inzercia, predaj, predám, bazár

Elektron Model:Cycles Drum Machine

Kategória: Ostatné nástroje

Predavam Elektron Model:Cycles. Je to vyborny FM Drum Machine/groovebox/syntetizator zo super zaujimavymi zvukmi. Bol kupovany z asi 2 roky dozadu. Funguje uplne perfektne. Ma par skrabancov zo zadu ktore je vidno iba v specifickom svetle. Predavam ho cisto z toho dovodu ze upgradujem na digitakt. Pridam aj original krabicu s nalepkami, nabijackou a midi prevodnikmi. Mozny osobny odber bratislava alebo som ochotny aj poslat.
Elektron Model:Cycles Drum Machine
Podobné inzeráty
Elektron Model:cycles
Predavam elektron model:cycles v 100% stave s orig. príslušenstvom a krabicou. Záruka na do 09/24 Možnosť osobného odberu v BA.
Elektron Model:Cycles
Predavam elektron model:cycles v 100% stave s orig. príslušenstvom a krabicou. Záruka na do 09/24 Možnosť osobného odberu v BA.
Novation Circuit Groovebox v stave nového
Predám groovebox Novation Circuit. Stav ako nový. Cena v popise, prípadne ponúknite. Na dobierku pošlem len v prípade platby vopred na účet, inak uprednostňujem osobný odber v Bratislave, Trnave, Nitre, alebo v Leviciach. Asi zbytočne popisovať, ale v pohode na beaty, syntetizátorové linky ale aj komplet elektronické skladby. Je v tom Groovebox, Drum Machine a syntetizátor. - 32 dynamických padov - 2 x synth sekcia - 1 x drum machine sekcia (zabudovaný efekt Pitch, Decay, Distortion, EQ) - 10 tlačidiel pre ovládanie zvukových parametrov - synchronizácia cez USB, MIDI a Jack In/Out a USB synchronizácia pre PC a Mac - 2 x 1/4 Jack výstupy - vstup pre slúchadlá a zabudovaný reproduktor Napájanie 6xAA batérie alebo pomocou 12V adaptéra v balení. INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA
Hudobný nástroj tongue drum
Jedná se o nový, ještě originál zabalený a nepoužitý kus. Varianta o průměru 12 palců s 11 tóny. Tongue drum je melodický perkusivní nástroj s velmi specifickým tónem. Jsou ideální zejména pro začínající hráče. Tento tongue drum je vyroben z karbonové oceli, která je speciálně tvarována a do které jsou vyřezány přesně designované jazýčky. Při úderu paličky či ruky se celý „buben“ rozezní a díky své konstrukci vydává velmi harmonický, kulatý a jemný zvuk. Skvěle se tak hodí například při józe, relaxaci či meditaci. Své uplatnění ale nalezne jak u sólového hráče, tak i v rámci kapely. Díky jeho přirozenému ladění je navíc možné na něj hrát i bez znalostí hudební teorie, což umožní tento nástroj využívat například při výuce. V balení kromě samotného tongue drumu najdete také pár paliček, držák na paličky a ochranný obal. V případě zájmu preferuji výhradně e-mailovou komunikaci, případně SMS, odpovím, děkuji. Osobní předání v Ostravě nebo mohu zaslat na dobírku přes Zásilkovnu kamkoli v ČR i na Slovensku.
Leploop V2 Groovebox / Drummachine / Sequencer
Drum machine ktory ponuka vela moznosti napojenia na dalsie moduly a synthy ci uz cez MIDI alebo VC. Dva oscilatory, VCO, LFO, ENV, tato mala krabicka vie vela srandy. Viac info: Povodna cena 520, posuniem dalej za 450,-
ALESIS SR18
Predám Profesional Drum Machine Alesis sr18,ledva hraná, a to iba v obývačke v pôvodnom balení.Viac ako 700 zvukov, 12 dynamických Padov, 200 (100 + 100) rythmov, ktoré sa dajú poskladať ako reťazec do Songov. Prevádzka aj na batérie. Všetky parametre na: Albin: