inzercia, predaj, predám, bazár

eMotion difuzer alfapureo

Kategória: Zvlhčovače vzduchu

Predam čisto nový zabalený difuzer alfapureo

Aroma difuzér do bytu, nabíjateľný a prenosný, pokryje približne 20m2 priestoru. Balenie obsahuje aroma olej v objeme 80 ml, ktorý vydrží priemerne 240 hodín. Bez použitia vody. Voliteľná 3-stupňová intenzita vône. Na výber zo 6-tich aroma olejov ( 3 aroma oleje inšpirované svetovými parfémami + 3 aroma oleje s obsahom prírodných silíc).

Malý, prenosný a nabíjateľný difuzér v elegantnom dizajne pokryje približne 20m2 priestoru. Je ľahko ovládateľný a neuveriteľne nenáročný na údržbu. Ideálne prevonia Vášu izbu, kúpeľňu alebo kanceláriu.

Po spotrebovaní náplne si môžete objednať náhradnú nálpň, ktorýkoľvek z aroma olejov značky AlfaPureo.

Na výber z vôní:

White Flower – Vonný olej s dezinfekčným účinkom s púdrovou vôňou bielych kvetov.

Light Citrus – Vonný olej s dezinfekčným účinkom s vôňou citrusov a drevitým podtónom.

Gentle Man – Vonný olej s dezinfekčným účinkom s vôňou luxusného pánskeho parfému.

Herbal Care – Vonný olej s obsahom 100%-ne prírodných silíc Levanduľa – Mäta – Limetka.

