inzercia, predaj, predám, bazár

Elodie details, Suavinex, Philips avent ultrasoft

Kategória: Kojenecké potreby

Predam rozne veci:
Elodie details pletena deka - PREDANA

Elodie details maznacik Blinkie Belle - iba skladovane, malu nezaujala, ako novy - 18€

Suavinex klip na cumlik premium Hygge - v dobrom pouzitom satve - 4€

Suavinex puzdro na cumliky - vo velmi dobrom stave - 5€

Philips avent cumlik ultrasoft - vyvarene - spolu 4€
Elodie details, Suavinex, Philips avent ultrasoft
Podobné inzeráty
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spol
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spolu: 5 Eur, nové, zabalené Avent vrchná časť z pohárika/ fľašky s náustkom: Philips Avent Hrnček pre prvé dúšky Premium 200ml, modrá - mám 2ks k dispozícii. Používané veľmi málo, pár krát. Cena za kus: 3 Eurá. Sedia na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku k ním nepredávam, pretože mala obrázok tučniaka a dcéra z nej pila mlieko s vrchnákom s cumlíkom :-) Avent vrchná časť z fľašky/pohárika s náustkom: Hrnček s mäkkým náustkom Philips Avent, 9m+, 300ml, modrý SCF802/01 Používané veľmi málo, pár krát. Cena: 3 Eurá. Sedí na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku modrej farby nepredávam, tú dcéra používala s cumlíkom ako fľašku na mlieko. Modrá NUK First Choice Fľaša na učenie 150 ml - nové. Cena: 6 Eur Držiak na fľašku DM, 0,3 Eur Cumlíky: - Bibs, kaučukový cumlík pre novorodenca, len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Cena: 2 Eurá - Canpol Babies, 0-6mes.- len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Silikónový. V tme svieti. Ortodontický, nie je symetrický (je taký akoby zahnutý, môžem odfotiť). Cena: 2 Eurá Hryzátka: po 0,5 Eur za kus. Hrnček, ktorý sa prevažuje, na učenie pitia: pridám k nákupu zdarma. Ťažšie sa otvára, pretože sa na ňom zlomila taká malá plastová časť za ktorú sa otváral, a tak treba ručne lyžičkou /vidličkou atď. podvihnúť vrchnák.
Odsávačka mlieka Philips Avent Ultra Comfort
Predám elektrickú odsávačku mlieka Philips Avent Ultra Comfort. Plne funkčná bez akýchkoľvek poškodení. K odsávačke ponúkam bohaté príslušenstvo: -10 ks stohovateľnych nádob s vrchnákmi na mlieko Avent -15 ks nových sáčkov na mlieko do mrazničky Avent -1 ks nová mala plastová fľaša Avent s dudlom -1ks veľká sklenená flasa Avent -2 ks nové dudle Avent Klasik -2 balenia nové prsné vložky Avent -8 ks nových, opakovateľne používateľných kapsičiek na príkrm TWISTSHAKE Osobný odber Klasov alebo posielam po úhrade na účet Packetou (3,3€). Pôvodná cena (len odsávačky) 139€
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - cena spol
Avent náustok pre prvé dúšky silikónový 6+m 2 ks - PREDANÉ Avent vrchná časť z pohárika/ fľašky s náustkom: Philips Avent Hrnček pre prvé dúšky Premium 200ml, modrá - mám 2ks k dispozícii. Používané veľmi málo, pár krát. Cena za kus: 3 Eurá. Sedia na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku k ním nepredávam, pretože mala obrázok tučniaka a dcéra z nej pila mlieko s vrchnákom s cumlíkom :-) Avent vrchná časť z fľašky/pohárika s náustkom: Hrnček s mäkkým náustkom Philips Avent, 9m+, 300ml, modrý SCF802/01 Používané veľmi málo, pár krát. Cena: 3 Eurá. Sedí na všetky fľašky Avent Natural. Fľašku modrej farby nepredávam, tú dcéra používala s cumlíkom ako fľašku na mlieko. Modrá NUK First Choice Fľaša na učenie 150 ml - nové. Cena: 6 Eur Cumlíky: - Bibs, kaučukový cumlík pre novorodenca, len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Cena: 2 Eurá - Canpol Babies, 0-6mes.- len vyskúšaný, vyvarený - dcéra ho nechce. Silikónový. V tme svieti. Ortodontický, nie je symetrický (je taký akoby zahnutý, môžem odfotiť). Cena: 2 Eurá Hryzátka: po 0,5 Eur za kus. Hrnček, ktorý sa prevažuje, na učenie pitia: pridám k nákupu zdarma. Ťažšie sa otvára, pretože sa na ňom zlomila taká malá plastová časť za ktorú sa otváral, a tak treba ručne lyžičkou /vidličkou atď. podvihnúť vrchnák.
