inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívna ponuka Rodinné sídlo pod Tatrami

Kategória: Domy

Je Vaším snom získať veľkorysý životný priestor, bývať v blízkosti lesa na podhorí Vysokých Tatier a získať nadčasové rodinné sídlo? V tom prípade Vás určite zaujme naša ponuka – rodinný a hosťovský dom s obrovským pozemkom mimo zastavanej časti v obci Mlynica.

Základné informácie:

Pozemok: 11.663 m2.

Rodinný dom : Zastavaná plocha 208 m2.

Dom je prízemný a bezbariérový, má osobitý interiér, premyslený do každého detailu, všetky nábytky sú vyrobené na mieru. Prostredie dotvára dvojitá kachľová pec od popredného slovenského majstra.

V dome sa nachádza šatník, technická miestnosť, dve kúpeľne a dve toalety, priestranná obývacia hala s kuchyňou a jedálňou a tiež tri plné zariadené izby. Podkrovie slúži ako úložný priestor.

Hosťovský dom: Zastavaná plocha 96 m2.

Dom je postavený v blízkosti jazierka s pekným výhľadom. je situovaný na opačnom konci záhrady s vlastným vstupom. Poskytuje ideálne zázemie pre viac generačné bývanie či dlhodobejšiu návštevu.

Ide o pasívnu stavbu s použitím prírodných materiálov. Pozostáva z obývacej haly s kuchyňou a jedálňou, nachádza sa tam tiež kúpeľňa, toaleta a jedna plne zariadená izba. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež prestrešená terasa a presklená zimná záhrada. Podkrovie slúži taktiež ako úložný priestor.

- Okrem osobného užívania na trvalé či rekreačné bývanie, pripadá do úvahy aj komerčné využitie objektov.

prehliadka: sa nachádza v jedinečnej časti podtatranskej obce Mlynica – Krásne sady. Ide o nadčasový projekt, ktorý spája veľkorysý priestor pre život, blízkosť prírody a lukratívnu polohu v blízkosti Vysokých Tatier. Zároveň je však lokalita veľmi dobre dostupná (Poprad a diaľnica D1 10 km, Kežmarok 14 km, Starý Smokovec 6 km).

Cena: dohodou

V prípade záujmu, resp. ďalších otázok ohľadom ponuky, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .

