inzercia, predaj, predám, bazár

Elektro bicykel

Kategória: Ostatné zimné

Predám elektrický bicykel značka Kuba v dobrom stave motor 48V 250W batéria 17Ah Li-Ion dojazd 45km cena 600€ dohoda možná
Elektro bicykel
Podobné inzeráty
Detský nosič na bicykel
Predám zachovalý detský nosič na bicykel, plne funkčný, nastaviteľná výška nôh, popruhy. Vrátane objímky na bicykel (nie je na foto).
Ponukam RC nitro autička
Ponukam tieto nitro autička jedno komplet a druhe na nahradné diely ale motor funkčný. Gratis 2x žhaviče a 5l nitro paliva ktomu. Možna výmena za potrebné sa im povenovať. Prechádzame na elektro.
Predám elektrický bicykel
Predám tento elektrický bicykel 36v 250w batéria 11Ah vydrž batérie do 40km.cena 350€ dohda možná
palice na bežky, náradie na cvičenie, bicykel (nálezy)
obr.1-3: palice na bežky-cena 5 eur, obr.4: náradie na cvičenie-cena 5 eur, obr.5-7: retro bicykel-cena 20 eur, obr.8-10: zámok na lyže-5 eur
Oakley sutro biele s belasým sklom
Predám nové slnečné okuliare Oakley sutro. s bielym rámom belasými modrými zrkadlovými sklami. Vhodné na športové aktivity, bicykel, skialp, beach voleybal, cestný bicykel a pod.. Zrkadlovky, svetlo modré sklá. Vhodné na priame slnko, pláž, beach voleybal, cestnú cyklistiku korčule a pod. balenie aj s púzdrom, krabicou, handričkou. Okuliare sú nové nepoužívané. nejedná sa o originálny kus ale model najvyššej kvality s výbornými sklami a spracovaním 1:1 Pošlem aj na dobierku.
Chranic chrbta S
Kvalitný chránič chrbta vhodný na lyže, snowboard či bicykel. Ideálna ochrana proti úrazu chrbtice. Nastaviteľné ramenné popruhy, bedrový pás na suchý zips zaisťuje kvalitné uchytenie na telo, bez obmedzenia pohybu. Veľmi pružné a anatomicky tvarované krycie "žabky", čo zaisťuje pohodlie nosenia a voľný pohyb tela. Vnútorná dvojdielna výstelka je vyberateľná, pre ľahkú údržbu.