inzercia, predaj, predám, bazár

Esenciálny olej - levanduľa

Kategória: Zdravie a krása

100% prírodný esenciálny olej slúži na zlepšenie celkového stavu tela i duše. Levanduľa má silné relaxačné vlastnosti, podporuje pokojný spánok a zmierňuje podráždenú pokožku.
Použitie: Vhodný do arómalampy, rozprašovača alebo na vankúš pred spaním. Môže byť aplikovaný na kožu, vmasírovaný do chodidiel alebo pridaný do pleťových alebo telových krémov či šampónov.



Upozornenie: Nie je určené na vnútorné použitie. Pri aplikácii na kožu používajte vo veľmi malom množstve (1 - 2 kvapky), citlivé osoby môžu zriediť s iným nosným olejom, napr. kokosovým.



Objem: 10 ml



Čo sú esenciálne oleje? Esenciálne oleje sú vysoko koncentrované prchavé aromatické látky, ktoré sa získavajú z rôznych častí rastlín. Nájdeme ich v listoch, koreňoch, kvetoch, semenách i v kôre. Dodávajú rastlinám vôňu, chránia ich pred nebezpečím, dokonca im pomáhajú s opeľovaním a sú veľmi bohaté na rôzne účinné a liečivé látky.



Ako fungujú esenciálne oleje? Výhody esenciálnych olejov pramenia z chémie rastlín a ak sú tieto prírodné chemikálie správne destilované alebo extrahované, môžu byť použité na to, aby pomáhali fyzicky, psychicky a emocionálne v každodennom živote.



Kúzlo arómaterapie: Arómaterapia je druh alternatívnej medicíny a doslova znamená "liečbu pomocou vôní", najčastejšie esenciálnymi olejmi. Vonné zložky posilňujú rovnováhu a harmóniu organizmu a vedú k zlepšeniu celkového stavu organizmu, teda tela, duše i mysle.



