inzercia, predaj, predám, bazár

EXLUZÍVNE Pozemok na predaj, Vinianske jazero, Vinné

Kategória: Pozemky

036-14-GABA
Realitná kancelária Bemi reality Vám ponúka exkluzívny pozemok
vo veľmi vyhľadávanej lokalite rekreačnej oblasti Vinianskeho jazera.
Rozloha pozemku je 1493 m2. K nehnuteľnosti pozemku vedie prístupová asfaltová cesta.
Na okraji pozemku sa nachádzajú inžinierske siete.
Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke.

Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska.
Ku každému klientovi pristupujeme individuálne.
Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a poradenstvo).
EXLUZÍVNE Pozemok na predaj, Vinianske jazero, Vinné
Podobné inzeráty
EXLUZÍVNE Investičné pozemky, na predaj, Vinné, Vinianske ja
030-14-GABA odkaz link: Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj pozemky situované v tesnej blízkosti Vinianského jazera, ktoré patria medzi veľmi vyhľadávanú a známu rekreačnú lokalitu. Je to vynikajúca a jedinečná príležitosť vhodná aj ako investícia. Pozemky sú o rozlohe 900 až 1770 m2, vedené ako ostatná plocha, ktoré sa tiahnu oblúkom, popri lese s prístupovou asfaltovou cestou. K týmto pozemkom prislúcha aj podiel na prípadnej ceste. Video obhliadka tento link: Parcelovanie pozemkov: -pozemok A o rozlohe 1260 m2 -pozemok B o rozlohe 1040 m2 -pozemok C o rozlohe 1100 m2 -pozemok D o rozlohe 1040 m2 -pozemok E o rozlohe 920 m2 -pozemok F o rozlohe 1040 m2 -pozemok G o rozlohe 1040 m2 -pozemok H o rozlohe 1075 m2 -pozemok I o rozlohe 1090 m2 -pozemok J o rozlohe 1770 m2 Vinné jazero je známe svojou polohou. Nachádza sa len 10 minút autom od mesta Michalovce a 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktoré má kompletnú občiansku vybavenosť, kde sa nachádzajú všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, Materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero patria medzi vyhľadávanú turistickú destináciu známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej Šírave. Určite si tu príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
EXLUZÍVNE Investičné pozemky, na predaj, Vinné, Vinianske ja
030-14-GABA odkaz link: Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj pozemky situované v tesnej blízkosti Vinianského jazera, ktoré patria medzi veľmi vyhľadávanú a známu rekreačnú lokalitu. Je to vynikajúca a jedinečná príležitosť vhodná aj ako investícia. Pozemky sú o rozlohe 900 až 1770 m2, vedené ako ostatná plocha, ktoré sa tiahnu oblúkom, popri lese s prístupovou asfaltovou cestou. K týmto pozemkom prislúcha aj podiel na prípadnej ceste. Video obhliadka tento link: Parcelovanie pozemkov: -pozemok A o rozlohe 1260 m2 -pozemok B o rozlohe 1040 m2 -pozemok C o rozlohe 1100 m2 -pozemok D o rozlohe 1040 m2 -pozemok E o rozlohe 920 m2 -pozemok F o rozlohe 1040 m2 -pozemok G o rozlohe 1040 m2 -pozemok H o rozlohe 1075 m2 -pozemok I o rozlohe 1090 m2 -pozemok J o rozlohe 1770 m2 Vinné jazero je známe svojou polohou. Nachádza sa len 10 minút autom od mesta Michalovce a 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktoré má kompletnú občiansku vybavenosť, kde sa nachádzajú všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, Materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero patria medzi vyhľadávanú turistickú destináciu známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej Šírave. Určite si tu príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a poradenstvo).
EXLUZÍVNE Investičný pozemok na predaj, Vinné, Vinianske jaz
014-14-GABA Vynikajúca investičná príležitosť!!! odkaz na link nájdete tu: Realitná kancelária BeMi reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľký rekreačný pozemok situovaný v tesnej blízkosti Vinianského jazera, ktoré patrí medzi veľmi vyhľadávanú rekreačnú lokalitu. Je to vynikajúca a jedinečná príležitosť pre investorov! Pozemok je o rozlohe 27 000 m², vedený ako ostatná plocha, ktorý sa tiahne oblúkom, popri lese s prístupovou asfaltovou cestou. Pozemok je možné rozdeliť na viacero parciel. