inzercia, predaj, predám, bazár

Externý blesk Čajka - Retro z roku 1977

Kategória: Analógové fotoaparáty

Externý blesk Čajka - Retro z roku 1977. Blesk je plne fukčný zabalený v kožennej brašni - ako nový. Osobný odber alebo na dobierku cez Packetu na náklady kupujúceho. Inzerát platný do zmazania.
Externý blesk Čajka - Retro z roku 1977
Podobné inzeráty
Blesk EXAKTA CTZ-25
Dobrý deň predám externý výkony blesk od spoločnosti Exakta, tento blesk je vhodný pre analógové zrkadlovky alebo aj pre digitálne. Blesk používa štandardne koľajnicové uchytenie, je možne nastaviť niekoľko režimov, blesk ponuka aj plne manuálne nastavenie. Blesk sa vie ohýbať o 90 stupňov, je vhodný pre začiatočníkov aj pre pokročilých fotografov. K blesku sú všetky originálne dokumenty a papiere je v stave nového kusu. + Návod na použitie + Záručný list + Doklady o kúpe ⚫ Značka: EXAKTA ⚫ Model: CTZ-25 ⚫ Uchytenie : univerzálne ⚫ Krajiny výroby: Nemecko Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.
predám blesk / flash / Čajka
Predám fotoaparát Vilia /CCCP/ - (predaný) a blesk /flash/ Čajka /CCCP/ - 16.-€. Blesk funguje na sieť aj baterky.
predám blesk / flash / Čajka
Predám blesk /flash/ Čajka /CCCP/ - 13-€. Blesk funguje na sieť aj baterky.
Blesk Flashstar (Originálne balenie)
Dobrý deň, predám blesk od značky Obzor Praha, je určený hlavne pre analógové fotoaparáty. Blesk sa nachádza v originálnej krabičke s originálnym príslušenstvom, cele balenie je v stave nového kusu. Blesk je vhodný pre fotoaparáty: Zenit, Praktica, Minolta, Pentax a iné... Balenie obsahuje + Originálna krabička + Originálny kábel + Blesk Flashstar + Originálny návod ⚫ Značka: Obzor Praha ⚫ Kompatibilná značka: Univerzálny ⚫ Model: Blesk Flashstar Preferujem osobný odber alebo pošlem aj poštou , Zásielkovňou
Starý blesk Čajka
Predám starý Ruský blesk Čajka, plne funkčný vo výbornom stave ako nový, puzdro ako nove, s koženým puzdrom a popruhom. Cena 35 eur Môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu vás poprosím písať na e-mail. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty. Ďakujem.
Canon SpeedLite 244T
Dobrý deň, predám originálny automaticky blesk Canon SpeedLite 244T,blesk je kompatibilný pre väčšinu 35mm filmových zrkadloviek Canon s manuálnym zaostrovaním (T50, T70, T80, T90), plus niektoré modely série A (A-1, AE-1, AE-1P). Do blesku idu štandardne AA batérie. Blesk je hodny pre ISO 100 až 400, je veľmi kompaktný a ľahký. + Originálne kožene puzdro Canon ⚫ Typ: Blesk ⚫ Značka: Canon ⚫ Model: SpeedLite 244T Preferujem osobný odber (Prievidza, Nitra) alebo pošlem aj poštou, zásielkovňou.