Viac ponúk na
Exkluzívna ponuka Rodinné sídlo pod Tatrami
Podobné inzeráty
Na predaj rodinné sídlo / Penzión
Realitná kancelária RE/MAX Vám ponúka na predaj priestranne nízkoenergetické rodinné sídlo s pozemkom o výmere 1570M2 , stvorené pre výnimočné bývanie spojené s nadštandardným komfortom. Svoj vysnívaný dom už nemusíte stavať, môžete sa rovno nasťahovať. Ponúkame Vám na predaj nadštandardný rodinný dom ktorý môže budúcemu majiteľovi slúžiť ako rodinné sídlo na bývanie alebo investičné účely. Možnosť využitia aj ako penzión. Rezort sa nachádza v obci Valaská len niekoľko minúť od rekreačnej oblasti Tále, lyžiarskeho strediska Chopok, Mýto pod Ďumbierom. Rodinný dom sa predáva (Pred dokončením a kolaudáciou) v stave holo domu s možnosťou dozariaďovania podlá vlastných predstáv a využitia stavby. Benefity stavby : -Jedinečnosť -Lokalita -Slnečný pozemok -Súkromie -Možnosť využiť stavbu na investičné účely -Luxusné rodinné sídlo ktoré len tak na Slovenskú nenájdete -Kvalitný materiál ktorý bol použitý pri výstavbe nehnuteľnosti Dispozícia nehnuteľnosti : -RD zastavaná plocha 280m2 plus terasa, dve menšie stavby. 1.Nadzemné podlažie (prízemie) Vstup zo záhrady -priestranná miestnosť so schodiskom, dve samostatné obývacie izby, kuchyňa spojená s obývacou miestnosťou, kúpeľňa, toaleta 2. Nadzemne podlažie (1. poschodie) -priestranná chodba s otvorenou galériou na spodné podlažie, dve samostatné obývacie izby, kúpeľná, toaleta. K nehnuteľnosti rodinného domu prináležia dve menšie stavby. (Ktoré môžu slúžiť aj ako samostatné izby pre podnikateľský zámer) -Relaxačný domček ktorý možno využívať na aktivity spojené s relaxom. RD disponuje dvoma samostatne nepriechodnými izbami. Momentálne využívané ako posilňovňa, sklad. Možnosť prispôsobiť si tieto izby podlá účelu využívania celého rezortu. -Hosťovský domček v ktorom sa nachádza jedna obytná izba a priestranná miestnosť. -Pozemok o výmere 1571m2. Rozmer : dĺžka 58/64m šírka 26/31m Záhrada : Architektonicky upravená dve vonkajšie jazierka, okresné dreviny, prestrašený altánok, ohnisko Inžinierske siete: -voda, -elektrina Stavba je postavená z kvalitných materiálov.(Drevo, železobetón): - Platňa železobetón 24cm - Izolácia hydroxid 10 cm podlahoví polystyrén 150 - Hustota steny konštrukcia hranol 200x60 impregnácia Bochemit - Izolácia stien Knauf 0,32 tepelný odpor (to najlepšie čo na trhu je) - Minerálna vata Rockvul 10 cm - Izolácia strechy hrúbka 24 cm tiež Knauf -Okná Salamander plastové steny z vnútra obložené kartacovanim obkladom - Elektrika ťahaná meďou - Altánky:konštrukcie sú z červeného smreku ma oveľa väčšiu životnosť. Všetko pokryté Falcovanym plechom chatka zateplená Knauf 0,32 15 cm a mnoho ďalšieho. CENA NA VYŽIADANIE V RK. Pri rýchlom jednaný možná dohode na cene. Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, finančného poradenstva a autorizovaných zmlúv spojených s prevodom v
Exkluzívna ponuka: Lukratívne rodinné sídlo pod Tatrami
Je Vaším snom získať veľkorysý životný priestor, bývať v blízkosti lesa na podhorí Vysokých Tatier a získať nadčasové rodinné sídlo? V tom prípade Vás určite zaujme naša ponuka – rodinný a hosťovský dom s obrovským pozemkom mimo zastavanej časti v obci Mlynica. Základné informácie: Pozemok: 11.663 m2. Rodinný dom : Zastavaná plocha 208 m2. Dom je prízemný a bezbariérový, má osobitý interiér, premyslený do každého detailu, všetky nábytky sú vyrobené na mieru. Prostredie dotvára dvojitá kachľová pec od popredného slovenského majstra. V dome sa nachádza šatník, technická miestnosť, dve kúpeľne a dve toalety, priestranná obývacia hala s kuchyňou a jedálňou a tiež tri plné zariadené izby. Podkrovie slúži ako úložný priestor. Hosťovský dom: Zastavaná plocha 96 m2. Dom je postavený v blízkosti jazierka s pekným výhľadom. je situovaný na opačnom konci záhrady s vlastným vstupom. Poskytuje ideálne zázemie pre viac generačné bývanie či dlhodobejšiu návštevu. Ide o pasívnu stavbu s použitím prírodných materiálov. Pozostáva z obývacej haly s kuchyňou a jedálňou, nachádza sa tam tiež kúpeľňa, toaleta a jedna plne zariadená izba. