inzercia, predaj, predám, bazár

EUROLITE TMH-S90 + Case

Kategória: Ostatné audio video

Predám otočné hlavy EUROLITE LED TMH-S90 Moving Heat Spot a ochranný case. Veľmi málo používané (cca 5x), vždy v obale. Prakticky nové. Záruka na Thomanne ešte 1 rok a 9 mesiacov. DMX, Možnosť bezdrôtového DMX prostredníctvom Quick USB DMX. Možnosť zavesenia na konštrukciu, vďaka rýchloupínacej platničke (v balení) je to jednoduché a rýchle.
Ponúkam spolu s Case (obalom) na koliečkach. Možnosť predať aj samostatne.
____________________________________
1ks novej hlavy stojí 470,- €
Moja cena za ks: 390,- € (v záruke)
Case: 180,- €
Pri odbere 4ks hláv aj s case ZĽAVA!
____________________________________

Dôvod predaja: Omylom sme objednali iný typ, chceli sme beam, nie spot. Vďaka takmer identickému názvu došlo k zámene. Kým sme na to prišli uplynula lehota na vrátanie (Tohomann).

TECHNICKÉ ŠPECIFIKÁCIE
Zdroj: 100-240 V AC, 50/60 Hz
Spotreba energie: 140 W
Klasifikácia IP: IP20
Napájanie: Sieťový vstup P-Con (modrý), montážna verzia Napájací kábel s bezpečnostnou zástrčkou
Poistka: 5 x 20 mm, T 2 A
Typ lampy: LED lampa
LED: 1 x COB (chip-on-board) 90 W studená biela (CW)
Max. Pohyb TILT: Presné polohovanie (16-bitové rozlíšenie) 200° Automatická korekcia polohy (spätná väzba)
Max. Pohyb PAN: Presné polohovanie (16-bitové rozlíšenie) 540° Automatická korekcia polohy (spätná väzba)
Rýchlosť zábleskov: 2 - 30 Hz
Vybavenie: Hranol 3-násobný; gobo koleso s rotujúcim gobom rotujúce; gobo koleso so statickými gobami; Poháňané motorom Focus; farebné koliesko
Generovanie farieb: Farebné koliesko 1 x 7 dichroických filtrov plus otvorené
Gobos: Gobo koliesko so statickými gobami, 6 gob, 1 viacfarebné gobo a otvorené
Shake efekt
Gobo koleso s rotujúcimi gobami, 6 gobami a otvorenými
Vonkajší priemer 21,8
mm Priemer obrazu 16 mm
Shake efekt
Gobo vymeniteľné Zásuvný
systém goba na výmenu goba bez náradia
DMX kanály: 15
DMX vstup: 3-kolíková XLR (M) montážna verzia
DMX výstup: 3-pinová XLR (F) montážna verzia
Chladenie: Ventilátor
ovládanie: DMX; Zvuk do svetla cez mikrofón; Samostatne; QuickDMX cez USB (voliteľné); funkcia master/slave; JEDNODUCHÁ PREHLIADKA
Uhol lúča: 12°
Uhol vyžarovania (1/2 vrcholu): 12°
Osvetlenie v luxoch (lx): Studená biela (CW) 1m: 52772 lx, 3m: 6198 lx, 6m: 1543 lx
Farba krytu: čierna
Rozmery: Šírka: 25,0 cm
Hĺbka: 20,5 cm
Výška: 35,0 cm
Hmotnosť: 6,20 kg
Klasifikácia hluku: Trieda 2 (mierny hluk) Zobraziť menej
EUROLITE TMH-S90 + Case
Podobné inzeráty
STROBOSKOP Eurolite 2700 DMX
Predam tento novy stroboskop zn. Eurolite 2700 DMX 3500w. Cena 100€
Moduly do vykonoveho stiemača - dimmer pack
Predam pouzivane moduly do vykonoveho stmievača - dimmer pack, pravdepodobne Eurolite DPX-1210. Je k tomu aj vstupny modul DMX - tento je netestovany.
Case na Pioneer (2 prehravace + mix)
Predam case na prehravace+mix Pioneer. Case bol robeny na CDJ500 + DJM500, neskor upraveny pre CDJ 2000 (boli vyrezane dvierka) Vnutorna sirka 97cm (98 bez peny na okrajoch) Vzadu vanicka s XLR vystupmi a vstupom pre elektriku (IEC konektor) Moznost osobneho odberu v BA (pripadne na trase BA-PP)
Case na Pioneer (2 prehravace + mix)
Predam case na prehravace+mix Pioneer. Case bol robeny na CDJ500 + DJM500, neskor upraveny pre CDJ 2000 (boli vyrezane dvierka) Vnutorna sirka 97cm (98 bez peny na okrajoch) Vzadu vanicka s XLR vystupmi a vstupom pre elektriku (IEC konektor) Moznost osobneho odberu v BA, pripadne mozem doviezt na trase medzi BA a PP)
Predám case pre Pioneer cdj 2000 DJM 800
Predám case vhodný pre playere Pioneer cdj 2000 (cdj 2000 Nexus) a mix pult DJM 800 (DJM 600) a iné. Je komplet nakablovany viď foto s chladením prehrávačov viď ventilátory. Ku caseu je aj napájanie MN adaptér case obsahuje aj pripojenie USB pampy.
Nový nteligentný SMART WiFi zvonček s kamerou
Sledujte, počúvajte a rozprávajte sa s návštevníkmi, stojacimi pred vašimi dverami. Bezdrôtový zvonček s kamerou, detektorom pohybu a režimom nočného nahrávania urobí váš domov ešte bezpečnejším! Tento inteligentný bezdrôtový video zvonček poskytuje okamžité upozornenie na vašom tablete, smartfóne alebo počítači. Ak niekto stlačí zvonček alebo ak sa aktivuje pohybový senzor, bezplatná aplikácia vám umožní pozrieť si vašu návštevu a porozprávať sa s ňou, aj keď ste možno ďaleko od domova. Takto to funguje: po tom, čo návštevník aktivuje zvonček, aktivuje zároveň zabudovanú kameru. Po pripojení k vášmu smartfónu cez WiFi rozhranie odošle obraz a zvuk na obrazovku vášho smartfónu. Odosiela obraz do telefónu v reálnom čase a umožňuje vám tak video a audio komunikáciu bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Jednoduchá montáž aj bez profesionála Sada obsahuje držiak, ktorý sa pripevní na požadované miesto pomocou skrutiek. Zvonček jednoducho umiestnite do držiaka. Zvonček je napájaný batériami. Vlastnosti: Podpora WiFi. Detekcia pohybu, zóna alarmu vniknutia. Bezplatná aplikácia pre Android, iOS a iPad Video a audio chat v reálnom čase s návštevníkom. Funkcia snímania obrázkov a nahrávania videa. Nočné videnie a vstavaná technológia IRCUT, dostupné vo dne aj v noci. Odolnosť proti dažďu: Zvonček možno inštalovať aj v exteriéri