inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický ohradnik - oplotok na kuny

Kategória: Ostatné

Najefektívnejší spôsob ochrany vášho domova pred vniknutím kún.
Elektrická zábrana pre inštaláciu na odkvapy a odvodňovacie potrubie proti kunám v domácnostiach. Prístroj zabráni kune vyliezť na strechu a kune sa nemôže dostať na strechu, aby si založili hniezdo. Kuny dotýkajúce sa vedení uzatvárajú elektrický obvod a dostávajú impulz veľmi vysokého napätia. Po kontakte kuny s elektrickým žľabovým plotom sa bojí pokusu o vstup do iného vchodu a ďalšieho pokusu sa spravidla úplne vzdá.

Sada sa skladá z nasledujúcich prvkov:

1. Sieťový zdroj EBS s kapacitou 2,4 J

2. Prepojovací kábel s dvojitou izoláciou certifikovaný pre napätie 20 000 V - 25 metrov

3. Drôt s hrúbkou 1,2 mm - 200 metrov

4. Konektor drôtu - 24 ks.

5. Izolátor s metrickým závitom M6 - 40 ks.

6. Izolátor G264 - 40 ks.

7. Pás / svorka pre odkvap - 4 ks.

8. Upevnenie izolátora M6 na svorku alebo žľab - 40 ks.

9. Matica - 40 ks.

10. Podložka pod maticu - 40 ks.

11. Návod na montáž.

Súprava je pripravená pre dom so strechou pre 4 žľaby a asi 60 metrov žľabov za predpokladu rozstupu 3 metrov izolátorov v žľaboch. POKYNY NA MONTÁŽ:

Zostavte línie tak, ako je to znázornené na obrázku, a mierne ich utiahnite, aby neklesli. Napätie vedenia by nemalo byť príliš pevné, aby sa kovové podpery izolátorov (5) neohli. Dbajte na to, aby sa vedenia nedotýkali žiadnych kovových predmetov v domácnosti, ako sú napríklad: kovové časti odkvapu, bleskozvod, kovové časti dverí atď. skrat. Ak je potrebné položiť vedenie na kovové časti, napríklad na okraje odkvapu, použite na tento účel izolovaný vysokonapäťový kábel (9). Na elektrické spojenie medzi vedením a izolovaným káblom použite priložené konektory (7). Cieľom je usporiadať čiary tak paralelne, aby sa kuna lezúca na streche oboch dotkla a bola vydesená silným elektrickým impulzom. Pretože elektrické drôty sú namontované na odkvapoch a kuna, ktorá sa ich nakoniec dotkne, nie je pripojená k zemi, nemusí byť zemný kontakt zdroja pripojený k zemi.

Dôležité: zdroj energie nie je vodotesný. Musí byť inštalovaný na suchom mieste, nezávisle od počasia. Miesto pripevnenia by sa malo zvoliť tak, aby v prípade poruchy nemohlo dôjsť k požiaru. Generátor vysokého napätia je možné uviesť do prevádzky až po dokončení a overení všetkých inštalácií. Prístroj sa zapne zasunutím zástrčky napájacieho zdroja do zásuvky 230 V / 50 Hz.

Z času na čas, najmä na jeseň, by sa mala skontrolovať čistota zariadenia a malo by sa vyčistiť: napr. Od opadaného lístia, ktoré sa mohlo hromadiť na linkách, venujte osobitnú pozornosť tomu, či sa na linkách umiestnených v odkvapoch nahromadilo lístie . Mokré lístie na linkách spôsobuje skrat a je faktorom, ktorý znižuje účinnosť inštalácie.

V Ponuke aj iné ohradniky.
Volať najlepšie po 17:00,pripadne písať sms/email kedykoľvek.