Predam Philips Avent Parný sterilizátor
Predam nepouzity Philips Avent Parný sterilizátor do mikrovlnnej rúry Parný sterilizátor do mikrovlnnej rúry Philips Avent je skvelý na rýchle a účinné sterilizovanie doma alebo na cestách. Naraz môžete sterilizovať až 4 fľaše alebo iné produkty Philips Avent a už za 2 minúty zlikvidujete 99,9 % mikróbov. Bližšie info:
Dojčenské fľaše a náhradné cumle
Predám spolu alebo zvlášť tieto dojčenské fľaše. Avent Natural fľaša s objemom 125ml - používaná sporadicky asi 4 mesiace. Dojčenská fľaša Philips Avent Natural je vhodná pre vaše dieťa už od narodenia. Vďaka širokému cumlíku v tvare prsníka umožňuje kombinovať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Extra jemný cumlík s ohybným špirálovitým tvarom je podobný prirodzenému pohybu a navodzuje pocit skutočného prsníka. Unikátny antikolikový ventil napomáha znižovať vznik kolík a nepokojného správania pri kŕmení, pretože vzduch ostáva vo fľaške a nedostáva sa bábätku do bruška. Fľaška Philips Avent Natural je z vysokokvalitného materiálu bez obsahu BPA a má široké hrdlo, čo umožňuje ľahké čistenie. Značka: Avent, objem: cca 125 ml, cena: 4€. Cumlíky Avent Natural, antikolik, veľ. 3 s tromi otvormi - nové, iba otvorené, nepoužívané - nesedia na tento typ fľaše, ale na pokračovaciu, ktorú sme už nedokupovali. Uľahčite bábätku prechod od dojčenia ku kŕmeniu z fľaše. Cumlík na fľašu Philips Avent Natural 3 je mimoriadne mäkký a verne imituje prsník. Flexibilná špirálová konštrukcia, okvetné lístky a prirodzený tvar cumlíka podporujú prisatie. Antikolikový ventil sa potom postará o to, že vzduch prúdi vo fľaši, nie do bruška dieťaťa. Zaistite bábätku čo najprirodzenejší pocit pri kŕmení, lepšie si zvykne na fľašu. Ideálny prietok pre deti od 3 mesiacov, bez BPA. Značka: Avent, veľkosť: 3, cena: 4€. Sklenená dojčenská fľaša Simax - nepoužívaná, iba umytá. Fľaša je vyrobená z vysokokvalitného žiaruvzdorného skla, ktoré je odolné voči teplotám od -40 °C do 300 °C a je určené na styk s potravinami. Sklo SIMAX má vysokú odolnosť voči chemickým látkam; je hladké a neporézne, dokonale priehľadné a odolné voči korózii; neobsahuje kadmium, olovo ani bisfenol A; sklenené fľaše neabsorbujú pachy, možno ich mnohokrát sterilizovať a vždy budú čisté a priehľadné. Sklenená dojčenská fľaša. Materiál: žiaruvzdorné borosilikátové sklo Sklenenú fľašu možno umývať v umývačke riadu s jemnými umývacími prostriedkami. Značka: Simax, objem: cca 240 ml, cena: 4€. Spolu všetko za 10€ plus poštovné. Pozri aj iné moje inzeráty, zbavujem sa postupne veľkého množstva aj nových vecí za "drobné". Najlepšie osobný odber, balné u mňa v cene, obyčajné poštovné iba na vlastnú zodpovednosť, posielam po pripísaní na účet. 100% serióznosť, maximum pre Vašu spokojnosť. Pri väčšom odbere, dohoda na cene možná. Pri nákupe u mňa nad 10€ praktický darček podľa vlastného výberu #zadarmo.
Philips Avent Premium ohrievač fliaš
Plne funkčný, málo používaný. Ohrievač fliaš s inteligentnými senzormi teploty Rýchle a bezpečné rozmrazenie pokrmov Ideálny aj na tuhú stravu Jednoduché čistenie ohrievača fliaš Udrží ohriate jedlo teplé až 60min. Philips Avent SCF358/00 je vhodný aj na fľaše iných výrobcov. Elektrický ohrievač fliaš od značky Philips Avent Premium predstavuje rýchly a bezpečný spôsob pre ohrievanie mlieka a detskej stravy. Funkcia rovnomerný ohrev ohreje fľašu s objemom 150 ml už za do 3 minúty. Zároveň inteligentný snímač teploty jednoduchým stlačením tlačidla zahrieva obsah na požadovanú teplotu. Svetelná kontrola ukáže, kedy je materské mlieko zohriate a akonáhle dosiahne požadovanú teplotu, udržuje mlieko zohriate až hodinu. Elektrický ohrievač fliaš od značky Philips Avent Premium je kompatibilný s fľašami Philips Avent a väčšinou ďalších bežne dostupných dojčenských fliaš. Kupovany min. roku, takze este v zaruke. Doklad o kupe k dispozicii. Cena plus poštovné