Ako esenciálne oleje používať? Inhalácia: Oleje si môžete v malom množstve nakvapkať do arómalampy alebo difuzéra. Spríjemnite si tak vôňu v interiéri a navodíte si príjemnú náladu podľa zamerania oleja. Možno tiež zmiešať s vodou do rozprašovačov a použiť ako bytový sprej alebo na prevoňanie vankúšov. Masáž: vmasírovaním olejov do pokožky docielite príjemné uvoľnenie a vďaka benefitom daných olejov si môžete vychutnať silu týchto 100% prírodných olejov. Vhodná je napr. masáž chodidiel alebo na uvoľnenie šije, svalov, na spánky alebo vo forme obkladov. Kozmetika: zmiešajte si olej so svojím obľúbeným pleťovým alebo telovým krémom (stačí 1 - 2 kvapky, odporúčame najskôr vyskúšať na menšej vzorke). Kúpeľ: pridajte 3 - 5 kvapiek do vane alebo na stenu sprchy a vychutnajte si arómu podporenú silou vodnej pary.
Esenciálny olej - levanduľa
Podobné inzeráty
Dr. C. Tuna Esenciálne oleje - set 8 x 10 ml
Prebuďte svoje zmysly a pocíťte POVZBUDENIE s DR. C. TUNA, kolekcia 8 esenciálnych olejov na transformáciu vašej mysle, tela a duše. Preskúmajte množstvo esenciálnych olejov, ktoré ponúka DR.C. TUNA, ktoré vám môžu pomôcť dosiahnuť fyzickú, emocionálnu a duchovnú pohodu. Získajte kompletnú kolekciu 8 jedinečných 10 ml vôní: Mätový esenciálny olej Čajovníkový esenciálny olej Niaouli esenciálny olej Levanduľový esenciálny olej Eukalyptový esenciálny olej Pomarančový esenciálny olej Citrusový esenciálny olej Jojobový olej Toto je dokonalá kolekcia na vyskúšanie našich 100% čistých a prírodných esenciálnych olejov.
esenciálne oleje
Predám uvedené: Bergamot esenciálny olej 10 ml - 6,5 Eur Cédrové drevo Bio 5 ml - 6 Eur Klinček esenciálny olej 10 ml - 5 Eur Pomaranč Bio esenciálny olej 5 ml - 6 Eur Medovka s citronellou esenciálny olej 10 ml - 5,5 Eur Smrek esenciálny olej 10 ml - 5 Eur K dispozícii viacero kusov. V prípade seriózneho záujmu kontaktovať mejlom.
Senzorický difuzer doTERRA s olejom
doTerra Bubble Diffuser - je celkom výnimočný difuzér, ktorý nepotrebuje vodu. Stačí k difuzéru pripevniť váš obľúbený doTerra esenciálny olej. Môže sa prenášať podľa potreby, funguje aj bez káblového pripojenia. Voňavé prostredie si môžete  vytvoriť kdekoľvek a kedykoľvek.  Senzor je aktívovaný pohybom a pri zachytení pohybu začne uvoľňovať jemnú hmlu. Bubble difuzér vytvára hmlu v dvoch režimoch (normálny a intenzívny). Pri nečinnosti prechádza do spánkového režimu, pokiaľ opäť nezachytí pohyb.  Výhody tohto roztomilého difuzéra Bubble sú: * malá veľkosť * nepotrebuje vodu, len doTerra esenciálny olej * má senzor pohybu * hmla se uvolňuje v dvoch režimoch * je možné použiť 15ml i 5ml fľaštičky s olejom K difuzéru dostanete doTerra Citrus Twist 15 ml. doTERRA Citrus Twist si zamilujete! Táto povznášajúca zmes je nádhernou kombináciou esenciálnych olejov Divoký pomaranč, Citrónová tráva, Zázvor a Vavrín spolu s výťažkom zo zázvoru. Esenciálny olej Divoký pomaranč pomáha dodávať zmesi Citrus Twist upokojujúci a relaxačný účinok. Esenciálny olej Zázvor má navyše utišujúce účinky! Esenciálne oleje Divoký pomaranč a Zázvor môžu tiež po nanesení na pokožku podporiť pozitívnu náladu.
Lavender doterra - nový olejček
Predam novy olejcek Levandula od Doterra. Kompletné špecifikácie Levanduľaje jedným z najznámejších éterických olejov na planéte. Jej účinky sú mnohostranné. Môžeme ju použiť na upokojenie popálenín a regeneráciu buniek. Nekľudnému spáčovi pomáha vyvolať pokojný spánok a zmierňuje bolesť pri ranách a odreninách. Pridajte niekoľko kvapiek levandule na vankúše, posteľnú bielizeň alebo spodok chodidla, aby ste sa uvoľnili a pripravili sa na pokojný nočný spánok. Vďaka všestranným vlastnostiam sa levanduľa považuje za nevyhnutný olej, ktorý treba mať vždy po ruke. Spôsoby aplikácie: lokálna - možno používať v čistej forme (neriedený) priamo na požadované miesta alebo na reflexné body aromatická - rozprašovať alebo arómu priamo vdychovať vnútorná - 1-2 kvapky pod jazyk alebo užívať v kapsliach, v nápojoch i ako ochucovadlo pri varení Levanduľa je adaptogén (ako mäta pieporná). To znamená, že sa môže prispôsobiť potrebám tela a vo svojom veľmi zložitom zložení uvoľňuje len tie zložky, ktoré človek potrebuje. Potom môže niekoho upokojiť, iného zas posilniť a dodať energiu. Takisto pomáha ostatným olejom dobre spolupracovať.. Spája a prepojuje všetky komponenty tak, aby prinášali maximálny