inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrocentrála Scheppach sg2000

Kategória: Generátory

Predam pouzitu elektrocentralu scheppach sg2000, plne funkcna,max vykon 2 kW, dohoda mozna

Technické parametre:
Typ motora: benzínový. 1-valec. 4-takt. vzduchom chladený
Objem motora: 105.6 ccm
Výkon motora - maximálna: 2/2.7 kW/HP
Štartovanie: ručné
Palivo: bezolovnaté
Objem palivovej nádrže: 3.2 l
Spotreba paliva (centrály): cca 0.92 l/hod
Regulácia napájanie: digitálny invertor
Výkon (max./trvalý)-e-centrály: 2/1.8 kW
Výstupné napätie: 2x230 V striedavý. 1x12 V jednosmerný
Výstupná frekvencia: 50 Hz
Menovitý prúd: 7 A (230 V)
Ochrana proti preťaženiu: Áno
Kontrolka nízkej hladiny oleja: Áno
Druh krytia: IP 23M
Elektrocentrála Scheppach sg2000
Podobné inzeráty
SG 2500i Scheppach 1fázová odhlučnená elektrocentrála-invert
Nový, nepoužitý, so zárukou. Doprava v SR zdarma. 580 € s DPH SG 2500i Scheppach 1fázová odhlučnená elektrocentrála-invert Typ motora: benzínový, 1-valec, 4-takt, vzduchom chladený Objem motora (ccm): 79 Výkon motora - maximálny (kW/HP): 2,2 / 3 Štartovanie: ručné Palivo: bezolovnatý benzín Objem palivovej nádrže (l): 4,1 Spotreba paliva (centrály) (l/hod): cca 1,07 Regulácia napájania: digitálny invertor Výkon (max./trvalý)-e-centrály (kW): 2/1,6 Výstupné napätie: 2x230 V striedavý, 2x USB port Výstupné frekvencia (Hz): 50 Menovitý prúd: 7 A (230 V) Ochrana proti preťaženiu: Áno Kontrolka nízke hladiny oleje: Áno Druh krytí: IP 23M Hmotnosť (Kg): 17,50 Rozmery (cm): 52 x 27 x 44 Rozmery balenia (cm): 57 x 32 x 48.5 Obj.č.: 5906226901 Všeobecné vlastnosti: Invertorová elektrocentrála Scheppach SG 2500 je skvele vybavený, moderný, tichý a skladný zdroj toho najkvalitnejšieho prúdu, ku ktorému môžete bez obáv pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj tie najcitlivejšie elektronické zariadenia. Invertor je postavený na najmodernejšej technológii. Motor je prepojený s alternátorom, vyrábajúcim striedavý prúd. Ten však, ako u bežných generátorov, nenapája spotrebiče priamo, ale je najskôr opätovne transformovaný na jednosmerný prúd a potom ich pomocou najmodernejšej elektroniky, mikroprocesora a high-tech magnetov znovu prevedený na striedavý prúd. Vďaka riadenému prevodu je krivka tohto prúdu neobyčajne hladká a pravidelná a nemôže byť ovplyvnená trebárs kolísaním otáčok motora, ako u iných centrál. Na taký generátor môžete bez obáv pripojiť nielen bežné elektrické náradie, zdroje svetla, chladenie piva, ale aj všetky spotrebiče, ktoré obsahujú mikroprocesor, citlivý na kvalitu prúdu – telefóny, počítače, tlačiarne, herné konzoly, moderná kuchynská zariadenia a pod. Ďalšou výhodou generátora Scheppach je technológia úspory paliva Smart Throttle, kedy si motor pri nízkej záťaži sám upraví otáčky. Vďaka tomu možno dosiahnuť úsporu paliva až 40% oproti bežným generátorom. Ďalšou užitočnou vlastnosťou stroja, ktorá chráni motor pred zničením alebo drahou opravou je funkcia automatického vypnutia v prípade, že poklesne hladina oleja v motore pod požadovanú hladinu a rovnako tiež ochrana proti preťaženiu. Pokiaľ generátor užívate v kempe, na lodi, v karavane alebo na vonkajšej párty, oceníte veľmi nízku hlučnosť agregátu, ktorá patrí ku špičke. Nežiadúce vibrácie sú tiež utlmené pryžovými bodkami. Veľké madlo je skvelé pri prenášaní a kompaktný design usporí množstvo skladovacieho miesta.
