inzercia, predaj, predám, bazár

Elektromechanik - živnostník - práca v zahraničí

Kategória: Technika a energetika

Popis práce:
Elektrifikácia a automatizácia budov, hál, liniek a dopravníkových systémov
Práca na letiskách, výrobných závodoch nákupných strediskách a pod......
Práca sa vykonáva prevažne v zahraničí: Poľsko, Nemecko, Rakúsko

Mzda: od 17€/ hod - 23€/ hod



Elektromechanik - živnostník - práca v zahraničí
Podobné inzeráty
Elektromechanik - Vrútky
Príjmeme pracovníkov na pozíciu - elektromechanik. Náplň práce: - príprava a inštalácia káblových zväzkov - napájanie riadiacich pultov - montáž rozvádzačov - oprava a skúšanie elektromotorov Požadujeme: - stredné elektrotechnické vzdelanie s maturitou alebo s výučným listom - osvedčenie o odbornej spôsobilosti-vyhláška § 21 - znalosť čítania výkresov Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná zmena, nadčasy - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO = 10.50 €/hod., pracovná zmluva = 6 až 6.30 €/hod. v čistom V prípade záujmu zašlite svoj životopis na praca@
Elektromechanik - Vrútky
Príjmeme pracovníkov na pozíciu - elektromechanik. Náplň práce: - príprava a inštalácia káblových zväzkov - napájanie riadiacich pultov - montáž rozvádzačov - oprava a skúšanie elektromotorov Požadujeme: - stredné elektrotechnické vzdelanie s maturitou alebo s výučným listom - osvedčenie o odbornej spôsobilosti-vyhláška § 21 - znalosť čítania výkresov Ostatné: - práca na pracovnú zmluvu alebo živnosť - ranná zmena, nadčasy - ubytovanie zabezpečené a hradené - nástup ihneď SZČO = 10-10.50 €/hod., pracovná zmluva = 6.50-7 €/hod. V prípade záujmu zašlite svoj životopis na praca@
Elektromechanik pre rozvod. zariadenia
Hľadám prácu na trvalý pracovný pomer v Trnave, alebo blízkom okolí. Mám stredné elektrotechnické vzdelanie s výučným listom - Elektromechanik pre rozvodné zariadenia / 1988 - 1991 / Vyhláška 508/2009 Z.z. § 22 - Samostatný elektr. - pokročilý Preukaz na vysokozdvižný elektrický vozík do 5 ton Ovládam anglický jazyk - pokročilý (C1), Microsoft Office - pokročilý Mám viacročnú prax vo svojom odbore. Vodičský preukaz nemám. Požadovaný plat: od 1 300 € Nástup možný: ihneď Kliknutím na moje meno uvidíš aj ďalšie moje inzeráty!
Hľadám prácu ako elektrikár
Hľadám prácu ako elektrikár-pomocnik,keď,že mám vyhlášku 21 školu elektromechanik ale bez praxe,či že prax iba v skoke.Zaujima ma oblasť automatizácia ktorú by som sa chcel naučiť. Pracoval som v zahraničí viac krát nemecký sa dorozumiem na zaciatocnickej úrovni,auto mam k dispozícii, hľadám prácu v Rakúsko Nemecko.podla dohody viem poskladať aj partiu. V prípade záujmu ma kontaktujte.
Elektrikár Nemecko
Dobrý deň, firma Kohút Elektro s.r.o. hľadá posilu -POMOCNÍKA BEZ NEMČINY- na dlhodobú spoluprácu do svojho mladého kolektívu! Máte základné skúsenosti s bytovou/priemyselnou elektroinštaláciou a minimálne §21?Máte otvorenú živnosť minimálne dva mesiace? Potom neváhajte a pridajte sa k nám. Ubytovanie zabezpečené. Turnusy 3/1. Práca dlhodobo na jednom mieste, bez nutnosti meniť ubytovanie a presúvať sa po Nemecku. Podmienky: - vyhláška aspoň §21 - prax v zahraničí aspoň 1 rok - práca na živnosť - ubytovanie v rodinnom dome (330€ mesačne) - práca na turnusy - práca 50/60 hod./týždenne - A1 alebo legislatíva - platná SK živnosť - nástup od 1.5.2023 - platové Podmienky 22€/h ďakujem, Kohút.
Elektrikár, elektrotechnik, elektromechanik
Prijmeme do zamestnania na TPP samostatného elektrikára, aj bez vyhlášky. Práca len v Banskej Bystrici. Možnosť daľšieho rozvoja.