inzercia, predaj, predám, bazár

Exteriérová sudová fínska sauna 2,5 x 2,0 m pre 4 až 6 osôb

Kategória: Ostatné

Hľadáte príjemný a pohodlný relax po náročných dňoch? Potom sú pre vás riešením mobilné a pohodlné sudové fínske sauny, ktoré sú skvelým riešením pre tých, ktorí chcú mať vo svojom obydlí všetky podmienky na príjemné relaxačné procedúry. Na inštaláciu tohto druhu fínskych sáun nie je potrebné pripravovať žiadne základy.

Aj keď na vašom pozemku nemáte veľa voľného miesta, my vám vašu saunu navrhneme a vyrobíme podľa vašich požiadavok, aby ste si mohli pohodlne vychutnať vami zaslúžený relax v pohodlí vášho domova.

Sauny dodávame už zmontované, v prípade ak je na pozemok sťažený prístup, saunu montujeme priamo na mieste.


SAUNA M2.5

Súprava danej exteriérovej sudovej fínskej sauny o rozmeroch 2,5 x 2,0 m zahŕňa :

- drevené podpery pod sudovú saunu
- podlahu z 3 častí
-pozdĺžne dosky zo škandinávskeho smreku v úprave thermowood ( dĺžka závisí od rozmerov sauny)
-vonkajšie terasa o rozmeroch 0,5m s 2x drevenými kreslami pre skvelú relaxáciu a oddych po saunovacom cykle
- strechu zo strešnej krytiny
-3 x nerezové obruče ( počet závisí od rozmerov sauny)
- dvere - (počet závisí od rozmerov sauny)
- okná - (počet závisí od rozmerov sauny)
- osvetlenie (skladá sa z 1 svietidla a 1 tienidla( počet závisí od rozmerov sauny)
- maľovanie + impregnácia stien + drevené lavice
- odtok vody

V cene nie je zahrnutá pec a taktiež doprava exteriérovej sudovej sauny k Vám.


Výhody sudových fínskych sáun:
- Jednoduchá a bezproblémová montáž
- Mobilnosť
- Vyhotovenie vašej sauny na mieru
- Prijateľná cena
- Schopnosť inštalácie sauny aj na malom priestore.
- Bezpečnosť (používame len prírodné materiály bez škodlivého chemického ošetrenia / úpravy).
- Inovatívny tvar sauny a výkon pracovnej pece, vďaka ktorej aj v zime zahrejete saunu na vysoké prevádzkové teploty.
- Vlastná relaxačná fínska sauna v ktoromkoľvek ročnom období.

Ohľadom ceny alebo iného druhu sáun či ochladzovacích, kúpacích kadí a víriviek nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu mail.sferagroup@ alebo na našom telefónnom čísle .

Ďalšie informácie a naše reálizácie exteriérových fínskych sudových sáun nájdete taktiež na našej webovej stránke prípade záujmu nás určite neváhajte kontaktovať mailom mail.sferagroup@ alebo telefonicky na našom telefónnom čísle a my vám radi a ochotne poradíme a prekonzultujeme s vami Vaše požiadavky aby sme sa spolu dopracovali k vašej vysnívanej saune.