Elektrocentrála Scheppach SG 2000 predam
Centrála je ako nová pár krat použita, top stav, kontaktujte má SMS správou dakujem. Preferujem osobny odběr. Výrobca Scheppach Typ motora štvortaktové Spotreba 1.27 l/hod S podvozkom nie Kufríkové áno Druh paliva benzínové Hmotnosť 17.5 kg Štartovanie manuálne Parametre produktu Výrobca Scheppach Typ motora štvortaktové Spotreba 1.27 l/hod S podvozkom nie Kufríkové áno Zobraziť ďalšie parametre Popis produktu Tento indukčný generátor je ideálnou voľbou, ak hľadáte tichý, kompaktný a ľahko prenosný zdroj elektrickej energie. Menič využíva najmodernejšiu elektroniku s mikroprocesorom a špičkové magnety na výrobu striedavého prúdu. V dôsledku toho je krivka tohto prúdu mimoriadne hladká a pravidelná a nemôže byť ovplyvnená napríklad kolísaním otáčok motora. K ústredni tak môžete pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj náročnú elektroniku, ako sú počítače alebo herné konzoly. Motor elektrárne sa vyznačuje veľmi úspornou prevádzkou a je vybavený ochranou proti preťaženiu vrátane funkcie automatického vypnutia v prípade nedostatku oleja. Kompaktný a veľmi tichý Ak generátor používate v kempe, na lodi, v karavane alebo na vonkajšej párty, oceníte jeho veľmi nízku hlučnosť a kompaktné rozmery. Stroj je tiež vybavený gumovými topánkami, ktoré účinne tlmia vibrácie. Veľká rukoväť sa potom používa na jednoduché prenášanie. Kompaktný a veľmi tichý Nižšia spotreba benzínu Veľkou výhodou modelu Scheppach SG 2000 je technológia úspory paliva, ktorá zabezpečuje optimálne otáčky motora v závislosti od aktuálneho zaťaženia. Vďaka tomu sa celková spotreba benzínu môže znížiť až o 40 % v porovnaní s bežnými generátormi. Nižšia spotreba benzínu Nemecká tradícia a kvalita Spoločnosť Scheppach s viac ako 80-ročnou tradíciou je jednou z najstarších, najznámejších a najväčších nemeckých spoločností, ktorá ponúka široký sortiment strojov pre dielňu, záhradu a stavebníctvo vo vynikajúcej kvalite a za dostupné ceny.
Scheppach SG 3200 Rámová elektrocentrála 2 800 W s
Predám elektrocentrálu SG 3200. Existuje mnoho dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre nákup elektrocentrály. Stále existuje mnoho oblastí, kde prúd nie je k dispozícii, inokedy hrozia pri výpadku energie veľké hmotné straty, ľudia potrebujú elektrinu pri svojich záhradných domčekoch, chatkách, karavanoch, lodiach, nevyhnutný je prísun energie na stavbách. Elektrocentrála Scheppach SG 3200 má vďaka výkonu veľmi solídny záber použitia. Trvalý výkon 2500 W už dáva užívateľovi možnosť napájať nielen elektrospotrebiče odporového typu (žiarovky, vykurovacie telieska, kávovary ap.), ale aj celú škálu elektrospotrebičov indukčného typu, pri ktorých je nutné počítať s väčšou výkonovou rezervou kvôli rozbehu a stratám vo vinutí elektromotora pri prevádzke (ručné el. náradie, el. čerpadlá, stroje s väčšími elektromotormi ap.). Pre kvalitu elektrocentrály je kľúčovým prvkom motor a alternátor. Scheppach používa len certifikované motory a alternátory preverené v dlhodobých záťažových testoch pri nepretržitej prevádzke. Navyše sú elektrocentrály Scheppach vybavené špičkovým napájaním s automatickou reguláciou AVR (Automatic Voltage Regulator), takže nepoškodia ani spotrebiče náročnejšie na kvalitu napájacieho prúdu. Veľká nádrž 15 l je chránená rámovou konštrukciou a dovolí užívateľovi mnohohodinovú bezstarostnú prevádzku. Veľké nafukovacie kolesá a 2 prepravné madlá výrazne uľahčujú transport stroja. Rozmery: 905.00 x 510.00 x 575.00 Rozmery balenia: 735.00 x 455.00 x 450.00 Typ motora: benzínový, 1-valec, 4-takt, vzduchom chladený Objem motora: 196 ccm Výkon motora - maximálna: 4,8 / 6,5 kW/HPŠtartovanie: ručné Palivo: bezolovnaté Objem palivovej nádrže: 15 l Objem olejovej náplne: 0.6 l Spotreba paliva (e-centrály): - l/kWh Doba prevádzky na nádrž: až 7 hod Regulácia napájania: automatická AVR Výkon (max./trvalý)-e-centrály: 2,8/2,5 kW Výstupné napätie: 2x230 Výstupná frekvencia: 50 Hz Ochrana proti preťaženiu: Áno Ochrana pri nedostatku oleja: Áno Voltmeter: Áno Trieda ochrany: IP 23 Hmotnosť: 43kg Banská Bystrica osobne alebo zašlem kuriérom.