úžitok všetkým telesným systémom. Môže modulovať náladu, uľavuje pri úzkostiach. Pomáha pri hojení rán a poškodení tkanív, najmä pri popáleninách. Levanduľa má všestrannú, neagresívnu povahu. Jej použitie je jednoduché a ľahké. Upozornenie: nevhodné pre deti do 6 rokov, v prípade detí od 6 rokov užívať opatrne a olej viac riediť Metóda extrakcie: destilácia parou z kvetov Praktické použitia Levanduľového esenciálneho oleja: upokojiť umrnčané dieťatko, levanduľový olej sa osvedčil kvôli svojej upokojujúcej vôni zvlhčovač pleti, pretože levanduľový olej má schopnosť povzbudzovať cirkuláciu, prirodzene zvyšuje hladinu kyslíka a živín, ktoré sa dostanú do vašej pleti, a tým robia pleť vláčnejšou pre občerstvujúci spánok, keď sa vám nedarí vypnúť, kvapnite si na vankúš kvapku levandule, jej upokojujúca vôňa vás nádherne uvoľní pre uvoľnenie zapchatých dutín, natrite levanduľu na dutiny, vyhnite sa pritom očiam - Levanduľa má schopnosť regulovať opuchy a prečistiť cesty urobte si krásny levanduľový horúci kúpeľ, do 2 lyžíc sódy bikarbóny namiešajte 4-5 kvapiek levandule, zmiešajte s vodou a užívajte si prírodný repelent, na udržanie hmyzu v bezpečnej vzdialenosti si dajte 1-2 kvapky na zátylok a za uši osviežte interiér svojho auta, kvapnite 6-7 kvapiek do 100 ml vody v sprejovacej fľaštičke a jemne postriekajte sedadlá, koberec a čalúnenie vo svojom aute upokojte svojho psa, kvapnite si kvapku levandule na ruku a jemne svojho zvieracieho miláčika pohlaďte
Telový krém Tekutá náplasť
125 g
STOP bolestiam! Cena:11,80€ Telový krém Tekutá náplasť od TianDe prináša okamžitú úľavu boľavým kĺbom a je tiež skvelým pomocníkom pre vášnivých športovcov. Telový krém Tekutá náplasť od TianDe je ideálny pre milovníkov aktívnych tréningov, ale aj pre tých, ktorí pred posilňovňou dávajú prednosť gauču, resp. majú sedavý typ práce. Vďaka obsahu účinných aktívnych zložiek má krém silný zahrievací účinok. Obsahuje: škoricový esenciálny olej, ktorý zmierňuje svalové kŕče klinčekový esenciálny olej, ktorý zmierňuje bolesť pri zraneniach a natiahnutých svaloch, zlepšuje krvný obeh a zvyšuje imunitu esenciálny olej z jedle pomáha obnoviť normálnu výživu chrupaviek, zosilňuje mikrocirkuláciu krvi a lymfy v kĺbových tkanivách extrakt z pálivých červených papričiek má silný zahrievací účinok, regeneračné vlastnosti a prospieva k lepšiemu obehu krvi gáfor má analgetický a protizápalový účinok mentol má protizápalový účinok, analgetický účinok a antiseptické vlastnosti propolis, ktorý podporuje obnovu kĺbnych tkanív a prispieva k zvýšeniu pohybovej aktivity kĺbov výťažok z omanu pravého sa využíva pri bolestiach kĺbov, chrbta a kostí olivový olej má zmäkčujúce účinky na pokožku a vďaka nemu nebude vaša pleť ani po dlhodobom užívaní krému suchá či podráždená ​​Vďaka týmto pozitívnym účinkom je krém Tekutá náplasť od TianDe jeden z najobľúbenejších výrobkov TianDe. Navyše obsahuje viac ako 92% prírodných zložiek. Spolu s masážnym gélom Orthophyt a fytogélom na nohy Slavitom predstavujú trio veľmi obľúbených a účinných výrobkov, ktoré dodajú vašim nohám, kĺbom i celému telu pohyblivosť, ľahkosť, zdravie a krásu. Nech vám odteraz každý pohyb prináša len radosť, už žiadnu bolesť!
Esenciálny olej Wintergreen, doTerra, 15 ml, nový, nepoužitý
Esenciálny olej Wintergreen od značky doterra, nový, nepoužitý JE NEVHODNÝ NA VNÚTORNÉ POUŽITIE, KONZUMÁCIU!! Esenciálny olej Wintergreen je vyrobený z rastliny gaultéria ležatá (gaultheria procumbens). Účinky a použitie: Skvelé pre upokojujúcu masáž po cvičení Má osviežujúcu a povzbudivú arómu Často sa používa v žuvačkách, cukríkoch a zubných pastách na ochutenie Wintergreen má otepľujúci účinok pri aplikácii na pokožku a je výborný na použitie ako upokojujúca masáž. Zrieďte s frakcionovaným kokosovým olejom, aby ste minimalizovali citlivosť na kožu. Na upokojujúci kúpeľ pridajte 1-2 kvapky esenciálneho oleja Wintergreen na teplú kúpeľovú vodu. Môže sa aplikovať v čistej podobe (neriedený) alebo sa dá tiež riediť v pomere 1:1 (1 kvapku esenciálneho oleja na nejmenej 1 kvapku nosného oleja) pri lokálnej aplikácii pre deti a pre ľudí s citlivou pokožkou. Aplikujte na reflexné body a/alebo priamo na postihnutú oblasť. Aplikujte lokálne na potrebné miesto a užívajte olej v menšom množstve (rozrieďte frakcionovaným kokosovým olejom pre aplikáciu na väčších plochách).