Tešíme sa na spoluprácu.
Exteriérová sudová fínska sauna 2,5 x 2,0 m pre 4 až 6 osôb
Podobné inzeráty
Fínska Sauna
Ponúkam na predaj záhradné Sauny . Špecifikácia: - Rozmer 2x2x2m (pre 4-6 ľudí) - Hrúbka dreva 45mm - Kalené sklo na dverách a oknách Možnosť konfigurácie: PEC: -Pec na drevo (Prikladanie zvonku alebo zvnútra) -Elektrické kachle značky Harvia 8kw Sudová Sauna = 3100 EUR je komplet základ 2x2x2 zložená s kachľou z vonku alebo zvnútra s dovozom 2x okienko je základ Polo panorama + 400 EUR Plná panoráma + 500 EUR Sudova sauna 2x2x2 Sudova sauna 2,5x2x2 (Sedenie pred vstupom 0,5m) + 400 EUR Sudova sauna 3x2x2 (Sedenie pred vstupom 1m) + 500 EUR Predsieň 1m + 550 EUR Predsieň 1.5m + 650 EUR Predsieň 2m + 750 EUR Zväčšenie sauny na 2.5m + 500 EUR Zväčšenie sauny na 3m + 600 EUR Zväčšenie sauny na 3.5m + 700 EUR Rám dverí drevo + 0 EUR Rám dverí oceľ + 300 EUR (Doporučujeme) Maľovanie je extra 150 EUR V cene Teplomer, Vlhkomer, Hodiny, Vedro a Naberačka značky Harvia. ===================================== Štvorcová sauna = 4800 EUR je komplet základ 2x2x2 zložená s kachľou z vonku s dovozom Štvorcová sauna 2x2x2 Štvorcová sauna 2,5x2x2 (Sedenie pred vstupom 0,5m) + 200 EUR Štvorcová sauna 3x2x2 (Sedenie pred vstupom 1m) + 300 EUR 2x okienko je základ Polo panorama + 400 EUR Plná panoráma + 500 EUR Maľovanie je extra 150 EUR V cene Teplomer, Vlhkomer, Hodiny, Vedro a Naberačka značky Harvia. ===================================== V prípade záujmu Whatsapp | Viber | Signal | Telegram lastic.pa@ tag# ochladzovací súd finská saunový sud ruská vaňa kúpací sud kúpacia kaďa
Sudove sauny 200cm 300cm 400cm
Sudove sauny 200cm 300cm 400cm Sauna exterierova. Ponúkame výrobu a predaj Sudových sáun zo skandinavskeho smreka. V cene kazdej sauny : ☑️ Ochladzovací sud 500L 100 × 100 cm + Schody + Kryt ☑️ LED osvetlenie sauny + Vnútorné osvetlenie v LED saune + Vonkajšie LED osvetlenie + Vonkajšie dekoratívne svietidlo Philips ® + Dekoračný drevený nástenný difúzor (z vonku) + Vypínač + Káblovanie + Hermetická elektrická skrinka (pod saunou) ☑️ Príslušenstvo Harvia ®: + Vedro + neberačka + Presýpacie hodiny + Drevený teplomer + vlhkomer + 2 x drevená opierka hlavy + Drevený nástenný vešiak na uteráky alebo oblečenie + Drevená ventilačná klapka ☑️ Strecha je pokrytá paropriepustnou membránou a pevným bitúmenovým šindľom vo farbe podľa výberu ☑️ Nosníký slúžiace ako základ sauny ☑️ Vnútorné LAVICE (na sedenie alebo ležanie) ☑️ Dvere na výber: »100% SKLENÉ ALEBO DREVENÉ s oknom (certifikované - tvrdené sklo) Tónované ☑️ Smreková drevená podlaha / Drážkovaná (Protišmyková) ☑️ 3x! Nerezová svorka s nastaviteľným prítlakom po obvode sauny ☑️ Predná stena je vyrobená z CLT dosky (40mm) vyrezaná na CNC plotri ☑️ Voliteľná farba dreva na všetkých vonkajších povrchoch ☑️ Vnútorné steny sauny sú nanesené VODNÝM lakom - bezfarebný (špeciálne pre sauny) //SAUNA MINI 200cm// 2690€ Dvojposchodová lavica . Sauna urečená pre 4osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //SAUNA 200cm// 2690€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm s vonkajšou predsieňou// 3790€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 300cm so šatňou// 4190€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 osoby na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. //Sauna 400cm so šatňou a vonkajšou predsieňou// 4390€ Lavice po stranách . Sauna urečená pre 4 - 6 osôb na sedenie alebo 2 osoby na ležanie. DOPLATOK K saunám : Elektrická Pec HARVIA Kip 6kW +550€ Elektrická Pec HARVIA Kip 9kW +650€ Pec na drevo Harvia M2 (ohnisko vo vnútri) +980€ Pec na drevo Harvia M3-SL (ohnisko z vonka) +1300€ Panoramatické sklo polovičné 50% +250€ Panoramatické sklo celé 100% +450€ Ozvučenie Bluetooth a Reproduktor JBL + 330€ Možnosť obhliadky výstavných kusov osobne. Výroba trvá cca 3 až 5 pracovných dní.
sauna fínska z kanadského cédra 4-6 miestna