SG 3200 Scheppach jednofázová elektrocentrála
Nová, nepoužitá, so zárukou. Doprava v SR zdarma. Parametre: Typ motora benzínový, 1-valec, 4-takt, vzduchom chladený Objem motora 196 ccm Výkon motora - maximálna 4,8 / 6,5 kW / HP palivo bezolovnaté štartovaním manuálne Objem palivovej nádrže 15 l Objem olejovej náplne 0.6 l Spotreba paliva (e-centrály) - l / kWh Doba PREVÁDZKY na nádrž až 7 hod Výkon (max./trvalý)-e-centrály 2,8 / 2,5 kW Výstupné napätie 2x230 Výstupná frekvencia 50 Hz Regulácia napájaním automatická AVR Ochrana proti pretiahnutím Áno Ochrana pri nedostatku oleja Áno voltmeter Áno Trieda ochrany IP 23 Existuje mnoho dôvodov, prečo sa rozhodnúť pre nákup elektrocentrály. Stále existuje veľa oblastí, kde prúd nie je k dispozícii, inokedy hrozí pri výpadku energie veľké hmotné straty, ľudia potrebujú elektrinu u svojich záhradných domčekov, chatiek, karavanov, lodí, nevyhnutný je prísun energie na stavbách. Elektrocentrála Scheppach SG 3200 má vďaka výkonu veľmi solídny záber použitia. Trvalý výkon 2500 W už dáva užívateľovi možnosť napájať nielen elektrospotrebiče odporového typu (žiarovky, vykurovacie telieska, kávovary ap.), ale aj celú škálu elektrospotrebičov indukčného typu, u ktorých je nutné počítať s väčšou výkonovou rezervou kvôli rozbehu a stratám vo vinutí elektromotora pri prevádzke (ručné el. náradie, el. čerpadlá, stroje s väčšími elektromotory ap.). Pre kvalitu elektrocentrály je kľúčovým prvkom motor a alternátor. Scheppach používa len certifikované motory a alternátory preverené v dlhodobých záťažových testoch pri nepretržitej prevádzke. Navyše sú elektrocentrály Scheppach vybavené špičkovým napájaním s automatickou reguláciou AVR (Automatic Voltage Regulator), takže nepoškodí ani spotrebiče náročnejšie na kvalitu napájacieho prúdu. Veľká nádrž 15 l je chránená rámovou konštrukciou a dovolí užívateľovi niekoľkohodinové bezstarostný prevádzku. Veľké kolesá a 2 prepravné madlá výrazne uľahčujú transport stroja.
