inzercia, predaj, predám, bazár

Expedícia tovaru – internetový obchod s módou

Kategória: Obchod a predaj

Náš internetový obchod s plavkami hľadá posilu k naskladňovaniu a vyskladňovaniu tovaru.

Jednoduchá práca s tovarom, rozbaľovanie a presun krabíc, kontrola množstva podľa priloženého dodacieho listu, zaraďovanie do lokácií, konsolidácia zbytkových množstiev, priebežná kontrola zostatkov, pick & pack tovaru na základe objednávok, tlač prepravných štítkov, kontrola tovaru pred odoslaním, komunikácia s prepravcami, príprava veľkoobchodných zásielok, štítkovanie tovaru. Zaškolíme do administrácie eshopu a interných aplikácií na fakturáciu, prepravu a spracovanie objednávok. Časom zaučíme aj prácu so systémom, produktami a komplexnoou logistikou.

Práca iba v pracovné dni. Zohľadnenie nadčasov / výkonnostný bonus / bonus za dochádzku, osobný pístup, snaživosť, .. / Stravné.
Vodičský preukaz skupiny B výhodou.
Základná znalosť Anglického jazyka vítaná.
Jedná sa o prácu na zmluvu. V prípade nenájdenia ideálneho uchádzača možný aj skrátený úväzok. Ideálne hľadáme muža, nakoľko je v kolektíve viac žien a mužská sila by bola vítaná. Nástupný plat od 700€ v čistom. Možný plat v čistom po zaškolení nad 900€.
Práca v skvelom mladom kolektíve s množstvom zážitkov a možností.
Expedícia tovaru – internetový obchod s módou
Podobné inzeráty
Skladník na TPP pre internetový obchod
Skladník na TPP pre internetový obchod Internetový obchod prijme na TPP zodpovednú a technicky zdatnú osobu (žena/muž) na udržiavanie skladu, inventúry, prípravu tovaru, tlač objednávok a balenie tovaru. Plat 4,50€ NETTO/hod + výkonnostné odmeny. Pracovný čas PO-PI 08:00 - 16:00. Nástup ihneď. Požadujeme: Vysoké pracovné nasadenie. Maximálna zodpovednosť. Práca s PC nutnosťou. Perfektná znalosť Slovenského jazyka slovom aj písmom. Prosím životopis (s názvom pozície o ktorú sa uchádzate), cv a foto zaslať na e-mail streetkolor@ NEVOLAŤ, NEPISAŤ SMS!!! PLATÍ DO ZMAZANIA.
Príjmeme skladníka - DLHODOBÁ PRÁCA GIRALTOVCE
Práca pre šikovného a zodpovedného skladníka - DLHODOBO. Sme internetový obchod a zháňame si parťáka do tímu. Práca na jednu zmenu. Práca sa vykonáva u nás v sklade v Giraltovciach. Náplň práce: Prijem a výdaj tovaru skladovanie tovaru inventarizácia tovaru balenie tovaru pre expedovanie. Práca je svojim charakterom vhodnejšia pre mužov. NASTUP IHNEĎ Poprosím iba vážnych záujemcov.
NAJŠPORT hľadá pomocnú silu do skladu
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Hľadáme mladých kolegov do nášho tímu. To, že si mladý a bez skúseností nám vôbec nevadí! U nás sa staneš najlepším! Ozvi sa nám a my ťa u nás všetko zaučíme! :-) Čo sa u nás naučíš? -príjem tovaru od dodávateľov -kontrola dodaných tovarov -výdaj tovaru zo skladu -evidencia tovaru -naceňovanie tovaru -inventarizácia -príprava tovaru pre zákazníkov -balenie Eshop objednávok -manipulácia tovaru v sklade -pomocné práce Mzdové podmienky (brutto) 1 200 EUR/mesiac + variabilná zložka 100€ Miesto práce: Najšport, Galvaniho 2/A Bratislava Druh pracovného pomeru plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Asistent predaja
