inzercia, predaj, predám, bazár

Epson skener perfection V600 photo

Kategória: Scanery

Predam uplne novy nepouzity Epson skener perfection V600 photo. Skenuje v perfektnej kvalite aj 35mm film aj 6x6 stredny format a ine.
Epson skener perfection V600 photo
Podobné inzeráty
Skener Epson Perfection V600
Ponúkam na predaj skener Epson Perfection V600. Skener bol minimálne používaný (na skenovanie kinofilmov). Je v 100% stave bez akýchkoľvek poškodení a komplet s príslušenstvom ktoré k nemu bolo pri kúpe. Dôvodom predaja je, že je nevyužitý a môže lepšie poslúžiť niekomu inému. V prípade záujmu o viacej informácii alebo fotografií ma neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky. S cenou sa ešte dá popracovať. Prikladám aj podrobné info :
Skener Epson perfection V550 photo
Predám A4 plochý skener Epson perfection v550 photo, ktorý sa dá okrem bežného použitia využiť aj na skenovanie kinofilmov a diapozitívov a ich prevod do farebnej podoby. Stav: ako nový V balení všetko príslušenstvo vrátane inštalačného CD. Špecifikácie: Technológia Typ skenera : Skener s plochým łóżkom Hĺbka farieb : Vstup : 48 bitov Optická hustota : 3,4 Dmax skenovaním Skenovacím Rozlíšenie : 6.400 × 9.600 dpi Rozsah skenovaním : 216 × 297 mm Rozhranie a konektivita Rozhranie : USB 1.1 Type B Rozmery a hmotnosť: Hmotnosť : 4,1 kg Rozmery : 280 × 485 × 118 mm ( Šírka x hlbka x Výška ) Dôvod predaja: myslela som že budem mať viac času na fotenie, ale vôbec ho nevyužívam. Kupované pred 2,5 rokom. Pri rýchlom a serióznom záujme možná zľava. Kontaktovať sms alebo email.
kupim Epson Perfection V550 Photo scan
kúpim Epson V550 Photo scaner ďakujem ponuky ideálne okolie Bratislava ale ak sa dá poslať cez paketu, kldune z vetčej vzdialenosti potrebujem hlavne kvôli scanu negatv filmov 65mm filmu a 35mm film scanu keyworld : Epson Perfection V550 Photo , Epson V550 scaner
Skener Epson Perfection V19
Skenovanie vo vysokej kvalite až 4 800 dpi Nie je potrebné externé napájanie – stačí microUSB Vstavaný stojanček na úsporu miesta pri uložení skenera na výšku Maximálne intuitívna obsluha vďaka štyrom samostatným tlačidlám Dodávaný softvér na jednoduché zdieľanie, ukladanie i úpravy dokumentov a fotografií. blizsie info:
Skener Epson Perfection V37
Doprajte si vysoko kvalitné skenovanie A4 so zariadením Epson Perfection V37. Jedná sa o zachovalý a plne funkčný skener vhodný na každodenné použitie, ktorý je ideálny pre fotografie, dokumenty a stránky z fotoalbumov. Vďaka optickému rozlíšeniu skenera 4 800 dpi a použitiu technológie CCD (chargedcoupled device) sa používateľ môže plne spoľahnúť na to, že každý detail bude verne zachytený s výnimočnou ostrosťou. Osobný odber !
Predám Canon LIDE 400 Skener
Predám Canon LIDE 400 Skener Canon LIDE 400 Skener + USB-C Kábel. Skener sa pripája cez konektor USB-C (konektor na skenery) na druhom konci kábla je klasický veľké USB. Bez krabice , bez záruky , bez iného príslušenstva. Windows 10 po zapojení skenera automaticky bez problémov nainštaloval ovládače. Inak je možné si všetko zadarmo stiahnuť na canon stránke. Skener bol používaný s programom VueScan (Bez problémové skenovanie). Pozor VueScan nie je v cene. Je možné si ho stiahnuť ako trial alebo rovno zakúpiť na oficiálnej stránke. Cena: 69,99€ Buď poštou na Dobierku: Záloha na účet 5€ a dobierka 69,99€ Buď cez zásielkovňu: Platba vopred na účet 69,99€ a Doprava zadarmo Bud cez kuriéra DPD: Platba vopred na účet 69,99€ a Kuriér 2€ Skener nemá originálnu krabicu a preto bude balený do bublinovej fólie a kartónovej krabice. Poprosím nepíšte SMS ani Nevolajte. Pre kontakt je dole kontakty formulár.