inzercia, predaj, predám, bazár

Eska 24

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam Esku po GO.Nový autolak,nie spray,nove vyplety ,nerez spice,nove duse ,plašte a iné.
Eska 24
Podobné inzeráty
Nálepky Favorit rôzne ročníky a typy.
Nové nálepky na Favorit 1952. Polepy Samolepky Favorit, Eska, Eska- Premier, Liberta a iné. - Favorit, Campagnolo 14 €. - Eska - 14 €, Premier, Liberta - 12 €. - polepy na hustilku F1, F12 - 4 € Poštovné na dobierku je + 3,50 €. Po dohode, možný aj osobný odber. Polepy sú vyrobené na profesionálnom zariadení a z kvalitnej fólie, odolnej proti vode a slnečnému žiareniu. Rozmery archu 17,5cm/26,5cm (zhruba odpovedá veľkosti A4). Poštovné na dobierku je 3,50 €. po dohode je možný aj osobný odber. Prosím kontaktovať mailom, ĎAKUJEM. Všetky polepy na:
Nálepky na retro klasiky bicykle.
Samolepky Favorit, Eska, Eska- Premier, Liberta a iné. Bianchi, Colnago, Pinarello, Battaglin, Scapin, Campagnolo, Favorit, Eska, Premier, Liberta... - polepy na kolesový ráfik Favorit a aj hustilku F1, F12 - 4 €. Poštovné na dobierku je + 3,50 €. Po dohode, možný aj osobný odber. Polepy sú vyrobené na profesionálnom zariadení a z kvalitnej fólie, odolnej proti vode a slnečnému žiareniu. Rozmery archu zhruba odpovedá veľkosti A4. Všetky polepy na:
Eska bicykel
Eska - bycikel Predám pojazdný bicykel Eska v pôvodnom stave, treba vykonat drobnu udrzbu , nastavit prehadzovacku, premazat .... len osobný odber /mala dohoda,mozna / na SMS nereagujem cena 88€
eska skladacka
Predam skladacku /skladaci bicykel Eska skladacka. len osobny odber
Eska Skladačka
predam tento retro bicykel Eska Skladačka 20” plnefunkčny.
ESKA  skladačka
Predem eska skladčku po renovacii no zachovany povodny lak ak mete zaujem poslem blizsie foto cena dohodou