Predám saunu novú, v rozloženom stave v drevenej krabici. sudová sauna je navrhnutá z masívneho cédrového dreva. Obsahuje pohodlnú sklápaciu lavicu-lôžko. Jeho zaoblený design optimalizuje cirkuláciu vzduchu a tepla, ktorá je rovnomerne rozptýlená po celej kabíne. Pohodlne natiahnuté, s položenou hlavou, nechajte svoje napätie relaxovať na chvíľu pohody, osamote alebo s blízkymi. Pomocou ovládača zapnite LED osvetlenie, aby ste si mohli naplno vychutnať výhody chromoterapie. VIACPOLOHOVÁ HORNÁ LAVICA S POHODLNOU OPIERKOU HLAVY Viacpolohová horná lavica s integrovanou opierkou hlavy. SENTIONEC VIKING chróm prevedenie 9 kw s ovládačom na peci a časovačom v cene. Možnosť aj iného modelu pece. Z 24 mesačnou zárukou. komlet v cene aj príslušenstvo k saunovaniu . Možnosť aj kachle na drevo za doplatok 290.-€ Možnosť za doplatok aj iný model kachlí podľa záujmu. šírka 205 x dĺžka 250 x výška 215 cm. Váha 560 kg. Nová zabalená v drevenej krabici. Po dohode je možné doviesť. možnosť prezrieť si ju. Možnosť aj ochladzovacej kade z plastovou vložkou za 890.-€ V prípade záujmu zašlem viac fotiek,po dohode možnosť obhliadky sauny. Doprava sauny v cene v SR. Cena savnovania spotreba energie pri 1,5 hod. je max. za cca 4.-€ bez DPH čo je super cena. Cena 9999.-€ sauna, cedrova sauna, finska sauna, exterierova sauna, drevena sauna, sudova sauna, stvorcova sauna
Kúpacia kaďa DOPRAVA ZDARMA
❗️❗️OZNAM❗️❗️ Milý kupujúci , určite ste si všimli zle recenzie na nás profil , veľmi ma to mrzí pretože som nikomu neublížila , konkurencia je silná a očividne to robíme dobre keď nás potrebujú zničiť , uz sa to začalo riešiť právnou cestou , ďalej vo fotkách mám priamo od bazosu informáciu kto nám poškodzuje dobre meno . (Vid foto) Kvalitné kúpacie kade !!! NIE poľské !!! naša výška kade je 110cm ▶️ certifikované materiály⬅️ švédska nerez ▶️záruka a servis⬅️ ▶️▶️ Doprava po SK ZDARMA ⬅️⬅️ Vyrobíme akúkoľvek kaďu na mieru. Cena za kaďu s vnútornou pieckou je 225cm ▶️2950€⬅️ CENA PLATNÁ DO VYREDANIA Cena za kaďu s vnútornou pieckou je 200cm ▶️2650€⬅️ CENA PLATNÁ DO VYREDANIA Cena za kaďu s vonkajšou pieckou je 200cm ▶️2550€⬅️ CENA PLATNÁ DO VYREDANIA okrúhla piecka Kaďa obsahuje skladá sa : ✔️✳️ piecka z nehrdzavejúcej ocele ( nerez ansi 304) ✔️✳️ ZATEPLENA PUR PENOU !!! (dostanete sa všade ku každej tryske) ✔️✳️ 8x hydromasážne trysky s možnosťou zapnutie so vzduchom alebo len vodou Regulácia každej trysky!!! LED osvetlenie v každej tryske ✔️✳️ 8x RGB LED osvetlenie 7 farieb s možnosťou výberu farby ✔️✳️ 1x držiak na nápoje Bar ✔️✳️ 2x obruč z nehrdzavejúcej ocele ✔️✳️ 2m komín a ochranný kryt proti popáleniu na komín (platí pri vnútornej piecke) ✔️✳️ výpustný ventil s poistkou ✔️✳️ teplomer ✔️✳️ schodíky vo farbe kade 2 stupňové kráľovské ✔️✳️ laminátový poklop s upevnením ✔️✳️ Možnosť domontovania pred filtrácie ( NEODPORUCAME ) ✔️✳️ Obklad kade je zo smrekového dreva ✔️✳️ Sklolaminátová vnútorná vložka vo farbe ✔️✳️ Kapacita 6-8 osôb( 200cm) ✔️✳️ Rozmery 200cm x 100cm ( Vnútorný priemer 180cm) ✔️✳️ Objem 1100 l ✔️✳️ Nahriate vody do 2 - 2,5 hodín V ponuke aj iné typy kadí Kaďa 225cm Air buble hranaté kade hexagonálna kaďa mramorové vnútro kade vyber z viac ako 8 typov kadí v ponuke aj sauny vyrobíme rôzne kade ✳️katalóg na vyžiadanie kúpacích kadí✳️ Možnosť zakúpenia termokrytu Viac info telefonicky. Kontaktovať na :☎️ jacuzzi vírivka sauna sudova fínska saunový sud ruská vaňa ochadzovací súd bazen wellnes kúpacia kaďa darček Vianoce kupacie kade kada vírivka sauna sudova fínska jacuzzi vírivka kúpací súd kúpacia kaďa wellness bazén záhrada sauna záhradná sauna víriva vaňa kade sudova fínska sauna saunový sud ruská vaňa ochadzovací súd drevená kaďa black friday sauny
Sudová fínska sauna 2,5 m - dovoz ZADARMO
