inzercia, predaj, predám, bazár

EXKLUZÍVNE - Bývajte, podnikajte priamo v centre Popradu

Kategória: Byty

REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad.

BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. Byt je vhodné využiť aj ako kanceláriu alebo ordináciu.

DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby.

VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť.

LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť.

CENA: Dohodou

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
EXKLUZÍVNE - Bývajte, podnikajte priamo v centre Popradu
Podobné inzeráty
Bývajte, podnikajte priamo v centre  Popradu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. Byt je vhodné využiť aj ako kanceláriu alebo ordináciu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
Na predaj byt v CENTRE na BÝVANIE AJ PODNIKANIE AJ súčasne
ZNÍŽENÁ CENA!!! Na predaj 3-izb. byt VHODNÝ na KANCELÁRIU alebo SLUŽBY v pôv. stave NA SKOK od pešej zóny,LIDL,STANICE vlakovej aj autobusovej EXKLUZÍVNE IBA U NÁS!!! Na domovskej stránke DirectReal pod ID:470171 nájdete 15 fotografií tejto nehnuteľnosti. BÝVAJTE alebo PODNIKAJTE alebo AJ BÝVAJTE AJ PODNIKAJTE na jednej adrese VO SVOJOM a neplaťte nájom, ALE splácajte SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ... Skutočne IDEÁLNA poloha pre VAŠU kanceláriu alebo miestnosť na VAMI poskytované služby AJ z hľadiska MARKETINGU a REKLAMY, VIDITEĽNOSTI, kde Vás Vaši zákazníci ľahko nájdu... S financovaním kúpy nehnuteľnosti formou hypotekárneho alebo stavebného úveru Vám rada poradím a pomôžem... Realitná kancelária Directreal for Life ponúka na predaj 3-izb. byt VHODNÝ AJ na KANCELÁRIU alebo SLUŽBY v pôvodnom stave NA SKOK od pešej zóny, LIDL,STANICE vlakovej aj autobusovej. Byt má 3 izby, kuchyňu, chodbu, kúpeľňu, toaletu, 2 x loggiu. Byt je v pôvodnom stave. Podlahy sú betónové, s PVC alebo s drevenými parketami , a to podľa typu a charakteru miestnosti. Byt je napojený na spoločné centrálne vykurovanie. K bytu prislúcha pivničný priestor o ploche cca 2 m2. Bytový dom je zateplený. V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť. V prípade akýchkoľvek otázok ohľadom nehnuteľnosti, obhliadok alebo financovania kúpy bytu ma kontaktujte na t.č. ...
EXKLUZÍVNE - Krásny 3-izbový byt priamo v centre Popradu
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA  Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
Bývajte priamo v centre mesta Poprad
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: Dohodou Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
EXKLUZIVNE - Krásny 3-izbový byt priamo v centre
REALITNÁ KANCELÁRIA DELTA PROPERTY, VÁŠ MIESTNY ŠPECIALISTA Vám exkluzívne ponúka na predaj krásny 3-izbový byt priamo v centre mesta Poprad. BYT: Výmera bytu je cca 70 m2 + 6 m2 dve pivnice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí zatepleného bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - podlahy, dlažba, okná, murované jadro, elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, interiérové dvere,...Byt je slnečný a teplý s orientáciou na východ(obývačka s kuchyňou a kúpeľňa) a západ(izby). Bytový dom je zateplený a prešiel rekonštrukciou novej strechy, stúpačiek aj výťahu. Veľkou výhodou je okno v kúpeľni a lokalita priamo v centre, kde máte na dosah všetku občiansku ale aj kultúrnu vybavenosť. Byt sa po dohode môže predať aj čiastočne zariadený. Energetický certifikát nebol vytvorený. Skvelá investičná príležitosť - možnosť krátkodobého prenájmu. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, obývacia izba spolu s kuchyňou, samostatná kúpeľňa a WC, dve nepriechodné izby. VÝHODY: TOP lokalita priamo v centre mesta, investičná príležitosť. LOKALITA: Byt sa nachádza priamo v centre mesta Poprad, takže ponúka širokú škálu možností - kultúra, gastro, občianska vybavenosť. Virtuálna prehliadka k dispozícií. CENA: 165 000,- EUR Pri vážnom záujme možná dohoda. Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle alebo mailom a rád Vás prevediem danou nehnuteľnosťou. V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním. DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.
2-IZBOVÝ BYT NOVOSTAVBA CENTRUM MESTA
Ponúkam na predaj slnečný, 2-izbový byt s balkónom v centre Popradu. Byt je skolaudovaný a pripravený na dokončenie podľa vašich predstáv. Nachádza na 6. nadzemnom podlaží v bytovom dome na ul. Hviezdoslavova. Rozloha bytu: • byt má podlahovú plochu: 51,89m2 • ku bytu prináležia aj pivnica (2,27m2), • úžitková plocha celkom: 54,16 m2, • balkón: 4,58 m2 (zmestí sa aj gril). Dispozícia bytu: • celý byt je orientovaný na západnú stranu, • vstup do bytu začína chodbou, z ktorej po pravej ruke je vstup do kúpeľne a samostatného WC. Z chodby sa pokračuje do obývacej miestnosti kde po pravej ruke je denná časť a po ľavej ruke je priestor vyhradený na kuchynskú linku. Do spálne sa vchádza zo vstupnej chodby. Lokalita a orientácia: Bytový dom sa nachádza na ul. Hviezdoslavova, v širšom centre Popradu. Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť: škola, škôlka, športoviská ako aj oddych a kultúru v centre Popradu. Výhodou lokality je že všetky služby sú dosiahnuteľné chôdzou do 5 min. Parkovanie: Súčasťou bytu aj aj vlastné vnútorné parkovacie státie v hodnote 20.000,-€. Cena bytu: 159.900,-€ Cena vrátane parkovania: 179.900,-€