inzercia, predaj, predám, bazár

Ethan Cross - Pastier

Kategória: Beletria

Marcus Williams aj Francis Ackerman ml. majú talent ubližovať ľuďom. Kým Marcus, bývalý detektív z oddelenia vrážd v meste New York, využíva svoje schopnosti na to, aby chránil iných, Ackerman svoje vlohy používa na spôsobovanie bolesti a utrpenia. Keď sa obaja muži stanú proti svojej vôli pešiakmi v sprisahaní siahajúcom až na najvyššie politické miesta, ocitá sa Marcus v desivej hre na mačku a myš, chytený medzi zvráteným psychopatom a policajtom so zdanlivo neobmedzenými možnosťami. S pomocou samotárskeho agenta FBI a policajtovej krásnej dcéry, do ktorej sa rýchlo zamiluje, musí Marcus odhaliť nebezpečné politické sprisahanie, vyrovnať sa s vlastnou minulosťou a pritom zadržať jedného z najrafinovanejších a najbrutálnejších vrahov sveta.
Ethan Cross - Pastier
Podobné inzeráty
Ethan Cross - Pastier
Raz čítaná. Marcus Williams aj Francis Ackerman ml. majú talent ubližovať ľuďom. Kým Marcus, bývalý detektív z oddelenia vrážd v meste New York, využíva svoje schopnosti na to, aby chránil iných, Ackerman svoje vlohy používa na spôsobovanie bolesti a utrpenia. Keď sa obaja muži stanú proti svojej vôli pešiakmi v sprisahaní siahajúcom až na najvyššie politické miesta, ocitá sa Marcus v desivej hre na mačku a myš, chytený medzi zvráteným psychopatom a policajtom so zdanlivo neobmedzenými možnosťami. S pomocou samotárskeho agenta FBI a policajtovej krásnej dcéry, do ktorej sa rýchlo zamiluje, musí Marcus odhaliť nebezpečné politické sprisahanie, vyrovnať sa s vlastnou minulosťou a pritom zadržať jedného z najrafinovanejších a najbrutálnejších vrahov sveta.
Rôzne knihy
Predám nasledovné knihy, niektoré nové, niektoré raz čítané v stave ako nové: dostupné už len: WM. Paul Young - Chatrč 8€, Marko Leino - Pasca 5€, Zoe Kleinová - Kresby v prachu 4€, Emma Donoghuová - Izba 4€, Jozef Banáš - Dementi 8€ Ethan Cross - Pastier 6€ Malcolm Gladwell - Čo videl pes a iné dobrodružstvá 6€ Ako vypestovať prakticky všetko 15€ Kuchyňa Lidla pre malých kuchárov 5€ Táňa Keleová Vasilková - Priateľky 6€ Táňa Keleová Vasilková - Moje recepty 6€ Odber osobne v NZ alebo KN alebo poštou (+poštovné).
Medzi nebom a zemou... Nell
Hooper Kay: Medzi nebom a zemou... Nell Medzi nebom a zemou jestvujú veci, ktoré sa vymykajú ľudskému chápaniu... Hladinu pokojného mestečka s príznačným názvom Silence rozvíri séria záhadných vrážd, ktorých obeťami sú výlučne muži. Navonok sa zdalo, že ide o bezúhonných občanov, ale až po ich smrti vyšlo najavo, že všetci – okrem jedného z nich – viedli dvojaký život a mali svoje temné tajomstvá. Vyšetrovania sa ujme šerif Ethan Cole. V tom čase sa po dvanástich rokoch do rodného mesta vracia Nell Callagherová, aby po smrti svojho otca usporiadala záležitosti okolo dedičstva. Po príchode sa stretne s Maxom Tannerom, svojou bývalou láskou, ktorého kedysi opustila, keď bez vysvetlenia ušla z domova. Čoskoro vysvitne, že Nellin návrat do mestečka mal aj iný dôvod. Pre svoje výnimočné schopnosti je vyslaná do Silence ako expertka FBI, aby pomohla pri pátraní po záhadnom vrahovi. Zároveň s prešetrovaním minulosti obetí sa Nell vyrovnáva so svojou pohnutou minulosťou, v čom jej veľmi ochotne pomáha Max... vydalo: WIST, spol. s. r. o.., Martin rok vydania: 2004 strán: 300 väzba: mäkká stav knihy: výborný cena: 3 € + poštovné /dobierka/ alebo osobný odber /účet nemám/ Kliknutím na moje meno uvidíš aj ďalšie moje inzeráty!