SAUNA M2.5 Súprava exteriérovej sudovej fínskej sauny o rozmeroch 2,5 x 2,0 m : - drevené podpery pod sudovú saunu - podlahu z 3 častí -pozdĺžne dosky a steny sauny zo škandinávskeho smreku o hrúbke 45mm ( dĺžka závisí od rozmerov sauny) -vonkajšie terasa o rozmeroch 0,5m s 2x drevenými kreslami pre skvelú relaxáciu a oddych po saunovacom cykle - strechu zo strešnej krytiny -3 x nerezové obruče ( počet závisí od rozmerov sauny) - dvere - (počet závisí od rozmerov sauny) - okná - (počet závisí od rozmerov sauny) - osvetlenie (skladá sa z 1 svietidla a 1 tienidla( počet závisí od rozmerov sauny) - maľovanie + impregnácia stien + drevené lavice V cene nie je zahrnutá pec. Sauny dodávame už zmontované, v prípade ak je na pozemok sťažený prístup, saunu montujeme priamo na mieste. Výhody sudových fínskych sáun: - Jednoduchá a bezproblémová montáž - Mobilnosť - Vyhotovenie vašej sauny na mieru - Prijateľná cena - Schopnosť inštalácie sauny aj na malom priestore. - Bezpečnosť (používame len prírodné materiály bez škodlivého chemického ošetrenia / úpravy). - Inovatívny tvar sauny a výkon pracovnej pece, vďaka ktorej aj v zime zahrejete saunu na vysoké prevádzkové teploty. - Vlastná relaxačná fínska sauna v ktoromkoľvek ročnom období. VŠETKY SAUNY VYRÁBAME NA MIERU PODĽA VAŠICH POŽIADAVIEK!!! Ohľadom ceny alebo iného druhu sáun či ochladzovacích, kúpacích kadí a víriviek nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu mail.sferagroup@ alebo na našom telefónnom čísle . Ďalšie informácie a naše reálizácie exteriérových fínskych sudových sáun nájdete taktiež na našej webovej stránke V prípade záujmu nás určite neváhajte kontaktovať mailom mail.sferagroup@ alebo telefonicky na našom telefónnom čísle a my vám radi a ochotne poradíme a prekonzultujeme s vami Vaše požiadavky aby sme sa spolu dopracovali k vašej vysnívanej saune. KONTAKT : mail.sferagroup@ Tešíme sa na spoluprácu. jacuzzi vírivka kúpací súd kupacia kada wellness ochladzovacia kada bazén finska sauna zahradna sauna sudova sauna
Sudová fínska sauna 3,0 m - dovoz ZADARMO
SAUNA M3 Súprava exteriérovej sudovej fínskej sauny o rozmeroch 3,0 x 2,0 m : - drevené podpery pod sudovú saunu - podlahu z 3 častí -pozdĺžne dosky a steny sauny zo škandinávskeho smreku o hrúbke 45mm ( dĺžka závisí od rozmerov sauny) -vonkajšia terasa alebo vnútorná šatňa s 2x drevenými kreslami pre skvelú relaxáciu a oddych po saunovacom cykle - strechu zo strešnej krytiny -3 x nerezové obruče ( počet závisí od rozmerov sauny) - dvere – 2x dvere podľa požiadaviek - okná - (počet závisí od rozmerov sauny) - osvetlenie (skladá sa z 2 svietidiel a 2 tienidiel ( počet závisí od rozmerov sauny) - maľovanie + impregnácia stien + drevené lavice V cene nie je zahrnutá pec. Sauny dodávame už zmontované, v prípade ak je na pozemok sťažený prístup, saunu montujeme priamo na mieste. Výhody sudových fínskych sáun: - Jednoduchá a bezproblémová montáž - Mobilnosť - Vyhotovenie vašej sauny na mieru - Prijateľná cena - Schopnosť inštalácie sauny aj na malom priestore. - Bezpečnosť (používame len prírodné materiály bez škodlivého chemického ošetrenia / úpravy). - Inovatívny tvar sauny a výkon pracovnej pece, vďaka ktorej aj v zime zahrejete saunu na vysoké prevádzkové teploty. - Vlastná relaxačná fínska sauna v ktoromkoľvek ročnom období. VŠETKY SAUNY VYRÁBAME NA MIERU PODĽA VAŠICH POŽIADAVIEK!!! Ohľadom ceny alebo iného druhu sáun či ochladzovacích, kúpacích kadí a víriviek nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom mailu com alebo na našom telefónnom čísle . Ďalšie informácie a naše reálizácie exteriérových fínskych sudových sáun nájdete taktiež na našej webovej stránke V prípade záujmu nás určite neváhajte kontaktovať mailom com alebo telefonicky na našom telefónnom čísle a my vám radi a ochotne poradíme a prekonzultujeme s vami Vaše požiadavky aby sme sa spolu dopracovali k vašej vysnívanej saune. KONTAKT: mail.sferagroup@ Tešíme sa na spoluprácu. jacuzzi vírivka kúpací súd kupacia kada wellness ochladzovacia kada bazén finska sauna zahradna sauna sudova sauna