Spiro Therapy – Vonný olej s obsahom 100%-ne prírodných silíc Materina dúška – Mäta.
eMotion difuzer alfapureo
Podobné inzeráty
AROMA DIFFUSER FAVORIT 300, WHITE
Možnosť poslať poštou. Nový, nikdy nepoužitý Ultrasonický aróma difuzér s objemom nádoby 300 ml, automatické vypnutie, 7 nastaviteľných farieb LED podsvietenia a časovač hmloviny, doba prevádzky až 5 h, odporúčaná veľkosť miestnosti do 30 m2, farba difuzéra biela. Vonná oáza Stačí pridať 4–6 kvapiek vybraných esenciálnych olejov do 300 ml vody a vaša miestnosť sa razom stane príjemne voňavou oázou. Difúzer je možné použiť aj ako lampičku. Studená vonná hmlovina pomôže znížiť pohyb poletujúcich prachových mikročastíc a posilniť váš pocit čistoty okolitého priestoru. Vďaka prepojeniu terapeutickej funkčnosti a krásneho dizajnu ide o vítaný doplnok akéhokoľvek interiéru, ktorý môže slúžiť aj ako vhodný darček pre vašu rodinu, alebo priateľov. Zvlhčovač vzduchu Ak však nebudete mať chuť na aromaterapiu, je možné ultrasonický difuzér využiť ako zvlhčovač vzduchu. Vplyvom kúrenia v zimných mesiacoch máme častokrát problém so suchým vzduchom, ktorý môže ďalej vysušovať naše dýchacie cesty. Difúzer studenou hmlovinou dokáže zvlhčiť suchý vzduch a vytvoriť príjemné prostredie. Zatvorte oči, nadýchnite sa. LED podsvietenie a časovač vypnutia Má nastaviteľné LED svietenie so 7-mi farbami a časovač vypnutia. Difúzer disponuje automatickým vypnutím v prípade, že dôjde v nádrži voda. Doba prevádzky je až 5 hodín. Odporúčame pre miestnosti s veľkosťou do 30 m2. Hlučnosť difuzéra 20 ~ 40 dB, difuzér je vhodný aj na nočné použitie. Prístroj môže byť počas užívania mierne zahriaty. Nemá to vplyv na jeho správnu funkciu. Spoločník nielen na doma Difúzer je vhodný do kozmetických salónov, spa a jóga centier, ale aj do spální, obývacích a detských izieb, na WC, do konferenčných miestností, kancelárií, hotelov, nemocníc alebo do akýchkoľvek iných súkromných, alebo verejných priestorov. Ultrasonická technológia Aróma difuzér je navrhnutý tak, aby využíval to najlepšie ako z orientálnej kultúry, tak aj z najnovších poznatkov a technológiu západnej vedy. Prístroj pomocou ultrazvuku rozkladá esenciálny olej a vodu v hmle mikročastíc a uvoľňuje do vzduchu aktívne zložky a anióny. Ultrasonická technológia nezahrieva esenciálny olej a zachováva všetky jeho pozitívne terapeutické účinky.
eDrive – inteligentný difuzér do auta alfapureo
Predam čisto nový zabalený alfapureo Šikovný elegantný difuzér navrhnutý do interiéru auta, ktorý pracuje na pohybový senzor a má dva stupne intenzity. V čiernej a bielej farbe. 6 prémiových aroma olejov v štartovacom balíčku: Light Citrus – Gentle Man – White Flower – Juicy Fruit – Herbal Care – Spiro Therapy Skúšali ste už všetky možné „stromčeky“ a „panáčikov“ no stále ste vo svojom aute nedosiahli vytúžený efekt tej správnej vône? Nastal čas na eDrive – inteligentný aromatizér do vášho auta. Je špeciálne navrhnutý do interiéru auta, pracuje na pohybový senzor a má dva stupne intenzity. Ovládanie a manipulácia je skutočne veľmi jednoduchá a intuitívna. Je nabíjateľný, čiže vás nikdy nezradí, obzvlášť keď to budete najviac potrebovať . Ohúrte každého, kto vstúpi do vášho auta. Vrátane seba. eDrive si svoje uplatnenie nájde aj u vás doma alebo v práci. Nalepte ho napríklad na dvere od toalety a užívajte si svieži pocit vône pri každom pohybe dverí. Vnútorné náplne tvoria prémiové aroma oleje od slovenského výrobcu alfapureo, inšpirované svetovými parfémami a zložené z tých najkvalitnejších ingrediencií. V štartovacom balíčku na vás čaká šesť exkluzívnych aroma olejov, ktoré dokážete vymeniť v priebehu niekoľkých sekúnd. Stačí aromatizér otvoriť, vytiahnuť prázdny flakón a nahradiť ho novým. Následne si už iba dokupujete náhradné balíčky, zložené zo šiestich totožných aroma olejov, aké ste mali v štartovacom balíčku.
dōTERRA Volo Marble difuzér
Predám difuzér dōTERRA Volo Marble. Nádherný ultrazvukový difúzer doTERRA Volo™ má mramorovú úpravu. Hodí sa do každej miestnosti doma alebo v kancelárii. Difúzer Volo má vrchnú časť ručne vyrobenú z polyresínu s na zákazku zdobeným vzorom z diamantov. Má voliteľné nastavenie svetla: bez osvetlenia, teplé svetlo a jasné svetlo jantárovej farby. Tento jedinečný difúzer má prispôsobiteľný výkon a viacerými možnosťami nastavenia času – podľa želania si môžete nastaviť uvoľňovanie esenciálnych olejov certifikovanej čistej testovanej triedy CPTG™. Aktuálna cena: 92€ Moja cena: 69€ Dôvod predaja: tento mramorový difuzér máme doma 2x, momentálne máme už viac difuzérov ako izieb v dome, tak tento čo máme dvojmo posúvam ďalej. Najkrajší difuzer čo doma máme. Osobný odber po dohode možný v BA-Rača, PK, SC, TT, Smolenice. Poštou/Packetou posielam v prípade uhradenia poštovného kupujúcim.
