inzercia, predaj, predám, bazár

Elektricky ohrievač Klarstein

Kategória: Ostatné - biela

Predam elektricky ohrievač Klarstein. Malo použivany. Trojrocny. Cena 45,-Eur.
Elektricky ohrievač Klarstein
Podobné inzeráty
Infrapanel KLARSTEIN
Predám v záruke ešte 20mesiacov infrapanel KLARSTEIN KLARSTEIN APP Kód produktu: 10032804 Wonderwall 1200 Smart infračervený ohrievač Infračervený ohrievač Biela 1200 watt Informačný list o produkte (PDF) VÝKON: 1200 W Stiahnite si aplikáciu Klarstein Klarstein AppStore Klarstein Android Najväčšie výhody Vlastnosti a rozmery požadované WiFi pripojenie: SSID v pásme 2,4 GHz Výkon: 1200 W Účinná plocha: do 22 m² Účinný dosah: približne 2 - 4 m Trieda ochrany: IP24 Žiadna zahrievacia fáza, okamžite generuje teplo Teplotný rozsah: 0 - 37 °C Infračervené teplo: ohrieva predmety, ktoré sú mu vystavené, nie vzduch Povrchová teplota vyhrievacieho panelu: 85 až 95 °C Ochrana proti prehriatiu Možno kombinovať s inými panelmi na vyhrievanie väčších miestností Jednoduchá inštalácia Napájanie: 220-240 V~ | 50 Hz Rozmery: 95 x 115 cm (ŠxV) Kábel: približne 145 cm Hmotnosť: približne 7.5 kg Pôvodná cena 259,90€ Inzerát platí do zmazania
Predám Bornholm Smart konvekčný ohrievač
Predám Bornholm Smart konvekčný ohrievač za 140,- Eur Vhodné pre miestnosti do 40 m² Teplotný rozsah: 5° - 45° C v krokoch po 1° C Časovač: Nastaviteľný po hodinách až do 24 hodín Neviditeľný LED displej Zobrazenie izbovej teploty nastavenie na 1000W /2000W Diaľkový ovládač Popis produktu Elegancia, ktorá prebúdza pocity pohodlia a prináša príjemné teplo do vašej domácnosti: konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm Smart poskytuje zdroj rovnomerného tepla až do 45 °C v miestnostiach do 40 m². Výkonný ohrievač Klarstein Bornholm Smart s dvoma stupňami ohrevu pri 1000 alebo 2000 W vykúri miestnosti rýchlo a spoľahlivo. Vďaka inteligentnému režimu ECO je spotreba energie znížená na minimum: To šetrí životné prostredie i vašu peňaženku. Ohrievač Klarstein Bornholm Smart je spoľahlivý zdroj tepla, vďaka podlahovým kolieskam ho ľahko prenesiete do akejkoľvek miestnosti a jeho obsluha je super pohodlná!
Infrapanel Klarstein 700 W
Predám infrapanel značky Klarstein Označenie výrobcu: Klarstein Wonderwall Air Art Smart, infračervený ohrievač, mapa so zvieratami 700 W čierny rám rozmer 120x60 cm Kvalitný výhrevný panel nemeckého výrobcu. K vyhrevnemu panelu je aj ovládač ale dá sa pohodlne ovládať pomocou aplikácie (Android, iOS) Výhrevný panel je nový nepouzity a tiež nerozbalený platí naň záruka ešte 13 mesiacov. Panel bol plánovaný do detskej izby ale nakoniec ako jediný zostal a nepoužil sa.
Klarstein Wonderwall Air 60, infračervený ohrievač
Predám nový nepoužívaný infračervený ohrievač. S najnovšou technológiou pre príjemné teplo: infračervený ohrievač Klarstein Wonderwall Air 60 poskytuje príjemné teplo v každej miestnosti vysoko efektívnym a priestorovo úsporným spôsobom. Infračervený ohrievačKlarstein Wonderwall 60 predstavuje revolúciu vo vyhrievaní vďaka modernej technológii. Veľmi plochý vyhrievací panel možno zavesiť priamo na stenu, a preto poskytuje svoj vykurovací výkon mimoriadne úsporne. Vyžaruje infračervené teplo, ktoré je veľmi príjemné pre ľudskú pokožku, a vďaka inovatívnej technológii IR ComfortHeat vyžaruje teplo špeciálne pre ľudí v blízkosti, a nie do okolitého vzduchu. Vyhrievací panel je mimoriadne energeticky účinný: až 98 % energie sa premieňa na sálavé teplo. Vďaka termostatu a sofistikovaným funkciám, ako je funkcia automatického vypnutia a detekcia otvorených okien , spĺňa infračervený ohrievač aj tie najnáročnejšie požiadavky. Nastaviteľný týždenný časovač umožňuje naprogramovať doby vyhrievania pre každý deň v týždni. Bez ventilátora sa nevytvára prach, a preto je ohrievač ideálnou voľbou pre alergikov, pracuje ticho a je veľmi vhodný najmä do kúpeľne. Budúcnosť vykurovacej techniky: Nenápadný infračervený ohrievačKlarstein Wonderwall Air 60.
infra ohrievac Klarstein
predám použivaný infra ohrievač originál Klarstein 60 x 120 cm výkon 720 watt wifi podrobnejšia špecifikácia na tejto stránke: inzerát platný do zmazania
Infrapanel 360W
Predám takmer nový, ešte 22mesiacov v záruke, smart infrapanel ovládaný priamo, alebo cez aplikáciu. Veľmi vysoká účinnosť až 98% Vhodný aj na prebytky z fotovolaických systémov. Popis produktu S najnovšou technológiou pre príjemné teplo: infračervený ohrievač Klarstein Wonderwall poskytuje príjemné teplo do každej miestnosti vysoko efektívnym a priestorovo úsporným spôsobom. Infračervené vyhrievanie Wonderwall predstavuje revolúciu vo vykurovaní pomocou modernej technológie. Super plochý, nenápadný vyhrievací panel možno zavesiť priamo na stenu, a tak plní svoj účel v mimoriadne úspornom formáte. Vo svoj prospech využíva princíp solárneho tepla vďaka IR ComfortHeat: Namiesto pomalého ohrievania vzduchu vyžaruje príjemné infračervené tepelné lúče, ktoré sa zameriavajú na osoby a predmety a priamo ich ohrievajú. Váš nový elektrický ohrievač je zároveň mimoriadne energeticky úsporný: Plných 98 % absorbovanej energie sa premení na tepelné žiarenie bez toho, aby sa pri tom zdvihol prach alebo vznikol hluk. Teraz ešte inteligentnejšie: Nové infračervené sálavé ohrievače Klarstein Wonderwall Smart možno pripojiť k miestnej sieti WiFi a potom ich ovládať odkiaľkoľvek prostredníctvom Klarstein App Experience.