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo). Výhody: -V blízkosti VINIANSKÉHO JAZERA -Vynikajúca a jedinečná PRÍLEŹITOSŤ pre našich aj zahraničných INVESTOROV -Veľmi vyhľadávaná a známa LOKALITA -Rozloha 27011 m2 -Pozemok vedený ako ostatná plocha s MOŽNOSŤOU viacero využití -Prístupová asfaltová CESTA skoro okolo celého pozemku -PERSPEKTÍVA do budúcnosti -Kompletné PORADENSTVO Vinné jazero je známe svojou polohou. Nachádza sa len 10 minút autom od mesta Michalovce a 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktoré má kompletnú občiansku vybavenosť, kde sa nachádzajú všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, Materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero patria medzi vyhľadávanú turistickú destináciu známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej Šírave. Určite si tu príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov.
EXLUZÍVNE Investičný pozemok, Predaj, Vinné, Vinianske jazer
029-14-GABA Výborná investičná príležitosť!!! Realitná kancelária BeMi reality ponúka EXKLUZÍVNE na predaj veľký rekreačný pozemok situovaný v tesnej blízkosti Vinianského jazera, ktoré patrí medzi veľmi vyhľadávanú rekreačnú lokalitu. Je to vynikajúca a jedinečná príležitosť pre investorov! Pozemok je o rozlohe 10 500 m², vedený ako ostatná plocha, ktorý sa tiahne oblúkom, popri lese s prístupovou asfaltovou cestou. Výhody: -V blízkosti VINIANSKÉHO JAZERA -Vynikajúca a jedinečná PRÍLEŽITOSŤ pre našich aj zahraničných INVESTOROV -Veľmi vyhľadávaná a známa LOKALITA -Rozloha 10500 m2 -Pozemok vedený ako ostatná plocha s MOŽNOSŤOU viacero využití -Prístupová asfaltová CESTA -PERSPEKTÍVA do budúcnosti -Kompletné PORADENSTVO Vinné jazero je známe svojou polohou. Nachádza sa len 10 minút autom od mesta Michalovce a 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktoré má kompletnú občiansku vybavenosť, kde sa nachádzajú všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, Materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero patria medzi vyhľadávanú turistickú destináciu známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej Šírave. Určite si tu príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Lukratívny pozemok na predaj, Vinne, Vinianske jazero
013-14-GABA Realitná kancelária Bemi reality ponúka na predaj krásny rekreačný pozemok o rozlohe 816 m2. Nachádza sa priamo pri Vinianskom Jazere. Pozemok je rovinatý s prístupovou asfaltovou cestou. Na LV je vedený ako ostatná plocha. Má viacero možných využití. Na hranici pozemku vedú inžinierské siete. Je to výborná investícia. Vinné jazero má výbornú polohu vzhľadom na jednoduchú dostupnosť od mesta Michalovce, ktoré je len 10 minút autom. Nachádza sa 3 minúty od dedinky obce Vinné, ktorá je s kompletnou občianskou vybavenosťou. Nachádzajú sa tam všetky potrebné úrady, zdravotné stredisko, lekáreň, materská aj Základná škola, sieť obchodov, reštaurácie, kaviarne, amfiteáter a ďalšie vymoženosti. Táto obec a Vinné jazero sú vyhľadávanou turistickou destináciou známou v celej Európe, ktoré sú svojou lokalitou blízko pri Zemplínskej šírave. Na vinnom jazere si príjemne oddýchnete. Je to vhodná lokalita pre tých, ktorí majú radi vodné športy ale aj pre tých, ktorí milujú lesy a prechádzky vo voľnej prírode s krásnym výhľadom na Viniansky hrad. Vinné jazero priam ponúka očarujúce výlety kde si nájde aj niečo každá veková kategória od detí po seniorov. Sme realitná kancelária BEMI pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne. Bližšie informácie Vám radi poskytneme osobne pri obhliadke, alebo telefonicky. Naše ceny sú kompletné a schválené majiteľom. (Kompletný právny servis- zmluvy spojené s prevodom vlastníckych práv, vklad na kataster a finančné poradenstvo).
Rekreačný stavebný pozemok (32 árov) nad obcou Vinné.
ID: 4639 Ponúkame na predaj rekreačný pozemok nad obcou Vinné - nachádza sa nad obcou Vinné, nad cestou v smere na Vinianske jazero, - slnečná strana (JZ), nádherný výhľad na obec, okolie a Viniansky hrad, - možnosť výstavby rekreačnej chaty alebo víkendového domčeka, - inžinierske siete v dosahu pri pozemku - dobrý prístup na pozemok po asfaltovej ceste. - celková výmera pozemku 3246 m2, šírka 18 m, - šírka umožňuje pozemok rozdeliť aj na menšie 2-3 parcely a po dokončení prístupovej cesty ich odpredať samostatne. Zabezpečíme Vám kompletný servis pri vybavení hypotéky – bezplatne, rýchlo a výhodne. CENA: 28,- EUR (tj. 90.900 eur) Tel. 0918 883 321