inzercia, predaj, predám, bazár

Elektro prevodovky

Kategória: Vybavenie dielne

Ponúkam nafotené prevodovky. Su v plne funkčnom super stave. Majú tichý chod. Ako nové. Sú silné a neni su velké. Všetky sú na 380 voltov. čiže otáčky možno meniť do oboch strán. Prvá z lavéj strany motor 550 watov vysledné otáčky 220 za minútu. Druhá z ľava 750 watov a 204 ot. Minutu. Zelená večia 370 watov a 220 ot za minutu. Pravá zelená 370 watov a 382 ot. za minutu. Elektro prevodovky majú širokú škálu využitia. Mlynce, dopravníky, miešadlá. Cena 120 euro kus. Vystupné hriadele su 25 mm hrubé. Viac info volať. Ak sa nedovoláte napíšte sms. Klikni na moje inzeráty. Ukážu sa všetky moje inzeráty.
Elektro prevodovky
Podobné inzeráty
RÔZNE ELEKTRO DROBNOSTI - VECI
Lacno predám rôzne elektro drobnosti, veci ako vidieť na fotkách. Mám vypínače, svietidlá, zásuvky.... Cena za všetko je 20€. Preferujem odber všetkého spolu. INZERÁT JE AKTUÁLNY DO ZMAZANIA!
Portálový žeriav 1000kg
Predám nový nepoužívaný veľmi kvalitný portálový žeriav s nosnosťou 1000kg. Výška priečneho nosníka sa dá v nezaťaženom stave jednoducho nastaviť pomocou pák a poistných čapov na bočných nosníkoch. Žeriav sa dá presúvať vďaka štyrom riaditeľným kolesám s brzdou. Šírka priečneho nosníka je 74mm, min. výška 2,2m, max. výška 3,6m, šírka 2,5m, hmotnosť 128kg. Vyobrazené príslušenstvo zavesené na priečniku žeriava nie je súčasťou balenia ale v prípade záujmu viem dodať žeriavovú mačku s elektro pohonom s nosnosťou 1000kg, lanový navijak (kladkostroj) s elektro pohonom s nosnosťou 250kg na priamu montáž s mačkou alebo závesný reťazový kladkostroj s ručným pohonom s nosnosťou 1000kg - všetko nové nepoužívané. V rozumnej vzdialenosti viem previezť za cenu paliva. Pre viac info ma prosím kontaktujte telefonicky na . Inzerát je aktuálny do zmazania.
Elektro
Predám tieto elektro veci staré ale úplne nove+2 meracie prístroje funkcne
Elektro motor
Predam elektro motor na trojvalec orlik
Predám kozu pod prevodovky
Predám hydraulickou kozu pod prevodovky je ako nová použitá 3x ma 2mesiace Maximálna výška zdvihu 1850mm
Elektro silnoprud
Predam stare deony, stykace, vackove spinace.. Deony:250A, 51A, 63A Stykace:100A, 16A Vackove spinace: 63A, 100A Vsetko zachovale, uz ich mam aj vycistene, odskusane, funkcne.. Cena dohodou, pri odbere komplet okolo 100eur Pozri aj moje dalsie inzeraty :)