inzercia, predaj, predám, bazár

Esenciálne oleje set 8x10ml

Kategória: Ostatné

Dr. C. Tuna Esenciálne oleje - set 8 x 10 ml

Získajte kompletnú kolekciu 8 jedinečných 10 ml vôní:
Mätový esenciálny olej
Čajovníkový esenciálny olej
Niaouli esenciálny olej
Levanduľový esenciálny olej
Eukalyptový esenciálny olej
Pomarančový esenciálny olej
Citrusový esenciálny olej
Jojobový olej
Toto je dokonalá kolekcia na vyskúšanie našich 100% čistých a prírodných esenciálnych olejov.
Ako ho používať:
Vychutnajte si ho ako samostatnú silnú vôňu alebo ho zmiešajte s inými esenciálnymi olejmi.

Difúzia: Pridajte tri až štyri kvapky do difuzéra.

Lokálne použitie: Naneste jednu až dve kvapky na požadované miesto.

Cena po aktivácií zľavy je len 51.53€ !
Tu si aktivujete zľavu -> (link stačí len slopírovať) a máte na zľavu ešte väčšiu zľavu ✨
Esenciálne oleje set 8x10ml
Podobné inzeráty
LEVOIT /esenciálnych olejov/aromaterapeutický difuzé
LEVOIT difuzér esenciálnych olejov, aromaterapeutický difuzér pre esenciálne oleje, zvlhčovač chladnej hmly, 300 ml aróma difuzér so 7 farebnými svetlami a časovačom, automatické vypnutie, bez BPA pre domácu kancelársku spálňu Bez Bpa, vyrobené z vysoko kvalitného materiálu Pp Lepší spánok: Užite si ničím nerušený spánok, zatiaľ čo difuzér využíva pokročilú ultrazvukovú technológiu pre tichú prevádzku až 21 dB Základné výhody: Používajte esenciálne oleje Levoit na relaxáciu po dlhom dni alebo jednoducho na šírenie osviežujúcich vôní po celom vašom dome. Trvalá vôňa: S kapacitou nádržky 0,3 qt / 300 ml Premier 100 nasáva vôňu do vášho vzduchu po dobu až 14 hodín bez doplňovania v režime nízkej hmly. Užite si aromaterapiu, ktorá trvá celú noc až do rána Malý, ale výkonný: Hoci je táto aróma difuzér dostatočne malá, aby sa zmestil na váš nočný stolík alebo kancelársky stôl, ponúka 2 nastavenia hmly s výstupom hmly až 50 ml/h, dobre funguje v miestnostiach 161–323 ft² / 15–30 m² . Funkcia časovača: Pomocou vstavaného časovača nechajte difuzér spustený, takže môžete relaxovať bez toho, aby ste sa museli obávať jeho vypnutia. Jednoduché čistenie: Vďaka širokému otvoru základne a priloženej čistiacej nádobke je čistenie difuzéra rýchle a jednoduché
Esenciálne oleje
Novinka esenciálne oleje❤️ ponúkam za členskú sumu 8ks 52€ ❤️ vhodne aj ako darček ❤️
Detský set  Mimoni Avon, kozmetika pre deti, resp. od 2,50 €
Detské dievčenské alebo chlapčenské sety resp. Uni sety pre deti Mimons Avon Set štyroch výrobkov dievčenský 12 Eur Set troch výrobkov dievčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 8 Eur Alebo možné kombinácie podľa druhej foto: Set štyroch výrobkov dievčenský 14 Eur Set troch výrobkov dievčenský s mydlovou farbičkou 8 Eur Set troch výrobkov dievčenský s toaletnou vodou 10 Eur Set dvoch výrobkov chlapčenský alebo Uni 6 Eur Alebo tretia foto Uni resp. chlapčenské sety: Set troch výrobkov Uni resp. chlapčenský 10 Eur Set dvoch výrobkov s mydlovou farbičkou Uni resp. chlapčenský 6 Eur Set dvoch výrobkov s krémom OF50 Uni resp. chlapčenský 8 Eur Na fotkách s možnými kombináciami sú vyobrazené tieto výrobky v nasledovných cenách pri kúpe jednotlivo: 2v1 šampón s kondicionérom 200 ml 3,50 Eur Mydlová farbička na telo do kúpeľa 100 ml 3 Eur Ochranný krém s OF50 120 ml 5,50 Eur Toaletná voda dievčenská 150 ml 5,50 Eur Balzam na pery banánový 2,50 Eur V setoch sú výhodnejšie. Z jednotlivých výrobkov mám po 3-4 až 6 kusov z ktorých sú možné kombinácie setov ako na jednotlivých fotografiách. Ihneď k odberu.
Drevený kufrík (na oleje)
Predám nepoužívaný drevený kufrík na esenciálne oleje. Je možné využiť ho aj inak. Poštou prišiel s 2 drobnými poškodeniami (vid foto). Rozmery 35,5 x 29 x 8,5 cm. Pôvodná cena bola 50 eur.
Predam luxusné vianočné ozdoby.
Predám za 5€ za 1 set luxusných vianočných ozdôb: Mám 2 sety tmavomodrých gúľ po 6ks 1 set tmavomodrých cencúľov 6ks 1 set tmavomodrých zvončekov 4ks 1 set tmavomodrých slniečok 5 ks, z obidvoch strán je slniečko 1 set tmavomodrých mesiacov 5ks, z druhej strany sú hviezdičky 1 tmavomodrý špic na vrchol stromu 1 žiarivomodrý špic na vrchol stromu 3 sety žiarivomodrých gúľ po 6ks 1 set zlatých gúľ 6 ks 1 set zlatých cencúľov 6ks Je to dosť ozdôb na veľký stromček. Môžte si zobrať po 1 sete alebo aj všetky spolu za 60€. Len osobný odber v Bratislave. Tel. č.
Ultrazvukový zvlhčovač Elechomes
Ultrazvukový zvlhčovač Elechomes EC5501/6 l, je použitá, funkčná v dobrom stave. Režim Cold Mist poskytuje blahodarnú hydratáciu a lepší spánok, zatiaľ čo režim Warm Mist je perfektný pre extra teplo v zime. Tento zvlhčovač, vybavený veľkou 6l nádržou a dvoma otočnými tryskami o 360 °, je vhodný pre miestnosti do 70㎡! Máte problémy so spánkom? Aktiváciou režimu spánku vypnete LED displej a zaistíte prevádzku pod veľmi tichými 34 dB. Jedna nádrž paliva vydrží až 60 hodín nepretržitého používania, takže tento zvlhčovač zaistí pokojný spánok po celú noc. Najmodernejšie čidlo vlhkosti detekuje vlhkosť v miestnosti. Okamžite rozpozná, aké veľké zvlhčenie miestnosť potrebujete na dosiahnutie požadovanej úrovne vlhkosti. Zvlhčovač sa navyše po dosiahnutí požadovanej vlhkosti vypne a znovu sa zapne, akonáhle vlhkosť opäť klesne. Ovládajte zvlhčovač na diaľku pomocou diaľkového ovládača! Môžete nastaviť úroveň hmly, teplotu hmly a mnoho ďalšieho. Jednoducho nastavte časovač od 1 do 12 hodín a zvlhčovač sa po uplynutí nastaveného času vypne. Už žiadne plytvanie energiou. Tento zvlhčovač studenej a teplej hmly uvoľňuje telo aj myseľ pomocou funkcie aromaterapie. Jednoducho naplňte svoje esenciálne oleje do určenej klapky, aby miestnosť príjemne prevoňala.