inzercia, predaj, predám, bazár

Emily

Kategória: Pre mládež

L.M. Montgomery
Emily z nového mesiaca
Emily zdolava prekážky
Spolu 45€
Emily
Podobné inzeráty
Emily Pierkova
Predám knihy, sada Emily Pierkova, PC kus 7eur, predám len spolu cena 18eur+poštovné.
Jana Šulková - Odvrhnutá
Emily netušila, že sa jej želanie splní. Jedného dňa sa však preberie v nemocnici a nemá nič. Rodinu, priateľov a celú jej minulosť pohltila amnézia. Ujme sa jej evanjelický kňaz s manželkou a ponúknu jej nový život. Hoci Emily chce začať od nuly a zabudnúť, že kdesi existuje jej skutočná rodina, osud jej to nechce dovoliť.
Fantasy knihy
Dvanásť nocí zázrakov-Andrew Zurcher pre deti, mládež od 11rokov PC 14,99€, teraz 9€, Malý biely koník- Elizabeth Goudgeova od 9 rokov, PC 8,99€ teraz 7€, Tajomná lekáreň pre čitateľov od 10 rokov PC 11,99€ teraz 9€ -PREDANÉ Kocúr Krištof- Katherine Applegateová od 8 rokov PC 9,99€ teraz 6€. Emily Pierkova PC 7eur/kus cena sa súpravu 18eur (iba spolu). Dievča z atramentu a hviezd PC 9,99eur, teraz 6eur. Ničnever PC 13eur,teraz 10eur. Harry Potter a kameň mudrcov 8€, -PREDANÉ Harry Potter a tajomná komnata 8€ -PREDANÉ Knihy sú v super stave, 1krát čítané, ako nové.
Knihy pre mládež
Predám knihy pre mládež/ dievčatá, ktoré sú vo výbornom stave, raz čítané. Poštovné hradí záujemca. V prípade záujmu píšte prosím na mail, alebo sms, v práci nemôžem dvíhať telefón. 1. Nepobozkaná- autor Miroslava Varáčková (Evita) 5€ 2. Na počiatku bolo koleso- Zuzka Slaninka 2€ 3. Alex na ex- Alyson Noel 3€ 4. Rebelka- Karin Krausová (kniha je v dobrom stave) 1€ 5. Úteky- autor Zuzana Šedá 3€ 6. Kruté leto - Alyson Noel 4€ 7. Prvá láska - James Patterson a Emily Raymondová 4€ 8. Denník nočného motýľa - Rachel Kleinová 3€ 9. Psia cesta domov - W. Bruce Cameron 5€
Predám knihy
Denník odvážneho bojka3,6,7- kus:5€ - sada:12€ Traja kamoši,Príbehy z trdelníkova,Čarodejnice - kus:5€ - sada:12€ Mach a Šebestová- 5€, Opice z našej police-4€ Čarodejnice-5€ Klára a mátohy,Klára a Tity-kus:5€ - sada:7€ Denník mimoňky1,3,tvoj denník-kus:5€ - sada:12€ Najhoršie deti na svete1,2-kus:7€ -sada11€ Hnusná teta Berta, Polnočná banda-kus:7€ -sada:11€ Ja už nie som trápny-5€, Čo je na večeru pán Gum?-3€, Denník poďobaného upíra-4€, Zošidlo-5€, Lenny Cyrus-5€,Smaragdový atlas-4€ Tigrí tím-kus:3€ -sada:9€ (v niektorých chýba lupa) Klub záhad-kus:5€ -sada 25€ (v niektorých chýba lupa) Jedenáste narodeniny,Konečne dvanásťročná -kus:5€ -sada:7€ Počertená,Dada Nálada,Emily Pierková,Mimi a Líza-kus:5€ -sada:15€ Grázlik Gabo,Postrach Denis-kus:2€ -sada:7€ Môj veľký tučný rybí zombík,Môj veľký tučný rybí zombík,Môj geniálny svet,Malý milionár,Zaslíbená Země Nezemě -kus:5€ -sada:22€ OSOBNÝ ODBER V TRNAVE, POSIELAM POŠTOU+POŠTOVNÉ
Knihy pre dievčatá
Predám nasledovné knihy pre dievčatá: Federica Bosco - Zamilovaná do anjela. (6e) Liz Kessler - Emily Windsnapová a zámok v hmle. (5e) WITCH - Expedícia, S láskou, Aká je Irma? (4e/ks) Lucy M. Montgomery - Anna zo zeleného domu, Anna v Redmonde. (5e/ks) L. J. Smith - The Vampire diares (5e)- anglický jazyk Thomas Brezina - Princezná Pia (7e), Sestra je doňho (4e) Cena je bez poštovného (platí kupujúci). Možnosť osobného odberu v Košiciach. Kontaktujte na mail (t.č. vymyslené). Knihy sú nové, nečítané.