inzercia, predaj, predám, bazár

Elite Getntleman Absolute Avon

Kategória: Zdravie a krása

- Elite Gentleman Absolute pánska toaletná voda a sprchový gel na telo a vlasy

taliansky citrón. drevo oud. akord Ambermax.
pre každodenné nosenie
elegantná a formálne vôňa
orientálno-drevitá vôňa
Hlavné zložky vône: živica z agarového dreva, (oud), taliansky citrón, akord Ambermax

Objavte kompozíciu vôní v toaletnej vode Absolute by Elite Gentleman Eau de Toilette. V srdci vône nájdete jednu z najdrahších a najvzácnejších perfémových ingrediencií: oud s príjemnou živicovou vôňou, dymom a jemne nasladlým tónom. Taliansky citrón celú kompozíciu zvýrazňuje.



- Elite Gentleman Absolute Santal pánska toaletná voda 75 ml v sete so sprchovým gélom na telo a vlasy 250 ml

Elegantná vôňa vyjadrujúca vaše pravé ja. Najnovšia pánska vôňa z našej elegantnej kolekcie Elite Gentleman Absolute Santal dotvorí váš pravý štýl.
Silná mužná vôňa so sofistikovanou kompozíciou austrálskeho santalového dreva s tónmi aromatického kardamómu a výraznej vône lístkov fialky. Tie dodávajú toaletnej vode Elite Gentleman Absolute Santal svieži a ľahko zemitý charakter.

Dokonalá vôňa, ktorá sa hodí nielen na pracovné schôdzky, ale pre svoju rafinovanosť a nadčasovosť bude ideálnou voľbou aj na výnimočné príležitosti či večere. Svojou nezameniteľnou kompozíciou si vás úplne podmaní. Obklopte sa elegantnou a charizmatickou vôňou.

