inzercia, predaj, predám, bazár

Espring

Kategória: Ostatné - biela

Predám eSpring systém na úpravu vody s pomocným kohútikom.
Nerozbalený. Ani raz nepoužitý. Cena 500€

Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach!
Espring
Podobné inzeráty
ESPRING FILTRÁCIA - ÚPRAVA VODY (ČISTO NOVÁ) ESPRING FILTER
Predám čisto nový systém na doúpravu vody s pomocným kohútikom (upevnenie pod drez) eSpring. Nerozbalený. Ani raz nepoužitý. Nevhodný darček. Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach! Originál výrobok:
Predam filter Esping
Systém na doúpravu vody s pomocným kohútikom (upevnenie pod drez) eSpring™ Využívaný 1 cyklus . Potreba kúpiť nový filter. Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach! Prínos Účinne ničí až 99,99% vodných chorôb spôsobujúcich baktérie a vírusy v pitnej vode* **. Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami. Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Vyrobené z prémiových materiálov. Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň).
Systém na doúpravu vody  eSpring
Čisto nové. Dôvod predaja nevhodný darček . Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach! Prínos Účinne ničí až 99,99% vodných chorôb spôsobujúcich baktérie a vírusy v pitnej vode* **. Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami. Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Vyrobené z prémiových materiálov. Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň).
systém na doúpravu vody eSpring (filter)
Čisto nové date zabalené. Dôvod predaja nevhodný darček . Filtrovaná voda skvelej chuti so zachovaným obsahom minerálnych látok pre zdravý život bez starostí. S eSpring Systémom na doúpravu vody už nepotrebujete kupovať vodu v plastových fľašiach! Prínos Účinne ničí až 99,99% vodných chorôb spôsobujúcich baktérie a vírusy v pitnej vode* **. Účinne znižuje prítomnosť až 160 kontaminantov, vrátane viac ako 140 kontaminantov potenciálne ohrozujúcich zdravie**. Sú to napr. jemné častice (usadeniny, vodný kameň v potrubí), organické chemické látky (pesticídy, polychlórované bifenyly), anorganické chemické látky (olovo, ortuť) alebo mikrobiologické látky (baktérie, vírusy, prvoky). Pitná voda z vodovodu môže byť znečistená tiež liečivami a veterinárnymi prípravkami. Vo vode zachováva prospešné minerálne látky, ako sú vápnik, horčík a flór. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Vyrobené z prémiových materiálov. Filter z uhlíkových blokov účinne redukuje častice až do 0,2 mikrónu, čo je 300 až 500-krát menej ako priemer ľudského vlasu****. (Napríklad azbest, sedimenty, nečistoty a vodný kameň).
Espring náhradná batéria
Predám novú batériu k filtru Espring. Všetko čo je na foto. Predávam tak ako je. Cena 40 plus poštovné.
Espring na úpravu vody
Predám čisto nový Espring na úpravu vody. Filtruje mikroplasty vo vode z vodovodného kohútika až do veľkosti 0,2 mikrónu. Účinne znižuje chlór a chlóramín a tak zlepšuje chuť, vôňu a čistotu vody ***. Dodáva sa s pomocným kohútikom pre pohodlie a funkčnosť. Pre viac informácii volajte !