inzercia, predaj, predám, bazár

Face roller a guasha - valček na tvár

Kategória: Zdravie a krása

Predam nepouzity face roller a guasha kamen na tvar, zly darcek. Posielam cez zasielkovnu (+4e) alebo osobne v rámci PN, ci BA. Piste smsky ale maily.
Face roller a guasha - valček na tvár
Podobné inzeráty
Jade roller - valček na masáž tváre
Uplne nový,nerozbalený jadeidovy (nefritovy )valček na masáž tváre. Redukuje tmavé kruhy pod očami.Stimuluje krvný obeh pre prirodzenú žiaru.Zlepšuje pružnosť pokožky a redukuje vrásky. Má 2 časti. Väčšia časť je určená na masáž dekoltu,krku,líc,brady a čela.Menší valček je určený na šetrnú a účinnú masáž oblasti očí.Táto jemná masáž stimuluje lymfatický systém,znižuje opuchy a spevňuje kontúry tváre,pomáha odvádzať z pokožky toxíny a podporuje elasticitu a krásny žiarivý vzhľad pokožky.Valček sa používa aj na aplikáciu pleťového séra alebo ľahšieho pleťového krému.Doporučené je používať ho ráno a večer ideal na vyčistenú pleť.Ak sa chcete čo najrýchlejšie zbaviť opuchov,môžete valček dať do chladničky a takto chladným valčekom masírovať tvár. Rovnako tak je možné ho na chvíľu ponoriť do teplej vody.Nahriaty valček potom pomáha zväčšovať póry, čím sa urýchľuje vstrebávanie krému do pokožky- ideálne na večerné použitie :) Odporúčam, veľmi príjemna záležitosť ;) Ideál osobný odber Žilina a okolie alebo zasielam po uhrade vopred na ucet.Prosím kontaktovať mailom, tel.čislo je vymyslené :)
Predám face roller a gua-sha  kameň
Sada obsahuje masážny valček na tvár s kameňom Gua-Sha. Kameň Gua-Sha : - jadeit zelený Masážny valček: - mesačný kameň biely až svetlomodrý - tygrie oko hnedý - jadeit zelený - krištáľ biely - ruženín ružový Masážny valček a Gua-Sha kameň sú vhodné na masáž tváre, zmierňujú vrásky a pôsobia ako lifting pleti. Zregenerujte si svaly v tvári, na krku a dekolte. Zmiernenie vrások Zmiernenie opuchov Relax Uvoľnenie svalov tváre Lifting Zapracovanie aktívnych látok hlbšie do pleti Môžete si vybrať kombináciu Sada 17e v akejkoľvek farbe. Kamienok samostatne 9e. Valček samostatné 14e. Nové. Nepoškodené. Nepoužívané.
Aromatherapy aróma roller pre hlboký relax 10 ml
Aróma roller Deep Relax s eseniciálnymi olejmi britskej značky Aromatherapy Associates PC 32€ Uplne nový. Nikdy nebol použitý alebo skúšaný. Mám 2 ks k dispozícii. Pomáha vytvoriť relaxačnú nočnú rutinu pred kľudný nočným spánkom. Roller rovnomerne aplikuje olej a zároveň poskytuje relaxačnú masáž. Doporučuje sa aplikacia na pulzné body ako sú zápästia, spánky, body za ušami. Popis vôni: bylinná, drevitá, zemitá Kľúčové ingrediencie: kamilky, santalové drevo, vetiver. Všetky pripravky Aromatherapy Associates obsahujú 100% prírodne ingrediencie. Neobsahujú syntetické vône, farbivá, sulfáty, parabény a minerálne oleje. Produkty sa netestujú na zvieratkách. Tento Deep Relax roller je vhodný pre veganov, alergických na lepok a orechy. Preferujem komunikáciu cez alebo WhatsApp. Pošlem Packetou alebo poštou podľa cenníka. Pri nákupe kozmetiky nad 50€ zaplatím poštovné. Stretnutie je možné v KNM alebo v Žiline podľa dohody.
MASÁŽNY VALČEK a GUASHA NA TVÁR A TELO
Masážne valčeky na tvár a telo Gua Sha z čierneho obsidiánu, avanturínu, amethystu, ruženínu a opalitu. Valček 13 eur Gua Sha 10 eur Set (srdiečko, hubky, 2x Gua Sha) 25 eur Ametyst je mimoriadne mocný kameň s obrovskou ochrannou silou. Ruženínu sa hovorí aj „kameň univerzálnej lásky“, zvyšuje pocity lásky aj sebalásky. Posilňuje priateľstvá a prinavracia dôveru a harmóniu vzťahom, z ktorých sa vytratili. Avanturín dodáva zdravé sebavedomie, trpezlivosť, znižuje tvrdohlavosť a pomáha pri rozhodovaní. Čierny obsidián je silný ochranný kameň, ktorý pohlcuje negatívne emócie, posilňuje zmysly a rozum, zlepšuje vnímavosť. Opalit nazývaný aj Mesačný kameň vytvára emocionálnu rovnováhu. Je to zároveň kameň prianí a nádeje, prináša všetko, čo v živote potrebujeme prežiť. Vhodné ako dar :)
Nova Guasha - pomocka na masaz
Predam novu Guasha-u ako pomocku pri masazach tvare a tela. Dobierka mozna.
Masážny valček roller
Predám nepoužívaný masážny valček. Valček+krabička+vrecúško. Dohoda na cene možná. Čislo je vymyslené. Kontaktujte ma mailom.