Skvelé knihy za symbolické ceny
Predám úplne nové knihy, vhodné aj ako darček: TROJICA - Štyri letecké havárie za jeden deň. Prežili tri deti. Náboženský fanatik v nich vidí zvestovateľov apokalypsy. Čo ak má pravdu? Cena: 0,90 EUR Temná hmota - 1,99€ - Brilantný román v ktorom sa akoby stretáva Stephen King a Jack London. Margaret Stohlová - Nádherné tvory v cene 4,50 EUR (Mestečko žije spomienkami na zlatý vek otrokárskeho Juhu. Všetko nasvedčuje, že druhý ročník prinesie Ethanovi Watovi len ďalšie sklamania a nudu. Ani doma to nemá ružové. Nedávno mu zomrela mama, otec sa uzavrel pred svetom a z pracovne vychádza len na raňajky a zásadne v pyžame. Ethan je rozhodnutý zmiznúť z tohto Bohom zabudnutého kraja hneď, ako to bude čo len trocha možné. No zrazu sa odvšadiaľ začne ozývať neznáma pieseň, sny takmer nerozoznateľné od skutočnosti sa vracajú čoraz častejšie...) Praktická domácnosť - 0,90€ Neplaťte zbytočné pokuty - 0,90€ Ku každej objednávke pekná nová záložka ZDARMA. Všetky knihy sú vhodné ako darček keďže sú ako nové.
Napoleonove pyramídy - William Dietrich
Predám knihu Napoleonove pyramídy-William Dietrich, vyd. Ikar 2008, 376 strán. Kniha je vo výbornom stave. Román vykresľuje fascinujúci príbeh v čase revolučného Francúzska roku 1798 plného intríg, hrabivosti a nebezpečenstva, ktorým čelí americký vysťahovalec Ethan Gage. Gambler a dobrodruh v jednej osobe sa v rýchlom a nečakanom slede udalostí ocitne v Napoleonovej armáde spolu so starodávnym medailónom. Putuje s ním po šírom mori na zradné piesky Egypta, kde môže odhaliť jednu z najväčších neodkrytých záhad histórie ľudstva... Kontakt e-mailom.
Stín v písčinách, Jedenácté přikázání, Plameny lásky...
Predám knihu Nejlepší světové čtení-Stín v písčinách-Sam Llewellyn, Jedenácté přikázání-Jeffrey Archech, Plameny lásky-Janice Grahamová, Dělej, že ji nevidíš-Mary Higgins Clarková-4 romány-detektívky v jednej knihe, vyd. Reader´s Digest Výběr 2000, 576 strán, v češtine. 1. Stín v písčinách: Píše se rok 1903. Závodní jachtař Charlie Webb se prý při honbě za vítězstvím neohlíží na nic a na nikoho. Pak ovšem vyrazí polorozpadlou jachtou na záchrannou operaci na Friské ostrovy a náhle jde o víc než o vítězství... 2. Jedenácté přikázání: Osmadacet let žil Connor Fitzgerald dvojím životem. Navenek pracoval jako zaměstnanec pojišťovny, ve skutečnosti byl nejaktivnějším likvidátorem nepohodlných osob. Pár dní před odchodem do penze se Fitzgerald střetává s nečekaným nepřítelem - svoji šéfkou... 3. Plameny lásky: Advokát Ethan Brown se má co nevidět oženit s Katii Anne Mackey, dcerou nejbohatšího rančera v západním Kansasu. Když však na matčin pohřeb přijede z Paříže elegantní Annette Zeldin a pověří Ethana vyřizováním matčiny pozůstalosti, roznítí v Ethanovi milostnou vášeň a donutí ho zradit svou lásku... 4. Dělej, že ji nevidíš: Mladá a pohledná agentka realitní kanceláře Lacey Farrell prodává byt snů, luxusní mezonet na Manhattanu s výhledem na Central Park. Jednoho večera se tam však objeví v nesprávnou dobu a pak už ji nezbývá než utíkat... Kontakt e-mailom.