inzercia, predaj, predám, bazár

Eliptický trenažér (orbitrek) Domyos EL500

Kategória: Všetko ostatné

Na predaj eliptický trenažér (orbitrek) Domyos EL500. Málo používaný. Cena: 250€. Osobný odber Wolfsthal (AT), 5km od BA. Viac info tu:
Eliptický trenažér (orbitrek) Domyos EL500
Podobné inzeráty
Domyos 100 elipticky trenazer
Predam velmi malo pouzivany elipticky trenazer Domyos 100, nutny odvoz z Ke
Trenažer KETTLER VERSO 109
predám používaný eliptický trenažér. Magnetický crossový trenažér - umožňuje plynulý eliptický pohyb s minimálnym zaťažením kĺbov a účinne pôsobí v problémových partiách (zadok, boky)
Eliptický trenažér Decathlon FEL520SP
Predám eliptický trenažér, zakúpený 12/2021 - v záruke do 25.12.2023. Takmer nepoužívaný, 120 % stav :-), 9 kg zotrvačník, ostatné parametre viď web. Cena nového 420 eur, viď doklad. Tieto trenažéry majú najlepší pomer cena/úžitková hodnota na trhu.
Olpran, model Fitness Silver
Predám eliptický trenažér (orbitrek) značky Olpran, model Fitness Silver. Orbitrek má 8 stupňov záťaže
Nafukovací boxovací trenažér
Predám tento iba raz nafúkaný, nepoužívaný výrobok, ktorý umožňuje začiatky v kickboxe alebo v akomkoľvek inom druhu boxu. Môžete trénovať všetko: direkty, háky, zdviháky... Boxovací trenažér je tiež vhodný pre tých, ktorí si chcú jednoducho trochu zacvičiť a uvoľniť sa. Tento výrobok sa skladá zo základne z plastu, ktorá pojme 28 litrov vody a do 38 kg piesku, aby sa zaručila dobrá stabilita, a nafukovacej časti, ktorá tvorí „boxovacie vrece“. Výsledkom je výrobok, ktorý sa jednoducho používa a odkladá, pretože boxovací trenažér môžete podľa potreby nafúknuť a vyfúknuť, pričom nafukovaciu časť môžete zasunúť do stredu plastovej základne. Boxovací trenažér je vysoký 1,60 m. Dôvod predaja kúpený ako nevhodný darček, nepoužívaný !!!