cena set ... 10,90 + poštovné


pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Elite Getntleman Absolute Avon
Podobné inzeráty
Elite Getntleman Absolute Avon
- Elite Gentleman Absolute pánska toaletná voda a sprchový gel na telo a vlasy taliansky citrón. drevo oud. akord Ambermax. pre každodenné nosenie elegantná a formálne vôňa orientálno-drevitá vôňa Hlavné zložky vône: živica z agarového dreva, (oud), taliansky citrón, akord Ambermax Objavte kompozíciu vôní v toaletnej vode Absolute by Elite Gentleman Eau de Toilette. V srdci vône nájdete jednu z najdrahších a najvzácnejších perfémových ingrediencií: oud s príjemnou živicovou vôňou, dymom a jemne nasladlým tónom. Taliansky citrón celú kompozíciu zvýrazňuje. - Elite Gentleman Absolute Santal pánska toaletná voda 75 ml v sete so sprchovým gélom na telo a vlasy 250 ml Elegantná vôňa vyjadrujúca vaše pravé ja. Najnovšia pánska vôňa z našej elegantnej kolekcie Elite Gentleman Absolute Santal dotvorí váš pravý štýl. Silná mužná vôňa so sofistikovanou kompozíciou austrálskeho santalového dreva s tónmi aromatického kardamómu a výraznej vône lístkov fialky. Tie dodávajú toaletnej vode Elite Gentleman Absolute Santal svieži a ľahko zemitý charakter. Dokonalá vôňa, ktorá sa hodí nielen na pracovné schôdzky, ale pre svoju rafinovanosť a nadčasovosť bude ideálnou voľbou aj na výnimočné príležitosti či večere. Svojou nezameniteľnou kompozíciou si vás úplne podmaní. Obklopte sa elegantnou a charizmatickou vôňou. cena každý set ... 10,90 + poštovné pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Oriflame = Parfumová voda Possess Absolute 50 ml
Oriflame = Parfumová voda Possess Absolute 50 ml Len vyskusana, nova i s krabickou vo folii Kategória vône Drevito ovocná vôňa Tóny Vrchné tóny: bergamot, akord granátového jablka, jablko Srdce: pomarančovníkové kvety, osmant absolute, jazmín Základ: bavlnené pižmo, akord jantárového dreva, pralinka Hlavná zložka Akord granátového jablka - symbol krásy a moci Príbeh hlavnej zložky Granátové jablko. Svieže, exotické a tak trochu z iného sveta. Vytvorili sme exkluzívny akord granátového jablka, historicky známeho ako symbol krásy a moci, ktorý je skutočnou esenciou ženskosti v podobe parfumovej vody Possess Absolute. Vôňa zachytáva osviežujúce a šťavnaté aspekty granátového jablka a vyvoláva neodolateľne príťažlivé pokušenie. Už pri prvom ochutnaní ovocia vás očarí lahodná chuť jeho rubínovo červených semienok, ktoré sú šťavnaté a exotické. Odhaľte silu svojej ženskosti s vôňou Possess Absolute, ktorá je inšpirovaná Venušou, bohyňou lásky a krásy. Mimoriadne ženská drevito-ovocná vôňa s neodolateľnými šťavnatými tónmi granátového jablka, sviežich kvetov a s intenzívnou drevitou hĺbkou, vďaka ktorej sa budete cítiť ako bohyňa. Popis Odhaľte silu svojej ženskosti s vôňou Possess Absolute, ktorá je inšpirovaná Venušou, bohyňou lásky a krásy. Táto intenzívne ženská parfumová voda zdobená exkluzívnym akordom granátového jablka evokuje neodolateľné pokušenie vďaka sviežim a šťavnatým tónom kontrastujúcim s intenzívnou drevitou hĺbkou. Hypnotizujúca zvodná vôňa má moc vtiahnuť vás do nadpozemských sfér a očarí vás od prvého nanesenia. Parfumová voda Possess Absolute sa ukrýva v ikonickom flakóne Possess s výrazne ženským dizajnom. Nechajte sa uchvátit jej krásou a podmanivou aurou – Possess Absolute je oslavou absolútnej bohyne vo vašom vnútri. Svieže, šťavnaté tóny exkluzívneho akordu granátového jablka sa snúbia s príťažlivým jablkom a bergamotovou esenciou a hypnotizujú od prvého stretnutia. Keď vás neodolateľné ovocné pokušenie vtiahne do deja, vtedy rozkvitne dych berúce kvetinové srdce z osmantu, pomarančovníkového kvetu a jazmínu. S touto veľmi ženskou a žiarivou sviežosťou kontrastuje intenzívny jantárový a drevitý akord, ktorý odhaľuje odvážnu, ale elegantnú dlhotrvajúcu vôňu zjemnenú obláčikmi bavlneného pižma a chrumkavej pralinky z nadpozemských sfér. Nevolajte, cislo je vymyslene.
Elite Gentleman Absolute Santal Avon
Elite Gentleman Absolute Santal pánska toaletná voda 75 ml v sete so sprchovým gélom na telo a vlasy 250 ml Elegantná vôňa vyjadrujúca vaše pravé ja. Najnovšia pánska vôňa z našej elegantnej kolekcie Elite Gentleman Absolute Santal dotvorí váš pravý štýl. Silná mužná vôňa so sofistikovanou kompozíciou austrálskeho santalového dreva s tónmi aromatického kardamómu a výraznej vône lístkov fialky. Tie dodávajú toaletnej vode Elite Gentleman Absolute Santal svieži a ľahko zemitý charakter. Dokonalá vôňa, ktorá sa hodí nielen na pracovné schôdzky, ale pre svoju rafinovanosť a nadčasovosť bude ideálnou voľbou aj na výnimočné príležitosti či večere. Svojou nezameniteľnou kompozíciou si vás úplne podmaní. Obklopte sa elegantnou a charizmatickou vôňou. cena ... 10,90 + poštovné pozrite všetky moje ponuky, aktuálne a v zľavách
