inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrický strúhač

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predá elektrický strúhač Tefal FreshExpress Max MB813538 bielo/červený 260W v záruke, kupovaný v Nay Elektrodome 28.1.2023. Predávam ho z dôvodu nevhodného darčeka.

Elektrický strúhač
Podobné inzeráty
Kupim struhac k multifunkcnemu robotu Delimano 7 v 1.
Kupim struhac k multifunkcnemu robotu Delimano 7 v 1. Potrebujem len ten kruhovy struhac nalavo na hrubsie struhanie. Mozno niekto mate tento robot a nevyuzivate tento struhaci kruhovy noz. Dakujem za ponuky
STRUHAC
STRUHAC SYRA veľmi zachovali 400 eur
ETA STRÚHADLO - biele
Predpam biely strúhač na mixer, robot Eta 010, 012 alebo 022. Strúhač je v dobrom stave a ma jeden kotúč, vrátane spojky.
Kuchynský robot Kenwood Chef XL KVL4140S
Príkon 1200 W, Materiál nádoby Nerezová oceľ, Obsah nádoby 6,7L Výkonný 1200W motor s plynulou reguláciou rýchlosti, ktorý využijete na miešanie, miesenie, šľahanie a mixovanie. 3-dielny set cukrárskych nadstavcov: hák na cesto, metla na sneh a Kenwood K- hák. Súčasťou balenia je krájač, strúhač a mixér. Je nový, nepoužitý iba rozbalený v originálnom balení. Jednu má chybičku, že som ošuchla hubkou trošku glazúru zozadu ako som dávala dole nálepku.
Predam nove prislusenstvo Kenwood AT 340
Popis produktu krájač a strúhač • príslušenstvo ku kuchynským robotom Kenwood Chef a Major • 7 veľmi ostrých kotúčov z nerezovej ocele • plniaca násypka • kryt bezpečnostného uzáveru • predĺžený nadstavec na odpadávanie nakrájaného jedla priamo do misy • bezpečnostná poistka
Profesionálny kuchynský robot
Predám profesionálny kovový kuchynský robot doplnený miskou z brúsenej nerez ocele. Ďalšie príslušenstvo: mlynček na mletie, mixér na mixovanie studeného aj horúceho, krájač a strúhač. Ako nový, minimálne používaný.