Scheppach Rámová elektrocentrála SG 3200, 2800 W
Elektrocentrála Scheppach SG 3200 má vďaka trvalému výkonu 2500 W (max. 2800 W) výkonu veľmi solídny záber použitia. Vďaka elektrocentrále môžete napájať nielen elektrospotrebiče odporového typu (žiarovky, vykurovacie telieska, kávovary a pod.), ale aj celú škálu elektrospotrebičov indukčného typu, pri ktorých je nutné počítať s väčšou výkonovou rezervou kvôli rozbehu a stratám vo vinutí elektromotora pri prevádzke (ručné elektrické náradie, elektrické čerpadlá, stroje s väčšími elektromotormi a pod.). Pre kvalitu elektrocentrály je kľúčovým prvkom motor a alternátor. Scheppach SG 3200 používa iba certifikované motory a alternátory preverené v dlhodobých záťažových testoch pri nepretržitej prevádzke. Navyše sú elektrocentrály Scheppach vybavené špičkovým napájaním s automatickou reguláciou AVR (Automatic Voltage Regulator), takže nepoškodia ani spotrebiče náročnejšie na kvalitu napájacieho prúdu. Veľká nádrž 15 l je chránená rámovou konštrukciou a dovolí užívateľovi mnohohodinovú bezstarostnú prevádzku. Veľké nafukovacie kolesá a 2 prepravné madlá výrazne uľahčujú transport. Technické parametre: Typ motora: benzínový, 1-valec, 4-takt, chladený vzduchom Objem motora: 196 ccm Výkon motora - maximálna: 4,8 kW/6,5 HP Štartovanie: ručné Palivo: bezolovnaté Objem palivovej nádrže: 15 l Objem olejovej náplne: 0,6 l Doba prevádzky na nádrž: až 7 hodín Regulácia napájania: automatická AVR Výkon (max./trvalý) - e-centrály: 2,8/2,5 kW Výstupné napätie: 2 x 230 V Výstupná frekvencia: 50 Hz Ochrana proti preťaženiu: áno Ochrana pri nedostatku oleja: áno Voltmeter: áno Trieda ochrany: IP23 Hmotnosť: 43 kg Rozmery: 90,5 x 51 x 57,5 cm Technická specifikace Detaily výrobku Palivo: Benzín Objem nádrže: 15 l Výkon: 2 500 W Prípoje: 2 x 230 V/1 x 12 V Kupovaná v OBI , ešte 18 mesiacov v záruke
Scheppach SG 2500i predam
Centrála je ako nová pár krat použita, top stav, kontaktujte má SMS správou dakujem. Preferujem osobny odběr. Výrobca Scheppach Typ motora štvortaktové Spotreba 1.27 l/hod S podvozkom nie Kufríkové áno Druh paliva benzínové Hmotnosť 17.5 kg Štartovanie manuálne Parametre produktu Výrobca Scheppach Typ motora štvortaktové Spotreba 1.27 l/hod S podvozkom nie Kufríkové áno Zobraziť ďalšie parametre Popis produktu Tento indukčný generátor je ideálnou voľbou, ak hľadáte tichý, kompaktný a ľahko prenosný zdroj elektrickej energie. Menič využíva najmodernejšiu elektroniku s mikroprocesorom a špičkové magnety na výrobu striedavého prúdu. V dôsledku toho je krivka tohto prúdu mimoriadne hladká a pravidelná a nemôže byť ovplyvnená napríklad kolísaním otáčok motora. K ústredni tak môžete pripojiť nielen bežné spotrebiče, ale aj náročnú elektroniku, ako sú počítače alebo herné konzoly. Motor elektrárne sa vyznačuje veľmi úspornou prevádzkou a je vybavený ochranou proti preťaženiu vrátane funkcie automatického vypnutia v prípade nedostatku oleja. Kompaktný a veľmi tichý Ak generátor používate v kempe, na lodi, v karavane alebo na vonkajšej párty, oceníte jeho veľmi nízku hlučnosť a kompaktné rozmery. Stroj je tiež vybavený gumovými topánkami, ktoré účinne tlmia vibrácie. Veľká rukoväť sa potom používa na jednoduché prenášanie. Kompaktný a veľmi tichý Nižšia spotreba benzínu Veľkou výhodou modelu Scheppach SG 2500i je technológia úspory paliva, ktorá zabezpečuje optimálne otáčky motora v závislosti od aktuálneho zaťaženia. Vďaka tomu sa celková spotreba benzínu môže znížiť až o 40 % v porovnaní s bežnými generátormi. Nižšia spotreba benzínu Nemecká tradícia a kvalita Spoločnosť Scheppach s viac ako 80-ročnou tradíciou je jednou z najstarších, najznámejších a najväčších nemeckých spoločností, ktorá ponúka široký sortiment strojov pre dielňu, záhradu a stavebníctvo vo vynikajúcej kvalite a za dostupné ceny.