Dodanie do týždňa.
Elektrický ohradnik - oplotok na kuny
Podobné inzeráty
Nový Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov
Elektrický obojok Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super. Tento obojok je vhodný pre väčšie plemená, alebo tvrdohlavé psy. Obojok váži 184 gramov. Obojok má 5 operačných úrovní korekcie s možnosťou nastaviť iba vibrácie. Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super batérie: 9V batéria signalizácia vybitia batérie: LED svetelná kontrolka, ak je slabá batéria kontrolka bliká 1x každých 4-5 sekúnd vodotesnosť vodotesný - nie však ponoriteľný! korekcia: zvuková a statická korekcia intenzita korekcia:obojok má 5 úrovní nastavenia korekcie - možnosť nastaviť iba vibráciu rozmery:6.4cm x 3.8cm x 3.8cm (hrúbka)hmotnosť:184,3 gvhodné pre:určené hlavne pre väčšie plemená, avšak môže byť použité aj na menšie plemená ,životnosť batérie:1 - 3 mesiace
Nový Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov
Elektrický obojok. Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super. Tento obojok je vhodný pre väčšie plemená, alebo tvrdohlavé psy. Obojok váži 184 gramov. Obojok má 5 operačných úrovní korekcie s možnosťou nastaviť iba vibrácie. Extra obojok pre elektrický ohradník pre psov PetSafe® - Super batérie: 9V batéria signalizácia vybitia batérie: LED svetelná kontrolka, ak je slabá batéria kontrolka bliká 1x každých 4-5 sekúnd vodotesnosť vodotesný - nie však ponoriteľný! korekcia: zvuková a statická korekcia intenzita korekcia:obojok má 5 úrovní nastavenia korekcie - možnosť nastaviť iba vibráciu rozmery:6.4cm x 3.8cm x 3.8cm (hrúbka)hmotnosť:184,3 gvhodné pre:určené hlavne pre väčšie plemená, avšak môže byť použité aj na menšie plemená ,životnosť batérie:1 - 3 mesiace
Stlpik pre elektrický ohradník
Stojka plastová pre elektrický ohradník s kovovým hrotom a jednoduchou nášľapkou, s úchytmi na pásku či lanko. Vhodná na rýchle a mobilné oplotenie pastviny, tiež sa používa napr. na rozdelenie pevnej elektrickej ohrady. s pozinkovaným hrotom celková výška 105cm 8 úchytov na lanko alebo pásku Cena za kus 2€. Elektrický ohradník, elektricki ohradnik
Elektrický ohradnik - oplotok AS-1100 kone, kravy,..
Ako Funguje elektrický plot? Elektrický plot funguje tak, že spôsobuje, že zvieratá pocítia krátkodobý pocit bolesti v dôsledku prúdenia elektrického prúdu cez ich telá pri kontakte s drôtmi plotu. Potom sa zvieratá reflexne stiahnu z plotu a po niekoľkých kontaktoch sa zvieratá vyhnú kontaktu s drôtmi plotu. Impulzy prúdu napriek vysokému napätiu nepredstavujú ohrozenie zdravia a života za predpokladu dodržania zásad bezpečnej prevádzky. Výhodou elektrických plotov sú nízke náklady na inštaláciu, ľahká prenosnosť a jednoduchá obsluha. Elektrické ploty sú ľahké, lacnejšie ako tradičné ploty, dajú sa ľahko rozobrať a presunúť z miesta na miesto. Elektrický plot je v prevádzke veľmi efektívny. Jeho komponenty sú certifikované na bezpečné použitie. Sada je určená na stavbu krátkych plotov pre malé domáce zvieratá (PSI, MAČKY) a pre hospodárske zvieratá s krátkou srsťou (napr. KONE, KRAVY). Pre divé zvieratá a zvieratá s hrubou srsťou (ovce, kozy) alebo so strednou alebo dlhou srsťou odporúčame súpravy s vyššou impulznou silou. Sieťový a batériový zdroj energie, Môže byť napájaný zo siete 230V alebo z 12V batérie. SADA obsahuje: 1. zdroj AS 1100 2. Napájací zdroj pre ohradník (umožňuje napájanie napájacieho zdroja zo siete 230 V) 3. Varovný signál 4. Krokodylky- svorky na pripojenie napájacieho zdroja z batérie 5. 1,5 metrový kábel na pripojenie zdroja energie k uzemňovaciemu kolíku 6. Pripojovací kábel 1,5 metra na pripojenie zdroja energie k opleteniu 7. Drôt - 250 metrov 8. Uzemňovací kolík 9. Konektor CLIP r3 na opletenie 10. Stĺpik 105 cm biely - 20 kusov 11. Návod na obsluhu a montáž 12. Záručný list Elektrizátor batérií PASTUCH AS-1100 1,1J / 0,5J na striedavý prúd Parametre zariadenia: napájanie: 12V, 230V vstupná energia: 1,1J výstupná energia: 0,5J záruka: 3 roky Energizér AS 1100 je ideálny na stavbu krátkych a stredne veľkých plotov. Energetický zdroj môže byť napájaný z elektrickej siete pomocou napájacieho zdroja aj z batérie. Je to vynikajúci produkt, ktorý vám umožní postaviť efektívny elektrický plot. Energetický zdroj pracuje v dvoch režimoch: TURBO a ECO Režim TURBO dodáva maximálnu energiu. Výstupná energia TURBO - 0,5J Režim ECO znižuje spotrebu energie batérie. Výstupná energia v režime ECO - 0,37J Volať najlepšie po 17:00, pripadne písať sms/email kedykoľvek. Dodanie do Týždňa.
