inzercia, predaj, predám, bazár

Epilátor braun silk epil 7

Kategória: Epilátory, Depilátory

Epilátor iba odskúšaný.
Epilátor braun silk epil 7
Podobné inzeráty
IPL Epilator BRAUN Silk-expert PRO5 PL5154 IPL
Predám nevhodný darček, Braun IPL PRO5 epilator, kupovaný 14.2.2023. Ešte v záruke, dodám aj s faktúrou. V balení sú dve hlavice, strojček a napájacie káble, bol trikrát použitý, bez poškodení. Cena 330€. Cena v obchodoch okolo 500€. Odber v KE. IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5154 zabezpečí dlhodobú redukciu chĺpkov. Senzor Skin Pro 2.0 (SensoAdapt™) automaticky optimalizuje intenzitu zábleskov podľa odtieňa pokožky. IPL epilátor Braun Silk-expert Pro PL5154 kĺzavý a presný režim 400 000 zábleskov 10 stupňov intenzity Presný a štandardný kryt v balení Technológia SensoAdapt™ technology Viditeľné zníženie rastu chĺpkov až na 6 mesiacov¹ Skin Pro 2.0² (SensoAdapt™) Odtiene pokožky sa líšia, preto senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™, s UV filtrom) nepretržite sníma vašu pokožku a automaticky prispôsobuje intenzitu každého záblesku na rôznych častiach tela. ² Zdieľaná technológia so spoločnosťou Cyden. Viditeľné výsledky až do 6 mesiacov¹ Najlepší výkon vo svojej triede na viditeľnú redukciu chĺpkov už za 4 týždne, ktorá pretrváva až 6 mesiacov¹. Na sledovanie prvých výsledkov a dosiahnutie dlhodobo hladkej pokožky používajte prístroj raz za týždeň počas 1 mesiaca. ¹Rast chĺpkov je redukovaný o 74 % po 12 týždňoch ošetrovania – hodnota kombinovaná pre ošetrenie bikini oblasti a nôh. V jednotlivých prípadoch sa výsledky môžu líšiť. Senzor Skin Senzor Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) nepretržite sníma odtieň vašej pokožky 80-krát za sekundu a automaticky upraví úroveň intenzity na zabezpečenie dokonalej rovnováhy. Dôkladný od hlavy po päty Tento IPL epilátor je vybavený presným krytom na menšie a citlivé oblasti, ako sú oblasti tváre a bikín, a štandardným krytom ideálnym na podpazušie. Hladká pokožka aj na citlivých miestach Dva režimy citlivosti dotykom tlačidla prispôsobia intenzitu svetla na dlhodobo hladkú pokožku aj na citlivých miestach. Ideálne aj pre neskúsených používateľov. Menej vynechaných miest Silk-expert Pro 5 je IPL epilátor na trhu³ – bliká každú 0,5 sekundu. Nepretržité, vysokorýchlostné záblesky umožňujú jednoduché kĺzanie po pokožke a menej vynechaných miest. ³ Zdieľaná technológia so spoločnosťou Cyden. 10 úrovní intenzity Silk-expert Pro 5 rozpozná aj tie najmenšie odchýlky v odtieni pokožky na rôznych častiach tela vďaka 10 úrovniam intenzity. Tým zabezpečí rovnováhu výkonu na dlhotrvajúce výsledky v pohodlí domova. Skonštruovaný na dlhú životnosť Silk-expert Pro 5 je navrhnutý na 400 000 zábleskov, ktoré sa rovnajú 22 rokom ošetrovania celého tela*. Má výkon až 6 J/cm² – to je rýchly spôsob, ako dosiahnúť dlhodobo hladkú pokožku * Nejedná sa o záruku na životnosť prístroja. Zistite, či je IPL epilátor pre vás vhodný IPL epilátor Braun je vhodný na rôzne odtiene pokožky od svetlých až po stredne tmavé, s chĺpkami od prirodzenej blond po tmavohnedú alebo čiernu. Technológia IPL je najmenej vhodná na veľmi blond, červené, šedivé alebo biele chĺpky, kde je menej melanínu na zachytenie svetla.
Epilátor Braun Silk-épil 5-620
Predám Epilátor Braun Silk-épil 5-620. Epilátor je nový Na dobierku neposielam pripadne po dohode za pochopenie ďakujem. epilátor • systém SensoSmart - vhodný pre začiatočníkov • 2 rýchlosti • 28 pinziet • technológia Micro-Grip • vodoodolný • Li-Ion akumulátor • doba prevádzky 30 min • doba nabíjania 1 hod • masážny systém • mäkké puzdro • masážny a zastrihávac nadstavec, na kontakt s pokožkou • holiaca hlava. Viac informácií nájdete na internete.
Predám epilátor Braun Silk Epil 3
Predám epilátor Braun Silk Epil 3 v pôvodnom balení. Epilátor bol málo používaný, je plne funkčný s kompletným príslušenstvom. Dohoda možná. Prosím, kontaktujte ma mailom. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Epilátor Braun Silk-epil 5 Wet & Dry Nový, nepoúživaný
Epilátor Braun Silk-épil 5 5–541 Wet&Dry je vhodný pre ženy, ktoré s epiláciou začínajú. Epilátor je navrhnutý pre extra jemnú epiláciu na mokro vo vani či na sucho pre hladkú pokožku až 4 týždne. 28 pinziet s technológiou Micro Grip odstráni 4 x kratšie chĺpky než aké vosk dokáže zachytiť. Nový, nepoúživaný, v krabici.
Braun Silk-Expert Pro 5 IPL
Predám epilátor Braun Silk-Expert Pro 5 IPL. Detailné info o produkte tu: Epilátor je v záruke, nakoľko bol kupovaný 12. mája 2022. Súčasťou balenia je cestovné puzdro. Pôvodná cena 315€, ponúkam za 260€. Pri rýchlom jednaní možná dohoda. Len osobný odber, prípadne môžem doviezť do Žiliny. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky, na SMS neodpovedám. Prosím volať v doobedných hodinách, nakoľko poobede pracujem a telefón nedvíham.
Braun silk epil 9
Predam iba vyskúšaný epilator. Je ako novy, plne funkčný, vhodný aj ako dar. Poskodenie balenia - krabicky (je lepená, avšak bolo to už tak kúpené). Inak obsah ako aj samotný epilator je v 100% stave. Pôvodná cena 80€, teraz 50€ (Pripadne cena dohodou) V súčasnosti cena produktu sa pohybuje okolo 85-90€ Informácie o produkte: Extra široká epilačná hlava odstráni viac chĺpkov Z bezpečnostných dôvodov prevádzka len na batériu Použitie aj v sprche alebo vani Dve rýchlosti epilácie na individuálne nastavenie Senzor tlaku ustráži tlak na pokožku 40 pinziet vytrhne aj najkratšie chĺpky Osvetlenie pokožky zaistí dôkladnejšiu epiláciu Chladiaca rukavica v balení