inzercia, predaj, predám, bazár

Externé spracovanie účtovníctva

Kategória: Administratíva

Ponúkam externé spracovanie jednoduchého, podvojného a mzdového účtovníctva.

Za kvalitou účtovania si stojíme a preto naši klienti majú PRVÝ MESIAC ÚPLNE ZDARMA.

V prípade záujmu nás prosím kontaktujte.
Externé spracovanie účtovníctva
Podobné inzeráty
vedenie účtovníctva
Vedenie účtovníctva, daňové priznania - 20.2. - 12:22 Ponúkam vedenie účtovníctva pre malé a stredné firmy, platcov DPH aj neplatcov, s.r.o. SZČO... Spracovanie daňového priznania typ A , typ B Ponúkam komplexné vedenie podvojného účtovníctva,jednoduchého účtovníctva, SZČO, daňové priznania, DPH. Zastúpim Vás pri komunikácií s Finančnou správou, SP, ZP, Živnostenským a Obchodným registrom. Viac informácií telefonicky alebo e-mailom. Ceny podľa dohody
Externé účtovníctvo, daňové priznanie
Ponúkam spoľahlivé externé spracovanie jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva a komplexného mzdového účtovníctva. Vrátane spracovania DPH, daňových priznaní a elektronickej komunikácie s inštitúciami. Účtovníctvo ponúkam pre fyzické i právnické osoby. Cena závisí od počtu dokladov a individuálnych požiadaviek klientov. Mám prax v účtovníctve 25 rokov, preferujem klientov z lokalít Košice, Prešov, Bardejov, Svidník, Giraltovce, Vranov nad Topľou, Humenné. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.
Spracovanie účtovníctva
Ponúkame kompletné služby v oblasti vedenia jednoduchého a podvojného účtovníctva, personalistiky a miezd. Vedenie účtovníctva a miezd zabezpečujeme v mieste nášho podnikania v našom účtovnom programe. Účtovnícke práce sú zabezpečované na základe dodaných dokladov, ktoré účtovne spracujeme. Tieto je možné zasielať aj elektronicky. Táto forma je vhodná hlavne pre živnostníkov, ktorí vedú jednoduché účtovníctvo a spoločnosti, ktoré vedú podvojné účtovníctvo a nechcú sa zaťažovať nákupom softvéru, jeho aktualizáciami a sledovaním účtovno-právnych predpisov. Programové vybavenie MONEY S4. V prípade záujmu prosím kontaktovať emailom na Stará Turá a široké okolie. Cena dohodou.
Ponúkam spracovanie Vášho účtovníctva a miezd
Ponúkam spracovanie Vášho účtovníctva - jednoduché (Alfa+), podvojné účtovníctvo (OMEGA), personalistika a mzdy (OLYMP) a iné administratívne služby podľa požiadavky klienta. Rožňava a okolie, celé SR Samozrejme je možná aj externá spolupráca, k dispozícii mám automobil. Cena závisí od množstva a druhu agendy, prípadne od ponuky klienta.
Vedenie účtovníctva
Dobrý deň. Ponúkam kompletné vedenie účtovníctva pre Po a Fo (menšie firmy) Spracovanie daňových priznaní k DPH, vypracovanie mesačných výkazov ,dane z motorových vozidiel, spracovanie mzdovej agendy a personalistky.
Spracovanie účtovníctva
Ponúkam spracovanie účtovníctva externou formou (jednoduché, podvojné, mzdy, statistiky, intrastat, závierky)