inzercia, predaj, predám, bazár

Eta mixér na kuchynský robot Gratus

Kategória: Ostatné

Predám Eta mixér na kuchynský robot Eta Gratus. Nevyužijem. Nový, zabalený.
Eta mixér na kuchynský robot Gratus
Podobné inzeráty
Robot na závesy Robot SwitchBot/bluetooth
S Robot SwitchBot Curtain Rod 2 budete rozťahovať a zaťahovať závesy prostredníctvom mobilnej aplikácie bez nutnosti vstávať z pohovky. Samozrejmosťou je aj naplánovanie časov, kedy sa majú závesy samy roztiahnuť či zatiahnuť. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 utiahne až 8 kg záťaže. switch Robot SwitchBot Curtain Rod 2 premení vaše závesy v múdra zariadenia Podporuje technológiu Bluetooth Je pripravený až na 8 kg záťaž Možno prepojiť s mobilnou aplikáciou Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je kompatibilný s Androidom aj iOS Komunikuje s hlasovými asistentmi Kompatibilita s hlasovými asistentmi Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je možné prepojiť s centrálnou jednotkou SwitchBot Hub Mini, vďaka ktorej budete môcť ovládať vaše závesy nech už ste kdekoľvek. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 je kompatibilný s operačnými systémami Android aj iOS. Pre ešte väčší komfort ho môžete prepojiť s hlasovými asistentmi. Komunikuje s Google Assistant, Amazon Alexa, Apple Siri skratky a Samsung Smart Things. Robot SwitchBot Curtain Rod 2 môžete tiež pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom.
NOVÁ ETA vakuovačka a vakuovaci box
Vákuujte potraviny! Predĺžite tak ich trvanlivosť a zabránite plytvaniu. Vákuovací set ETA 0028 99040 je inteligentným príslušenstvom ku kuchynským robotom Gratus (ETA 0028/0038), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128/1128/3128/4128), Meno/Mezo (ETA 0030/00) Set môžete využiť aj na ochranu najrôznejších predmetov, dokumentov a cenností pred nežiaducimi vplyvmi. Okrem vákuovačky nájdete v balení aj praktický transparentný vákuový box s objemom 670 ml. Box je vyrobený zo zdravotne nezávadného BPA free materiálu. Neabsorbuje tak vôňu, chuť ani farbu potravín. Vo vákuovom boxe môžete potraviny skladovať v chladničke aj mrazničke. Pre väčšiu prehľadnosť môžete na veku označiť aj dátum vákuovania. Vákuový box je možné umývať v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti: Uchovávanie potravín umožní až 5× dlhšiu trvanlivosť Zdravotne nezávadný BPA free materiál neabsorbuje vôňu, chuť ani farbu potravín Dve intenzity sily vákuovania: normálne, silne Vhodná na ochranu predmetov a dokumentov pred vlhkosťou a nežiaducimi vplyvmi Veľmi rýchle zostavenie, jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
Planetárny robot, kuchynský robot, mixér, miesič NOVE
Rôzne objemy planetárnych robotov, mixérov, miesičov . Posielame na dobierku, cena je s dph. Planetárny 10L- 690€ Planetárny 20L - 860€ Planetárny 27L- 1180€ Miesič 10L- cena 890€ Mixér 7 L- 345€ mixér 7L -409€ mixér 5L- 380€ kuchynský robot (biela, červená zelená,...) 440€ Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať. Celú ponuku nájdete aj na našom eshope kontakt: email: gastrotovar1@ ak sa nedovoláte prosím zanechajte správu , zavoláme naspäť :)
Príslušenstvo na robot ETA 0010
Predám príslušenstvo na kuchynský robot ETA 010 motor ETA 0010- 25eur- PREDANÉ prevodovka- 20eur- PREDANÉ mlynček na mak- 20eur- PREDANÉ mlynček na kávu- 20eur hnetač a šľahač- 20eur veľký mixér-20eur-PREDANÉ malý mixér- 20eur Poprosím kontaktovať na e-mail, telefonicky, na SMS neodpovedám.
príslušenstvo eta gratus
predám po kusoch príslušenstvo k robotu eta gratus a to : metlicku 3€, nastavce na struhanie (kus 2€),
Príslušenstvo na robot ETA 0010
Predám príslušenstvo na kuchynský robot ETA 010 motor ETA 0010- 25eur prevodovka- 20eur mlynček na mak- 20eur mlynček na kávu- 20eur hnetač- 15eur šľahač- 15eur veľký a malý mixér- 20ur Poprosím kontaktovať na e-mail, telefonicky, na SMS neodpovedám.