Parfumová voda Possess Absolute
Predán parfumovú vodu Possess Absolute. Odhaľte silu svojej ženskosti s vôňou Possess Absolute, ktorá je inšpirovaná Venušou, bohyňou lásky a krásy. Táto intenzívne ženská parfumová voda zdobená exkluzívnym akordom granátového jablka evokuje neodolateľné pokušenie vďaka sviežim a šťavnatým tónom kontrastujúcim s intenzívnou drevitou hĺbkou. Hypnotizujúca zvodná vôňa má moc vtiahnuť vás do nadpozemských sfér a očarí vás od prvého nanesenia. Parfumová voda Possess Absolute sa ukrýva v ikonickom flakóne Possess s výrazne ženským dizajnom. Nechajte sa uchvátiť jej krásou a podmanivou aurou – Possess Absolute je oslavou absolútnej bohyne vo vašom vnútri. Objem: 50 ml. K dispozícií 2 kusy. Cena: 16 + poštovné podľa sadzieb SP. Pozri aj ostatné moje inzeráty.
Drogéria, kozmetika, taštičky, iné
Ako na fotkách, aj omnoho viac nenafotené, po záruke, aj pred dobou expirácie, niečo otvorené a použité/používané, iné nové a neotvorené. V podstate detailne nafotené a väčšinou aj popísané. Viac nefotím, nevysvetľujem, neodpovedám na otázky ako: čo má dokedy záruku a čo nie, koľko z čoho chýba alebo nechýba a čo na čo slúži. Píšte záujemcovia, o čo máte záujem, pošlem niekoľkým, nie jednému!!! Ak si vyberú viacerí to isté, vyhradzujem si právo dať dopytovanú/é vec/i komu uznám za vhodné. PODMIENKA - vyberte si aj jednu z kozmetických taštičiek. Špekulanti si dajte pohov! Veci na fotkách majú hodnotu cca 200€. Váhovo cca 15 kg. Píšte len tí, ktorí hneď viete uhradiť sumu za výdavky. Spolu za symbolickú úhradu od 25 eur DOPREDU. DOBIERKA neprichádza do úvahy. Práškový púder (bol drahý, je kvalitný), veľa lakov na nechty (značky Oriflame, veryme, Juli Rosse, Rimmel, Maybelline...). Prostriedok na čistenie šošoviek očnej a fotografickej optiky Velpus (15ml). Drevené aj umelá špachtlička, očný krém Balea dm (15ml), rôzne kabelkové zrkadielka, nová špongia na čistenie Oriflame. 7x štetec, hrebeň/kefka a tvarovač na obočie, nová čierna očná ceruzka miss sporty, rozličné farebné očné tiene Maybelline (aj make-up), Miss Sporty, iné. Niečo ako hubka (ružová v obale). 4x vankúšiky proti vráskam okolo očí s koenzýmom Q10. 1x fixačný sprej na mejkap (po 125ml). Pre tehotné/mamy: nový olej na masáž hrádze (50ml), krémy na bradavky (Babylove, Avent), čaj 40x1,6g. Laky na vlasy: Wella (400ml), Lybar (75ml). Nová farba na vlasy. Krycí krém veryme (30ml). Oxidačné činidlo Garnier (60ml). Nové blato na telo (500g), nová pílingová soľ z Mŕtveho mora (250ml), 8x farebný cukrový prípravok na depiláciu v malých dózičkách. Hydratačný chladivý gél po opaľovaní Dermacol (150ml). Nová čistiaca pena UNIDERMA používaná pri inkontinencii (400ml). Nová pivná kúpeľová soľ s chmeľovým výťažkom a dubovou kôrou (200g). 2x odstraňovač očného mejkapu Avon (mlieko), 3x tvárová maska Planet Spa Avon (po75 ml), krémový čistiaci gél Avon (75ml). 1x pleťové sérum Planet Spa Avon (po 50ml), 1x maska na tvár (Planet Spa Avon, 75ml), nový balzam na akné Citro Grep (100ml), čistiaca pleťová voda Nivea (200ml). 2x BB krém: essence 30 ml, nočný gélový krém anew vital 50ml. Pre mužov: nový balzam na tvarovanie, výživu, hydratáciu brady a fúzov (citrón a santalové drevo) - 30ml - vyrobené na Slovensku, značka mylo. Pánsky krémový gél got2b Schwarzkopf (100ml). 1x píling na nohy (chodidlá) Avon (75ml), 10x nový jednorazový holiaci strojček. Depilačný krém Avon na citlivú pokožku v oblasti bikín (75 ml). Sáčky s vatovými tampónmi, tyčinkami do uší, pilníkmi... (vzorky, ktoré sa dávajú v hoteloch) - 20x. Čistiace pleťové prostriedky od Avon: gél Clearskin, vody - s extraktom z ruže, Clearskin. Pílingová čistiaca maska na tvár. Fialový stojan na bižutériu. Tekuté hnojivo na muškáty, mydlový čistič podlahy Pronto, rozstrekovač proti hmyzu (insekticíd). Vložky depend.
Vonavky AVON
Predam uplne nove vonavky AVON - panske aj damske Avon Eve Embrace 50ml = 10€ Avon Attraction for Her 50ml = PREDANA Avon Attraction Game = PREDANA Avon Lucky Me 50ml = 12€ Avon Attraction Rush 75ml = 9€ (ako jedinej chyba folia) Attraction for Him Eau de Toilette 75ml = 15€ AVON Planet spa duo (mydlo + krem), nove nepouzivane v krabicke s foliou + Telový sprej Encanto Gorgeous nove nepouzivane = 7€ spolu