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež prestrešená terasa a presklená zimná záhrada. Podkrovie slúži taktiež ako úložný priestor. - Okrem osobného užívania na trvalé či rekreačné bývanie, pripadá do úvahy aj komerčné využitie objektov. Virtuálna prehliadka: Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v jedinečnej časti podtatranskej obce Mlynica – Krásne sady. Ide o nadčasový projekt, ktorý spája veľkorysý priestor pre život, blízkosť prírody a lukratívnu polohu v blízkosti Vysokých Tatier. Zároveň je však lokalita veľmi dobre dostupná (Poprad a diaľnica D1 10 km, Kežmarok 14 km, Starý Smokovec 6 km). Video: Cena: dohodou V prípade záujmu, resp. ďalších otázok ohľadom ponuky, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle . Viac ponúk na 
Exkluzívna ponuka: Rodinné sídlo pod Tatrami
Je Vaším snom získať veľkorysý životný priestor, bývať v blízkosti lesa na podhorí Vysokých Tatier a získať nadčasové rodinné sídlo? V tom prípade Vás určite zaujme naša ponuka – rodinný a hosťovský dom s obrovským pozemkom mimo zastavanej časti v obci Mlynica. Základné informácie: Pozemok: 11.663 m2. Rodinný dom : Zastavaná plocha 208 m2. Dom je prízemný a bezbariérový, má osobitý interiér, premyslený do každého detailu, všetky nábytky sú vyrobené na mieru. Prostredie dotvára dvojitá kachľová pec od popredného slovenského majstra. V dome sa nachádza šatník, technická miestnosť, dve kúpeľne a dve toalety, priestranná obývacia hala s kuchyňou a jedálňou a tiež tri plné zariadené izby. Podkrovie slúži ako úložný priestor. Hosťovský dom: Zastavaná plocha 96 m2. Dom je postavený v blízkosti jazierka s pekným výhľadom. je situovaný na opačnom konci záhrady s vlastným vstupom. Poskytuje ideálne zázemie pre viac generačné bývanie či dlhodobejšiu návštevu. Ide o pasívnu stavbu s použitím prírodných materiálov. Pozostáva z obývacej haly s kuchyňou a jedálňou, nachádza sa tam tiež kúpeľňa, toaleta a jedna plne zariadená izba. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež prestrešená terasa a presklená zimná záhrada. Podkrovie slúži taktiež ako úložný priestor. - Okrem osobného užívania na trvalé či rekreačné bývanie, pripadá do úvahy aj komerčné využitie objektov. Virtuálna prehliadka: Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v jedinečnej časti podtatranskej obce Mlynica – Krásne sady. Ide o nadčasový projekt, ktorý spája veľkorysý priestor pre život, blízkosť prírody a lukratívnu polohu v blízkosti Vysokých Tatier. Zároveň je však lokalita veľmi dobre dostupná (Poprad a diaľnica D1 10 km, Kežmarok 14 km, Starý Smokovec 6 km). Video: Cena: dohodou V prípade záujmu, resp. ďalších otázok ohľadom ponuky, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle . Viac ponúk na
Exkluzívna ponuka: Rodinné sídlo pod Tatrami