Mini – batériový difuzér Alfapureo
Predam čisto nový zabalený difuzer alfapureo Výkonný difúzer bez potreby elektrického napájania, s možnosťou pohonu na batériu. Vhodný na stenu alebo voľne stojaci. Pokrytie približne 30 m2 . Bluetooth ovládanie. Náplň 100 ml vydrží od 30 do 60 dní.
Aroma difuzér s efektom plameňa
DIFUZÉR S EFEKTOM PLAMEŇA Máte radi hrejivý pocit domova a príjemnú vôňu? Vďaka svojmu jedinečné vzhľadu pripomína tento aróma difuzér horiaci plameň. Nenechajte sa ale oklamať. Jedná sa len o čistú vodnú paru, prípadne doplnenú o aromatický esenciálny olej podľa Vášho výberu. AKO FUNGUJE? Pozrite si video Aróma difuzér obsahuje nádobku s nadpriemerným objemom až 180ml. Do nádoboky nalejete vodu s aromatickou esenciou a ultrazvukový difuzér sa postará o tú pravú atmosféru. Na dne difuzéra je špeciálna ultrazvukové zariadenie, ktoré pomocou kmitania začne premieňať vodu na studenú voňavú paru. Tá sa vrchnou časťou dostáva do priestoru a vďaka špeciálnemu LED osvetleniu, pripomína tento efekt horiaci plameň. BEZPEČNÝ NA DOTYK AJ V NOCI Aróma difuzér neprodukuje teplo a para imitujúca plameň je úplne studená. Je teda bezpečný na dotyk a nemusíte sa báť prevádzky ani pri malých deťoch. Prevádzka je tichá a bezpečná. Zabudovaný čip sa postará o vypnutie v prípade, že hladina vody klesne pod minimálnu úroveň. ČO JE DIFÚZIA? Difúzia je proces samovoľného rozptylu častíc v priestore. Všetky látky majú tendenciu presúvať sa z prostredia s vyššou koncentráciou do prostredia s nižšou koncentráciou až kým sa ich koncentrácia nevyrovná. Tento proces sa riadi druhým termodynamickým zákonom a prebieha v plynoch, kvapalinách aj v pevných látkach. Najrýchlejšie prebieha v plynoch. Difúziu kvapaliny v našom prípade urýchľuje ultrazuk na frekvencii 2,4GHz. Výsledná para nasvietená LED-kami vytvára efekt plameňa. PARAMTRE VÝROBKU: Osvetlenie: LED (dve úrovne intenzity) Objem nádržky: 180 ml Uvoľňovanie pary: 15-20ml/h Veľkosť: 17 x 7.5 x 10 cm Napájanie: USB-C kábel (je súčasťou balenia) Stačí pripojiť k Vašej nabíjačke mobilu, alebo k power banke Hmotnosť: 290g
„Golden Edition“ darčekový set – difuzér Tower Gold + 100 ml
Predam čisto nový zabalený difuzer alfapureo Luxusný darčekový set pre každý interiér: dizajnový difuzér TOWER Gold + ZDARMA dávka dezinfekčného aroma oleja na 3 mesiace so zlatým darčekovým balením Luxusný dizajnový doplnok do interiéru Vôňa v objeme 100 ml ZDARMA Použitie až do 100 m2 Dotykové ovládanie Zabezpečí preventívnu dezinfekciu vzduchu a všetkých povrchov Technológia preventívnej dezinfekcie vzduchu a povrchov je založená na aplikovaní vonného oleja do priestoru, a to pomocou difuzérov. Po spustení difuzéra sa vonný olej zatomizuje na hmlovinu (atómy plynu). Tá sa efektívne šíri interiérom, kde eliminuje vírusy a baktérie priamo vo vzduchu a na povrchoch. Čím menej vírusov sa v miestnosti nachádza, tým je riziko šírenia nákazy nižšie. Dezinfekčná účinnosť našich olejov bola opakovane testovaná ako v laboratóriách, tak aj v teréne. Všetky protokoly, metódy a výsledky dezinfekčnej účinnosti si môžete pozrieť v sekcii Certifikáty. Dezinfekčný prvok pridaný do aroma oleja je absolútne zdravotne nezávadný , dokonca zdraviu prospešný, pretože sa bežne používa na dezinfekciu pokožky a slizníc. Taktiež sa používa v liečebných kúpeľoch na inhaláciu a rôzne kúpeľné kúry. Olej je tým pádom vhodný aplikovať aj v prítomností ľudí (vrátane malých detí), zvierat či rastlín. Takáto preventívna dezinfekcia má svoje uplatnenie počas celého roka na zabezpečenie nepretržitej dezinfekcie v akomkoľvek type priestoru, bez ohľadu na veľkosť či zameranie. Navyše zanecháva v miestnostiach príjemnú vôňu. Návod na použitie: Vonný olej nerieďte. Nalejte olej do vnútornej nádoby difuzéra, uzavrite a spustite difuzér podľa návodu. Nespotrebovaný olej uzavrite a odložte na neskoršie doplnenie Preukázateľné účinky: Podľa normy EN1276 baktericídna účinnosť po 60 min ǁ Podľa normy EN1650 fungicídna účinnosť a účinnosť proti kvasinkám po 60 min ǁ Podľa normy EN13704 sporicídna účinnosť po 60 min ǁ Podľa normy EN14476-A2:2020 virocídna účinnosť na obalené vírusy po 60 min ǁ Podľa normy EN13623:2020 účinok proti Legionella po 15 h.