inzercia, predaj, predám, bazár

Externé účtovníctvo, daňové priznanie

Kategória: Administratíva

Ponúkam spoľahlivé externé spracovanie jednoduchého účtovníctva, podvojného účtovníctva a komplexného mzdového účtovníctva. Vrátane spracovania DPH, daňových priznaní a elektronickej komunikácie s inštitúciami. Účtovníctvo ponúkam pre fyzické i právnické osoby. Cena závisí od počtu dokladov a individuálnych požiadaviek klientov. Mám prax v účtovníctve 25 rokov, preferujem klientov z lokalít Košice, Prešov, Bardejov, Svidník, Giraltovce, Vranov nad Topľou, Humenné. V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.
Externé účtovníctvo, daňové priznanie
Podobné inzeráty
Daňové priznanie
Ponúkam vypracovanie daňového priznania, príprava a podanie Odkladu podania DP. Hotové daňové priznanie Vám zašlem emailom, aj vo formáte na elektronické podanie cez portál Finančnej správy. Ponúkam možnosť podať daňové priznanie elektronicky za Vás za dodatočný poplatok.
SF Účtovníctvo
Ponúkame široký sortiment účtovných služieb pre Vaše podnikanie. Vyberte si z našej ponuky nasledovných služieb: a) Jednoduché účtovníctvo b) Podvojné účtovníctvo c) Mzdy a personalistika S radosťou privítame firmy a živnostníkov aj s vyšším počtom zamestnancov. Nájdete nás na stránke , neváhajte nás kontaktovať aj telefonicky .
Asistentka do účtovnej kancelárie.
Hľadáme na dohodu asistentku (vhodné aj pre študentku) do účtovnej kancelárie. Náplň: • triedenie a zakladanie dokumentov, • nahadzovanie dodávateľských faktúr, odberateľských faktúr, pokladničné doklady, ban. výpisu, archivácia dokumentov. . . . . pod dohľadom senior účtovníka • ďalšie administratívne práce podľa pokynov nadriadených, • udržiavanie zdvorilej a profesionálnej osobnej komunikácie resp. komunikácie prostredníctvom telefónu a e-mailu s klientmi. Požiadavky: Vzdelanie: stredoškolské s maturitou, nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, študent vysokej školy, vysokoškolské I. stupňa, vysokoškolské II. stupňa. Zameranie, odbor: ekonomické, účtovníctvo. Administratívne a ekonomické znalosti: Podvojné účtovníctvo - základy, Mzdové účtovníctvo - základy, Jednoduché účtovníctvo - základy Ostatné znalosti: Personalistika - základy, Microsoft Excel - pokročilý, Microsoft Word - pokročilý, Microsoft Outlook - pokročilý Microsoft Excel - Mierne pokročilý Microsoft Word - Mierne pokročilý Uchádzač prejde zaučením do systému práce a chodu firmy. Odmena:4,10 €/hod.(nástup). Žiadosti prosíme posielať na sk
Asistentka do účtovnej kancelárie.
Hľadáme na dohodu asistentku (vhodné aj pre študentku) do účtovnej kancelárie. Náplň: • triedenie a zakladanie dokumentov, • nahadzovanie dodávateľských faktúr, odberateľských faktúr, pokladničné doklady, ban. výpisu, archivácia dokumentov. . . . . pod dohľadom senior účtovníka • ďalšie administratívne práce podľa pokynov nadriadených, • udržiavanie zdvorilej a profesionálnej osobnej komunikácie resp. komunikácie prostredníctvom telefónu a e-mailu s klientmi. Požiadavky: Vzdelanie: stredoškolské s maturitou, nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie, študent vysokej školy, vysokoškolské I. stupňa, vysokoškolské II. stupňa. Zameranie, odbor: ekonomické, účtovníctvo. Administratívne a ekonomické znalosti: Podvojné účtovníctvo - základy, Mzdové účtovníctvo - základy, Jednoduché účtovníctvo - základy Ostatné znalosti: Personalistika - základy, Microsoft Excel - pokročilý, Microsoft Word - pokročilý, Microsoft Outlook - pokročilý Microsoft Excel - Mierne pokročilý Microsoft Word - Mierne pokročilý Uchádzač prejde zaučením do systému práce a chodu firmy. Odmena:4,10 €/hod.(nástup). Žiadosti prosíme posielať na email:office@
MK Rationes, s.r.o. - Účtovníctvo a mzdy
Celoročné komplexné vedenie podvojného a jednoduchého účtovníctva. Spracovanie mesačnej a ročnej závierky / DPH, Daň z MV, Daňové priznanie FO, PO Komplexné vedenie miezd/personalistika. Cena je individuálna, dohodou. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať email: uctovnictvo@ tel. č.:
Daňové priznanie
Vypracujem za Vás daňové priznanie. "A" za 10 eur, "B" za 20 eur. SZČO pošlem elektronicky na daňový úrad. Prosím kontaktovať e-mailom.