Elektrický ohradnik - oplotok AS-1100 kone, kravy,..
Ako Funguje elektrický plot? Elektrický plot funguje tak, že spôsobuje, že zvieratá pocítia krátkodobý pocit bolesti v dôsledku prúdenia elektrického prúdu cez ich telá pri kontakte s drôtmi plotu. Potom sa zvieratá reflexne stiahnu z plotu a po niekoľkých kontaktoch sa zvieratá vyhnú kontaktu s drôtmi plotu. Impulzy prúdu napriek vysokému napätiu nepredstavujú ohrozenie zdravia a života za predpokladu dodržania zásad bezpečnej prevádzky. Výhodou elektrických plotov sú nízke náklady na inštaláciu, ľahká prenosnosť a jednoduchá obsluha. Elektrické ploty sú ľahké, lacnejšie ako tradičné ploty, dajú sa ľahko rozobrať a presunúť z miesta na miesto. Elektrický plot je v prevádzke veľmi efektívny. Jeho komponenty sú certifikované na bezpečné použitie. Sada je určená na stavbu krátkych plotov pre malé domáce zvieratá (PSI, MAČKY) a pre hospodárske zvieratá s krátkou srsťou (napr. KONE, KRAVY). Pre divé zvieratá a zvieratá s hrubou srsťou (ovce, kozy) alebo so strednou alebo dlhou srsťou odporúčame súpravy s vyššou impulznou silou. Sieťový a batériový zdroj energie, Môže byť napájaný zo siete 230V alebo z 12V batérie. SADA obsahuje: 1. zdroj AS 1100 2. Napájací zdroj pre ohradník (umožňuje napájanie napájacieho zdroja zo siete 230 V) 3. Varovný signál 4. Krokodylky- svorky na pripojenie napájacieho zdroja z batérie 5. 1,5 metrový kábel na pripojenie zdroja energie k uzemňovaciemu kolíku 6. Pripojovací kábel 1,5 metra na pripojenie zdroja energie k opleteniu 7. Drôt - 250 metrov 8. Uzemňovací kolík 9. Konektor CLIP r3 na opletenie 10. Stĺpik 105 cm biely - 20 kusov 11. Návod na obsluhu a montáž 12. Záručný list Elektrizátor batérií AS-1100 1,1J / 0,5J na striedavý prúd Parametre zariadenia: napájanie: 12V, 230V vstupná energia: 1,1J výstupná energia: 0,5J záruka: 3 roky Energizér AS 1100 je ideálny na stavbu krátkych a stredne veľkých plotov. Energetický zdroj môže byť napájaný z elektrickej siete pomocou napájacieho zdroja aj z batérie. Je to vynikajúci produkt, ktorý vám umožní postaviť efektívny elektrický plot. Energetický zdroj pracuje v dvoch režimoch: TURBO a ECO Režim TURBO dodáva maximálnu energiu. Výstupná energia TURBO - 0,5J Režim ECO znižuje spotrebu energie batérie. Výstupná energia v režime ECO - 0,37J Volať najlepšie po 17:00, pripadne písať sms/email kedykoľvek. Dodanie do Týždňa.
Pasca na líšky, kuny a túlavé mačky
Obojstranné pasce na nevítaných návštevníkov či škodcov od tradičného výrobcu. Pasce sú nové, pletivo z drôtu 2 mm s okami 25 × 25 mm. Okraje obvodovo oplechované pre zabezpečenie maximálnej pevnosti a stability pasce a zároveň slúži na zabránenie ohnutiu okraje pletiva zvieraťom. Dvierka opatrené západkou proti nežiaducemu otvoreniu. Tiahla vedená v stabilných úchytoch. Spojenie pletiva vykonané pevnými pásikovými spojkami. Transportné rukoväti na pohodlné prenášanie či upevnenie klietky. Všetky diely pasce sú pozinkované pre dlhodobú životnosť. Podrobný návod na použitie a záruka samozrejmosťou, rád Vám s odchytom detailne poradím na tel. Pasce umožňujú trvalé nastavenie na rizikovom mieste výskytu nepozvaného hosťa. A, Pasca PZ 1000 Gigant obojstranná priechodná na kuny, lasice a túlavé mačky so zdvojenými transportnými rukoväťami. Rozmery pasce : dĺžka 1030 mm, šírka 330 mm, výška 390 mm. Cena pasce : 47 € Cena poštovného dobierkou 6 €. B, Pasca PZ 1400 oboustranná priechodná na kuny, túlavé mačky a líšky so zdvojenými rukoväťami a s prídavnými dvierkami na uloženie návnady. Rozmery pasce : dĺžka 1455 mm, šírka 330 mm, výška 390 mm. Cena pasce : 53 € Cena poštovného dobierkou 7 € k uvedenej cene klietky. Kovovýroba René Žák tel.: