA Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty... Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 45
✅ Nový, výcvikový elektrický výcvikový obojok Patpet 776
✅ INZERÁT JE PLATNÝ DO ZMAZANIA. Možnosť dokúpiť náhradný prijímač pre ďalšieho psíka za 15 € - obojok oranzovej farby. Predám úplne nový, nerozbalený , nabíjateľný ako telefón, vodeodolný výcvikový elektrický obojok Patpet 776 s dosahom 800 m pre všetky plemená psov od 2,5 kg do 90 kg hmotnosti. Obvod obojku sa dá prispôsobiť až do 70 cm. S obojkom váš psík môže plávať / kúpať sa. Elektrický tréningový obojok je nabíjateľný, pričom sa nabíja ako mobilný telefón a balenie obsahuje nabíjačku aj s potrebnými káblami, konektormi a užívateľský manuál v slovenskom jazyku. Elektronický obojok disponuje funkciami zvuk, svetlo, vibrácie a impulz v 99 úrovniach intezity. Výcvik je možné rozšíriť až pre 3 psy zároveň, na jeden vysielač je možne spárovať 3 rôzne prijímače. Ponúka jednoduché ovládanie, takže pre každú funkciu nájdete samostatné tlačidlo. Tento obojok disponuje aj bielym svetlom. Stlačením tlačidla na dialkovom ovládači sa rozsieti psovi na krku biele LED diódy, aby ste ho vedeli nájsť v tme + pes lepšie vidí vo svojom okolí. Zelené svetlo na obojku bliká stále, čím indikuje stav baterie a že je obojok zapnutý. Pri vybití bliká obojok na červeno. Obojok vám viem poslať aj na dobierku poštou, zasielkovňou, prípadne osobne v okolí Čadce. Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 35 + poštovne Možnosť dokúpiť obojok navyše, alebo samostatný náhradný obojok. INZERÁT JE PLATNÝ DO ZMAZANIA Uživateľský manuál v slovenskom jazyku. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty... Meno: Juraj Telefon: E-mail: juraj.ohradka@ Cena: 35