Náplň práce, právomoci a zodpovednosti Obchodná spoločnosť so sídlom v Košiciach ponúka prácu na pozíciu Asistent Predaja Chovateľských potrieb pre komunikatívneho zodpovedného človeka, ktorý má pozitívny vzťah k zvieratám. - práca na predajni, zodpovednosť za prevádzku predajne - obsluha a komunikácia so zákazníkmi - administratívne práce súvisiace s prevádzkou predajne, práca s PC a s registračnou pokladňou - objednávanie tovaru, príjem, ukladanie, dopĺňanie tovaru a aranžovanie tovaru - predaj tovaru - poskytovanie informácií o tovare, pomoc pri výbere tovaru - balenie a vychystávanie tovaru na dobierku + podklady na dobierku - práca na pravidelných inventúrach - riešenie reklamácií - udržiavanie poriadku a čistoty na predajni - vykonávanie úloh spojených s prevádzkou predajne a skladu - plnenie iných operatívnych úloh podľa pokynov nadriadeného
Predavač - Asistent do internetového obchodu
Ponúkame pracovnu pozíciu: predavac- asistent predaja do internetového a kamenneho obchodu- Základná zložka mzdy (brutto) a ďalšie odmeny Od 900 EUR/mesiac Moznost pracovat na dohodu alebo aj brigadne, odmena 7eur/Hod + prispevok na obed. Náplň práce, právomoci a zodpovednosti -komplexné vykonávanie predajných činnosti prevádzkovej jednotky v predajni -vykladanie a dokladanie tovaru na predajni, -nahrávanie tovaru do e-shopu a pripisovanie položiek do skladového systému Profit365, -následná upráva ceny podla porovnávaču cien , -objednávanie tovaru podla poklesu skladových zásob, -priamy predaj tovaru na kamennej predajni v Bratislave, Predajna je otvorena v pracovne dni od 10:00- 18:00 Hod. -obsluhovanie zákazníkov, -práca s pokladňou a interným ekonomickým a informačným systémom (Profit 365), -realizácia bezhotovostných platieb, obsluha platobného terminálu, -komunikovanie so zákazníkmi, ktorí preferujú komunikáciu po telefóne, alebo e-mailom. - príprava objednávok, ktoré si zákazníci objednajú cez e-shop, -kreatívna práca s tovarom najvyššej kvality, -práca v stabilnej, rýchlo rozvíjajúcej sa spoločnosti, -Zamestnanecké zľavy na nákup nášho tovaru. -Príspevok na stravné nad rámec zákona. Zamestnanecké výhody, benefity -Zamestnanecké zľavy na nákup nášho tovaru. -Príspevok na stravné nad rámec zákona. Stručná charakteristika spoločnosti (údaj prevzatý z firemného konta na ) Ostatné znalosti world + excel - Základy Spoločnosť sa zaoberá predajom parfumov a kozmetiky cez internet, a v Kamennej predajni v Bratislave na Mierovej145 za internetove ceny !
Asistentka predaja
Hľadáme asistentku predaja do našej prevádzky Orient's heART v Košiciach na Dominikánskom nám. 11. Sme obchod s orientálnymi potravinami. Predávame tovar z Turecka, Balkánu a Blízkeho východu, fungujeme od r. 2020. Náplň práce: - predaj potravín a tovaru - dodržiavanie systému HACCP - udržiavanie čistoty a poriadku na predajni - zodpovednosť za plynulý chod predajne - práca s pokladňou a zodpovednosť za finančnú hotovosť - prevzatie tovaru, systematické dokladanie tovaru do regálov, konrola záruk a zopovednosť za nich - poriadok a kontrola tovaru v sklade - zodpovednosť za tovar a kontrola ich záruk (dátum spotreby a min. trvanlivosti) - príjemná komunikácia so zákazníkmi - výhodou je znalosť anglického jazyka (nie je podmienkou) Pracovný čas: Krátky dlhý týždeň ale je možná aj dohoda Pon.- Pia. 8:00-18:00 Sob. 8:00-18:00 Ned. 8:00-14:00 Každý druhý víkend voľný. Požiadavky: -platný zdravotný preukaz -Hygienické minimum alebo Výučný list zo školy (na prácu s potravinami) dá sa dorobiť počas nástupu -zodpovednosť, komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, zmysel pre poriadok, Dohodnutý mesačný plat: 850€/brutto Príplatky za víkendy. Finančný príspevok na stravu. Benefity: -práca s jedinečným tovarom -spoznávanie nových kultúr a tradícií -% zľavy na tovar Nástup: ihneď alebo v prípade záujmu podľa dohody V prípade záujmu posielajte životopis na email: orientsheart@ alebo nás kontaktujte na tel.č. instagram: facebook: Oriens's Heart