Je Vaším snom získať veľkorysý životný priestor, bývať v blízkosti lesa na podhorí Vysokých Tatier a získať nadčasové rodinné sídlo? V tom prípade Vás určite zaujme naša ponuka – rodinný a hosťovský dom s obrovským pozemkom mimo zastavanej časti v obci Mlynica. Základné informácie: Pozemok: 11.663 m2. Rodinný dom : Zastavaná plocha 208 m2. Dom je prízemný a bezbariérový, má osobitý interiér, premyslený do každého detailu, všetky nábytky sú vyrobené na mieru. Prostredie dotvára dvojitá kachľová pec od popredného slovenského majstra. V dome sa nachádza šatník, technická miestnosť, dve kúpeľne a dve toalety, priestranná obývacia hala s kuchyňou a jedálňou a tiež tri plné zariadené izby. Podkrovie slúži ako úložný priestor. Hosťovský dom: Zastavaná plocha 96 m2. Dom je postavený v blízkosti jazierka s pekným výhľadom. je situovaný na opačnom konci záhrady s vlastným vstupom. Poskytuje ideálne zázemie pre viac generačné bývanie či dlhodobejšiu návštevu. Ide o pasívnu stavbu s použitím prírodných materiálov. Pozostáva z obývacej haly s kuchyňou a jedálňou, nachádza sa tam tiež kúpeľňa, toaleta a jedna plne zariadená izba. Súčasťou nehnuteľnosti je tiež prestrešená terasa a presklená zimná záhrada. Podkrovie slúži taktiež ako úložný priestor. - Okrem osobného užívania na trvalé či rekreačné bývanie, pripadá do úvahy aj komerčné využitie objektov. Virtuálna prehliadka: Lokalita: Nehnuteľnosť sa nachádza v jedinečnej časti podtatranskej obce Mlynica – Krásne sady. Ide o nadčasový projekt, ktorý spája veľkorysý priestor pre život, blízkosť prírody a lukratívnu polohu v blízkosti Vysokých Tatier. Zároveň je však lokalita veľmi dobre dostupná (Poprad a diaľnica D1 10 km, Kežmarok 14 km, Starý Smokovec 6 km). Cena: dohodou V prípade záujmu, resp. ďalších otázok ohľadom ponuky, ma neváhajte kontaktovať mailom na adrese antoska.miroslav@, prípadne telefonicky na čísle .
Rodinné sídlo v tichej lokalite, jednanie priamo s majiteľom
Ideálne rodinné sídlo v tichej lokalite na konci ulice s výbornou dostupnosťou, 2 garážami, 2 studňami, rozľahlou záhradou a veľkou pivnicou + samostatná murovaná hospodárska budova. Tento Rodinný dom je v dobre situovanej a tichej dedinke Blahová, nachádza sa v oblasti, ktorá je obklopená mestami Šamorín (20min), Senec (30min), Dunajská Streda (20min) s veľmi dobrou dostupnosťou po diaľnici do Bratislavy (45min). Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú dom v ktorom si dokážu vytvoriť svoje rodinné sídlo, môžu to spojiť aj s podnikaním, potrebujú mať výbornú dostupnosť do mesta a zároveň chcú mať kľud, keď sa vrátia domov z práce a cez víkendy. Nehnuteľnosť je možné využiť v kombinácii na podnikanie (kancelária, vyvárovňa, výroba, autoservis, atď…) Samostatná hospodárska budova - 4 miestnosti má vlastné súpisné číslo, čo sa dá využiť pre samostatné sídlo firmy. V obci je Škôlka, Pošta, Potraviny, Kostol, Reštaurácia. Vo neďalekej obci Lehnice sa nachádza škola a nemocnica (9min). Dom má tri podlažia, je v pôvodnom stave, bol postavený v 1981 v časoch poctivého murárskeho remesla, vrátane pivníc s betónovými stenami, ktoré nevlhnú, dom je suchý a hodný tvorivej rekonštrukcie. Toto všetko je na celkovom pozemku 800m2. Technické špecifikácie domu: Pivnica má 4 miestnosti s oknami: 1 x kotolňa s pecou na tuhé palivo (výborne vykúri celý dom) + elektrický bojler na ohrev vody 2 x väčší sklad 1 x menší sklad - možnosť urobenia vinnej pivnice a skladu na potraviny 1 x schodište s chodbičkou 1. nadzemné podlažie - denná časť: Hlavný vstup z ulice s prestrešením a menšou terasou orientovanou na západ (a západ slnka) Priestranná vstupná chodba s kútom na skriňu/botník Priechodná malá chodbička do garáže a pivnice Garáž s dverami do ulice Schodište do nočnej časti Kúpeľňa s WC a sprchovým kútom Kuchyňa s výhľadom do dvora a na východ slnka Špajza s malým okienkom Zadný vchod do dvora Jedáleň/malá izba vstup z kuchyne a obývačky Veľká priestranná obývacia izba s dvojkrídlovými dverami do vstupnej chodby a jedálne 2. nadzemné podlažie - nočná časť: Priestranná chodba - možnosť zväčšiť kúpeľňu Východ na terasu Terasa, ktorá je situovaná na východ, juh a západ Kúpeľňa s vaňou 1x väčšia izba - možnosť využiť ako spálňu, kde bez problémov vojde aj vstavaný šatník a detská postieľka a ešte aj stolík so zrkadlom pre manželku 2x menšia izba, 1x väčšia a 1x menšia - ideálne detské izby Na chodbu ešte vojde bez problémov veľká šatníková skriňa, kľudne pre všetkých členov rodiny Hospodárska budova: 1 x garáž 3 x menšia miestnosť, možnosť vybudovať letnú kuchyňu, terasu, WC, odkladaciu miestnosť na kosačku, wapku, bicykle, náradie… Bonus: Možnosť bezplatne využívať susediaci obecný oplotený pozemok. Kompletné info o dome poskytnem telefonicky a celý dom ukážem na obhliadke.
Rodinné sídlo neďaleko BA v tichej lokalite
JEDNANIE PRIAMO S MAJITEĽOM Ideálne rodinné sídlo v tichej lokalite na konci ulice s výbornou dostupnosťou, 2 garážami, 2 studňami, rozľahlou záhradou a veľkou pivnicou + samostatná murovaná hospodárska budova. Tento Rodinný dom je v dobre situovanej a tichej dedinke Blahová, nachádza sa v oblasti, obklopená mestami Šamorín (20min), Senec (30min), Dunajská Streda (20min) s veľmi dobrou dostupnosťou po diaľnici do Bratislavy (45min). Ideálne miesto pre ľudí, ktorí hľadajú dom v ktorom si dokážu vytvoriť svoje rodinné sídlo, môžu to spojiť aj s podnikaním, potrebujú mať výbornú dostupnosť do mesta a zároveň chcú mať kľud, keď sa vrátia domov z práce a cez víkendy. Nehnuteľnosť je možné využiť v kombinácii aj na podnikanie. Samostatná hospodárska budova - 4 miestnosti má vlastné súpisné číslo, čo sa dá využiť pre samostatné sídlo firmy. V obci je Škôlka, Pošta, Potraviny, Kostol, Reštaurácia. Vo neďalekej obci Lehnice sa nachádza škola a nemocnica (9min). Dom má tri podlažia, je v pôvodnom stave, bol postavený v 1981 v časoch poctivého murárskeho remesla, vrátane pivníc s betónovými stenami, ktoré nevlhnú, dom je suchý a hodný tvorivej rekonštrukcie. Toto všetko je na celkovom pozemku 800m2. Technické špecifikácie domu: Pivnica má 4 miestnosti s oknami: 1 x kotolňa s pecou na tuhé palivo (výborne vykúri celý dom) + elektrický bojler na ohrev vody 2 x väčší sklad 1 x menší sklad - možnosť urobenia vinnej pivnice a skladu na potraviny 1 x schodište s chodbičkou 1. nadzemné podlažie - denná časť: Hlavný vstup z ulice s prestrešením a menšou terasou orientovanou na západ (a západ slnka) Priestranná vstupná chodba s kútom na skriňu/botník Priechodná malá chodbička do garáže a pivnice Garáž s dverami do ulice Schodište do nočnej časti Kúpeľňa s WC a sprchovým kútom Kuchyňa s výhľadom do dvora a na východ slnka Špajza s malým okienkom Zadný vchod do dvora Jedáleň/malá izba vstup z kuchyne a obývačky Veľká priestranná obývacia izba s dvojkrídlovými dverami do vstupnej chodby a jedálne 2. nadzemné podlažie - nočná časť: Priestranná chodba - možnosť zväčšiť kúpeľňu Východ na terasu Terasa, ktorá je situovaná na východ, juh a západ Kúpeľňa s vaňou 1x väčšia izba - možnosť využiť ako spálňu, kde bez problémov vojde aj vstavaný šatník a detská postieľka a ešte aj stolík so zrkadlom pre manželku 2x menšia izba, 1x väčšia a 1x menšia - ideálne detské izby Hospodárska budova: 1 x garáž 3 x menšia miestnosť, možnosť vybudovať letnú kuchyňu, terasu, WC, odkladaciu miestnosť na kosačku, wapku, bicykle, náradie… Bonus: Možnosť bezplatne využívať susediaci obecný oplotený pozemok. Dom je obývateľný k okamžitému nasťahovaniu, potrebujeme ho predať čím skôr, zriaďujeme si bývanie v KE, pri vážnom záujme sme ochotní jednať, všetko je na dohode. Obhliadku je možné urobiť každý deň.